Hae Anna.fi-sivustolta

Mistä syistä piiskaa?

Viestiketju osiossa 'Kasvatus' , käynnistäjänä Milla Magia, 24.10.2016.


 1. Niin on monenlaisia mieltymyksiä ja ei siinä ole mitään silloin kun se vapaaehtoista. Ja eikä kenenelläkään siihen huomauttamista kun ei laittomuuksia tee. Miten " löysit" sen että pidät piiskan saamisesta? Sinänsä varmaankin yleisiä seksifantasioita kun seksikaupoissa on aika runsaasti erilaisia piiskoja myynnissä. Tuskin olisi jos niitä ei kukaan ostaisi...
   
 2. strykpojke Vierailija

  Hyvin kirjoitettu!!!!!!!!!
   
 3. Kati-75 Vierailija

  En ole enää kommentoinut tätä keskustelua, koska se alkoi käsitellä yhä enemmän eroottista piiskausta, josta itselläni ei ole mitään kokemusta. Alunperin kirjoitin lapsuudessa ja teini-iässä saamastani ruumiillisesta kurituksesta. Vaikka kuri oli kova, olen saamastani kasvatuksesta kiitollinen. Periaatteessa olen ruumiillisen kurituksen kannattaja edelleen, mutta omien lasteni kasvatuksessa en voi sitä juurikaan käyttää, koska nykyään siitä joutuu pian lastensuojelun kanssa tekemisiin. Meillä annetaan lähinnä kotiarestissa ja tarvittaessa kyllä korotan ääntäni (huudan) aika lujasti.
   
 4. strykpojke Vierailija

  Se oli minun äidin kasvatusmetoodikin hän huusi minulle monta kertaa joka päivä ja uhkasi annaa minulle niin kovaa piiskaa että en pystyisin istua kahteen viikkoon!
   
 5. Kati-75 Vierailija

  Tuon tyyppinen uhkaus oli tosiaankin arkipäivää omassa lapsuudessa ja olen kyllä käyttänyt sitä aina joskus omien lastenkin kanssa.
   
 6. Se varmasti viisasta! Mutta varmasti tilanteita jossa mieleen tulisi käyttää, mutta lakia kun noudattaa niin ei käytä. Paruitko joka kerta kun sait piiskaa? Vai jäikö vain nöyryyttäväksi tilanteeksi? Itsellä ei kokemusta . Mutta voin kuvitella että se on vastenmielistä.
   
 7. strykpojke Vierailija

  Ajattele!Silloin olin hirveästi peloissani että hän toteuttaasi hänen uhkasi että vissin itkin mutta melkein samanaikaan rupesin fantasioida että joku minun kavereista antaisi minua piiskaa ja sen tiellä olen edelleen mutta tietysi en kertoa kenellekään tuttuja!
   
 8. Sekatyömies Vierailija

  Olin veljellä kesätöissä neljänä vuotena, aloitin 16-vuotiaana. Hän oli "rakennusurakoitsija" ja minä olin hänen ainoa työntekijänsä. Työmaani saattoi olla kaukana kotoa, mutta huoltajani oli sälyttänyt vastuun minusta 11 vuotta vanhemmalle veljelleni. Pari viikkoa oli töitä paiskittu, kun meikäläiseltä meni hermot. Alkoi yleinen huutokilpailu, johon vain minä otin osaa. Veli päätti soveltaa vastuupykälää, haki vitsan. Niin siinä sitten kävi, että 16-vuotias sekatyömies menetti housunsa ja sai piiskaa ihan kunnolla. En minä asiasta kotona tohtinut puhua, olisi voinut tulla lisää, meno oli 60-luvulla sen henkistä. En tiedä kertoiko veli mitään.

  Tulihan noita selkäsaunoja muutama lisääkin, yleensä syynä oli räkättäminen ja hanskojen lyönti tiskiin. Yhden kerran veli sai odottaa minua, kun minä en päässyt ylös sängystä, sattuneesta syystä pää oli kipeä. Työmaalle päästyämme päivä alkoikin siten, että työnjohtaja piiskasi työntekijänsä, tuskin onnistuisi nykymaailmassa.

  En minä selkäsaunoja niin ihmeellisenä asiana pitänyt, kotona olin tottunut niihin ja myöskin rähinöintiin isän taholta. Veli ei rähissyt, kun hänen mittansa tuli täyteen, niin minä sain risua. Siihen aikaan lasten piiskaaminen oli luvallista ja hänellä oli vielä lupa kotoa. Partalapsia oli tuohonkin aikaan, sillä lapsi oli niin vanhaksi kun sai piiskaa. Minun lapsuuteni kesti 19 vuotta.
   

Nämä merkit paljastavat, että sinut on kasvattanut vahva nainen

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti