Hae Anna.fi-sivustolta

Mistä löytäisin eläkkeelle tekemistä

Viestiketju osiossa 'Isovanhemmat' , käynnistäjänä AnneV, 05.12.2014.

 1. AnneV Vierailija

  Hei,

  Eläke lähestyy ja olen haaveillut paljon siitä että kun minulla on aikaa, niin haluaisin oppia uusia taitoja kuten valokuvausta ja espanjan kieltä. Työväenopiston kurssit näyttävät täyttyvät hirveätä vauhtia, ja en oikeen tiedä mistä lähteä hakemaan..

  Ideoista kiitollinen!
   
 2. Ei anneta periksi Vierailija

  Tervehdys <3

  Jos aloitat kirjaimmellisesti ihan puhtaalta pöydältä espanjan opiskelun, niin miten olisi jos kokeilisit ensin jotain nettikurssia, missä ei ole aikarajaa. Monet oppineet tuon sivun kautta eri kieliä, mutta se tosiaan suurimmilta osin maksullinen, mikä on aina iso miinus:
  http://www.worddive.com/fi/opi-espanjaa

  Sitten kannattaa tutkia myös ihan reippaasti aikuislukioista onko tarjolla etänä tai iltaopintoina keskipitkän espanjan opetusta. Kokeeseen ei ole pakko mennä, ellet halua että saat suorituksestasi arvosanaa. Nuo kurssit itsessään ovat ilmaisia, Mutta en tiedä otetaanko sinulta lukuvuosimaksu, kun olet lähinnä aineopiskelija, etkä varsinainen opiskelija. Lähetä viestiä opinto-ohjaajalle ja tutkikaa yhdessä että löytyykö sieltä jotain kurssia valokuvaamisesta taikka espanjankielestä mikä olisi sitä mitä haet. Samaan aikaan pystyt olemaan monen aikuislukion "kirjoilla", että ei tarvitse tyytyä vain yhden koulun kurssivalintaan.
   
 3. Marja. Vierailija

  Ei kai nyt kaikkea ilmaiseksi saa. Opetuksesta tietysti tulee maksaa. Enkä usko, että summa on mahdoton maksettavaksi, vaikka olisi eläkkeellä.
   
 4. vierailija Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti