Hae Anna.fi-sivustolta

Mistä syistä piiskaa?

Viestiketju osiossa 'Kasvatus' , käynnistäjänä Milla Magia, 24.10.2016.


 1. Niin on monenlaisia mieltymyksiä ja ei siinä ole mitään silloin kun se vapaaehtoista. Ja eikä kenenelläkään siihen huomauttamista kun ei laittomuuksia tee. Miten " löysit" sen että pidät piiskan saamisesta? Sinänsä varmaankin yleisiä seksifantasioita kun seksikaupoissa on aika runsaasti erilaisia piiskoja myynnissä. Tuskin olisi jos niitä ei kukaan ostaisi...
   
 2. strykpojke Vierailija

  Hyvin kirjoitettu!!!!!!!!!
   
 3. Kati-75 Vierailija

  En ole enää kommentoinut tätä keskustelua, koska se alkoi käsitellä yhä enemmän eroottista piiskausta, josta itselläni ei ole mitään kokemusta. Alunperin kirjoitin lapsuudessa ja teini-iässä saamastani ruumiillisesta kurituksesta. Vaikka kuri oli kova, olen saamastani kasvatuksesta kiitollinen. Periaatteessa olen ruumiillisen kurituksen kannattaja edelleen, mutta omien lasteni kasvatuksessa en voi sitä juurikaan käyttää, koska nykyään siitä joutuu pian lastensuojelun kanssa tekemisiin. Meillä annetaan lähinnä kotiarestissa ja tarvittaessa kyllä korotan ääntäni (huudan) aika lujasti.
   
 4. strykpojke Vierailija

  Se oli minun äidin kasvatusmetoodikin hän huusi minulle monta kertaa joka päivä ja uhkasi annaa minulle niin kovaa piiskaa että en pystyisin istua kahteen viikkoon!
   
 5. Kati-75 Vierailija

  Tuon tyyppinen uhkaus oli tosiaankin arkipäivää omassa lapsuudessa ja olen kyllä käyttänyt sitä aina joskus omien lastenkin kanssa.
   
 6. Se varmasti viisasta! Mutta varmasti tilanteita jossa mieleen tulisi käyttää, mutta lakia kun noudattaa niin ei käytä. Paruitko joka kerta kun sait piiskaa? Vai jäikö vain nöyryyttäväksi tilanteeksi? Itsellä ei kokemusta . Mutta voin kuvitella että se on vastenmielistä.
   
 7. strykpojke Vierailija

  Ajattele!Silloin olin hirveästi peloissani että hän toteuttaasi hänen uhkasi että vissin itkin mutta melkein samanaikaan rupesin fantasioida että joku minun kavereista antaisi minua piiskaa ja sen tiellä olen edelleen mutta tietysi en kertoa kenellekään tuttuja!
   
 8. Sekatyömies Vierailija

  Olin veljellä kesätöissä neljänä vuotena, aloitin 16-vuotiaana. Hän oli "rakennusurakoitsija" ja minä olin hänen ainoa työntekijänsä. Työmaani saattoi olla kaukana kotoa, mutta huoltajani oli sälyttänyt vastuun minusta 11 vuotta vanhemmalle veljelleni. Pari viikkoa oli töitä paiskittu, kun meikäläiseltä meni hermot. Alkoi yleinen huutokilpailu, johon vain minä otin osaa. Veli päätti soveltaa vastuupykälää, haki vitsan. Niin siinä sitten kävi, että 16-vuotias sekatyömies menetti housunsa ja sai piiskaa ihan kunnolla. En minä asiasta kotona tohtinut puhua, olisi voinut tulla lisää, meno oli 60-luvulla sen henkistä. En tiedä kertoiko veli mitään.

  Tulihan noita selkäsaunoja muutama lisääkin, yleensä syynä oli räkättäminen ja hanskojen lyönti tiskiin. Yhden kerran veli sai odottaa minua, kun minä en päässyt ylös sängystä, sattuneesta syystä pää oli kipeä. Työmaalle päästyämme päivä alkoikin siten, että työnjohtaja piiskasi työntekijänsä, tuskin onnistuisi nykymaailmassa.

  En minä selkäsaunoja niin ihmeellisenä asiana pitänyt, kotona olin tottunut niihin ja myöskin rähinöintiin isän taholta. Veli ei rähissyt, kun hänen mittansa tuli täyteen, niin minä sain risua. Siihen aikaan lasten piiskaaminen oli luvallista ja hänellä oli vielä lupa kotoa. Partalapsia oli tuohonkin aikaan, sillä lapsi oli niin vanhaksi kun sai piiskaa. Minun lapsuuteni kesti 19 vuotta.
   
 9. Syytön poika Vierailija

  Selkäsaunassa selkäsauna on sivuseikka, minulla ainakin on syytä ajatella niin. Tämä tapahtui ollessani 14/15-vuotias. Palasin naapurikunnasta serkkuni luota polkua myöten, siinä pystyi ajamaan pyörällä, paitsi ei tällä kertaa, koska renkaissa oli niin vähän ilmaa, että vanteet hakkas kiviin ja juurakoihin vähän väliä. Jouduin siis työntämään pyörää, olin jo taivaltanut muutaman kilometrin, kun tulin ensimmäisen talon kohdalle. Siitä oli matkaa kotiin vielä toista kilometriä. Polku meni talon pihan reunasta. Tiesin siinä talossa asuvan hieman omituisen n. nelikymppisen poikamiehen äitinsä kanssa. Mies oli pitkä, hyvin tumma ja ylipainoinen, eli monen mielestä pelottava.


  Kuljin navetan ja riihen välistä, silloin näin että avoimessa riihiportissa nojasi seinää vasten polkupyöränrämä ja sen tarakalla oli selvästi pumppu. Sain idean, kokeilen pystyykö sillä pumppaamaan. Tarkistin, että tuvasta ei pystynyt siihen näkemään, eikä lainaaminen sentään mikään rikos ole ajattelin. Kun pääsin pyörän viereen oli talon isäntä minussa kiinni. Hänen oli täytynyt seisoa riihen sisällä toisella puolella oviaukkoa, tuijotin niin innolla pumppua, etten huomannut miestä. Minut oli saatu kiinni varkauden yrittämisestä, eikä isäntä juuri minua kuunnellut vaan lähti raahaamaan minua riihen taakse metsän reunaan, hän aikoi rangaista minua epärehellisyydestä. Yritin selittää ja harasin vastaankin, mutta isäntä oli innoissaan, hän oli napannut suur rikollisen.


  Metsän reunasta löytyi nopeasti sopiva paju ja samassa siitä pöllähti lehdet ilmaan. Kohta tuo yli 100 kiloinen korsto oli housujeni kimpussa. Pakarat paljaan minä sain kunnolla piiskaa. Tietenkin minä ulisin vaikka millä lailla ukon kynsissä, mutta ei siitä mitään helpotusta tullut. Se piiskaaminen kesti kauan.


  Itse piiskaus jäi sivuseikaksi, kun arvioin muita seikkoja. Kurittaja oli melko vieras minulle, minä olin liian vanha piiskattavaksi, selkäsaunaan ei ollut mitään syytä, minulta oli laskettu housut ja minut oli täysin nujerrettu. Lisäksi pelkäsin, että tieto tapahtumasta leviäisi kaikille. Se kesä meni pelossa ja häpeässä.


  Seuraava, suorastaan persustaakin kuumottava tilanne tuli vastaan n. neljä vuotta myöhemmin, isäntä tuli onnittelemaan minua lakkiaispäivänä. En tiedä oliko muilla kylän ylioppilailla ollut sama kunnia, itse en ollut häntä koskaan kenenkään YO-juhlilla nähnyt.


  Tuolloin minä jo tiesin ja ymmärsin asiasta enemmän. Isännälle oli ollut nautinto minun piiskaamiseni ja luultavasti hän pelkäsi ilmituloa yhtä paljon kuin minä. Sitä en tiedä, josko lisäsin hänen nautintoaan rimpuilemalla ja parkumalla. Ainakin hän vaati minulta nöyryyttäviä anteeksipyyntöjä ja lupauksia ennen kuin päästi menemää.


  Se polku jäi metsittymään ainakin minun osaltani ja olen käynyt etsimassa sitä paikan päällä - ei sitä ole enää.
   
 10. Äidinpikkupoika . Vierailija

  Olin Äidin pikkupoika isonakin tuhmuuksista sain 5 vuotiaana ekakerran vitsaa sainmuutaman kerran vuotessasa tottelemattomuutesta 13 vuotiaaksi saakka aina paljaallepyllylle koivuvitsaa murkku ikäisenä aloin kiukuta,temppuilla kunnes äiti otti pikkupoikansa syliinsä antoi hyvästi vitsaa sain aika usein vielä viisitoistavuotiaana olin paljaittenreisienpäällä pyllypaljaana pyllypunoitti kun nousin äitin sylistä äiti ojensi kätensä ottiminut halattavaksi äitisaimyös halaukset minulta .
   
 11. wiljo Vierailija

  Naispuolinen kaveri kertoi, että kun hän oli teini-iässä, ja tuli kotiin pitkä tukka auki hulmuten, äitinsä haukkui häntä ties miksi lumpuksi ja piiskasi oikein perusteellisesti. Kuuluivat johonkin tiukkaan uskonlahkoon.
   
 12. Vitsathaittu. Vierailija

  Elimme 60-70 Luvun vaihetta silloin vitsaa vielä käytettiin aika yleisesti ja siitä myös Äitit keskenään keskustelivat kuuntelin miten naapurin Maijakin oli saanut vitsaa oli 15vuotias oli hakenut itse vitsan viikkoa myöhemmin oli tämä poika Äitin reisien päällä pyllypaljaana koitin katsoa mitä Äiti touhuaa näin Äitin käten liikkuvan tunsin kun vitsa näppäsipyllylleni molemmatkannikat saivat punastella olin minäkin viitentoista kiukuttelusta sain tämän sain myöhemminkin vielä vitsaa paljaalle olin melkein 17v kun sain tupakan takia Äiti antoi hyvän selkäsaunan 3haarainen vitsa tanssipyllylläni pitkään.
   
 13. Ekat vitsat sain olin kai 9vuotias Äiti otti pikkupojaltaan pyllynpaljaaksi ottisyliinsä antoi ohutta koivuvitsaa koitin pitää käsiäni vitsan etessä Äiti näppäsi käsilleni kun vetin kätenipois sitten sai pyllynäpsytystä olin koulussa tehnyt jotakin tuhmuuksia sain aika harvoin vitsaa Äiti antoi viimeisenä keinona jos puhe ei tehonnut vitsaa käytttiin muutamankerran vuotessa yleensä kiukuttelusta 13vuotiaana talvellaalettiin käyttää ohuttaremmiä tietysti paljaallepyllylle olimme Äitin kanssa kahtestaan kun sain pyllylleni tykkäsin tästä tavasta vitsaa käytettiin aina kesällä vielä viisitoistavuotiaana Äiti ottiminut reisiensä päälle olin pienikokoinen ikäisekseni sain ohuttavitsaa pyllynposkille olin sylissä yleensä pitkään sainpunaisenpyllyn Äiti sai halaukset.
   
 14. vierailija Vierailija

  Olin saanut vitsaa Äitiltä 6-11Vuotiaana olin 13vuotias lähellä 14toista kun aloin kiukkuamaan Äitille olin kai murkkuiässä olin kiukunnut monena päivänä sitten tuli viikonloppu kaikki olimme kotona maltoin olla ihmisiksi kunnes tuli maanantai olimme Äitin Kanssa kahtestaan kotona aloitin taas kiukutteluni Äiti kuunteli sitä noin puolituntia kunnes kysyi täytyykö hakea vitsa myönsin Äitille että voi hakea vitsan Äiti avasivyöni ja housujen napin,vetuketjun lasketti farkkuni puoliväliin reittä itse otin farkkunipois äiti työnsi kätensä selänpuolelta pikkuhuosujen alle peukalot jäivät housujen päälle lasketti housuni hitaasti samalla silitti pikkupakaroitani annoin housujen tippua nilkkoihin potkaisin housut pois Äiti otti minut reisilleen antoi vitsaa pyllylleni hellästi aika useasti kesässä Äiti antoi ohuttaremmiä talvella tietysti paljaallepyllylle kiukuttelin vielä 16 vuotiaaksi saakka itse hain monasti vitsan olin melkein kuusitoista kun hain vitsan valmiiksi Tämäpoika sai vitsaa ja rakkautta tasapuolisesti.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti