Hae Anna.fi-sivustolta

Mistä tämmöinen käytös johtuu?

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä Mervi, 03.09.2010.

 1. Mervi Vierailija

  Mieheni alkoi hyljeksimään minua noin pari vuotta sitten. Väistelee, kulkee ohi edes vilkaisematta, kun yritän koskea, hän torjuu. Aamulla hän ei sano mitään, eikä anna koskea itseään ei iltaisin eikä aamuisin. Seksistä hän halusi jättää esileikin kokonaan pois. Tyhjentää vai pallinsa niinkuin jonkun **kanssa. Suutelunkin hän on halunnut lopettaa, kun yritän suudella, hän väistää.

  Mitä aattelette, mistä tämmöinen käytös johtuu?
   
 2. M40+ Vierailija

  Valitettavaa, mutta miehesi on kyllästynyt sinuun eikä rakasta sinua enää :-(
  Ehkä kannattaisi mietiä eroa jos ette saa asioita kuntoon...ja hankit sitten uuden miehen.
   
 3. Jenni Vierailija

  Todella harmillista...Arki on varmasti hyvin kuluttavaa jos rakastat miestäsi ja tämä käyttäytyy näin. Oletko yrittänyt puhua asiasta?
  Täytyy rehellisesti todeta, että jos itse "kadotan" rakkauteni/intohimon mieheeni käyttäydyn juuri niin kuin miehesi ja se repii myös minua sisältä, koska en halua loukata häntä, mutta en vain halua minkäänlaista kontaktia. Puhukaa asiasta! kaikki voi vielä palautua ennalleen jos miehesi yrittää ja annat hänelle aikaa/rauhaa palauttaa mieleensä miksi hän sinua rakastaa ja miksi olet niin ihana! Itse olen joutunut palauttelemaan mieleeni asioita useaan otteeseen! Mutta siihen tarvitaan molempia!
   
 4. Jenni Vierailija


  Lisään vielä kun ei voi tietää kaikkia taustoja asiasta, että muistathan ettei kohtuutonta hyljeksintää pidä sietää! sinun täytyy tietää arvosi ja muistaa kunnioittaa itseäsi ja miehesi myös!
   
 5. minä vain Vierailija

   
 6. Hulkki Vierailija

  Ex-mieheni käyttäytyi aivan samalla tavalla pari vuotta, kunnes sitten ilmoitti että haluaa miettiä avioliittomme mielekkyyttä, tunteitaan minua kohtaan jne. Tilanne johti kaikkien kiemuroitten kautta eroon. Tämän jälkeen minulle selvisi että sen pari vuotta oli ollut kierrossa toinen nainen.
  En tarkoita että tässä olisi kyse vastaavasta, mutta itse en uskonut kun tällaisa mahdollisuutta muut minulle tarjoilivat. Liian sinisilmäinen olin. Jälkikäteen on selvinnyt monta muutakin juttua, joissa minua on huijattu.
   
 7. Samis Vierailija

  Minä myös käyttäydyn miestäni kohtaan mainitulla tavalla. Syy on se, etten enää tunne miestäni kohtaan sellaista rakkautta, mitä parisuhteessa kuuluu tuntea. Näin olen tuntenut n. 7 vuotta mutta vasta viimeisen vuoden aikana olen todella ymmärtänyt mistä tässä on kyse, mistä välttelynhaluni miestä kohtaan johtuu. En näe miestäni enää seksuuaalisena kumppanina, intohimoisen rakkauden kohteena. Siksi en halua miestäni lähelleni enkä halua seksiä. Miehen lähentelyt tuntuvat pahalta, väärältä, samalta kuin joku miespuolinen kaveri lähtentelisi, "hyi, en mä nyt sun kans haluu...". Siksi olemme eroamassa.

  Ap:n kannattaisi ottaa asia kunnolla puheeksi miehen kanssa, eikä hyväksyä vastaukseksi "kaikki on hyvin" tai "ei vaivaa mikään".

  "Minä vain"-vieras, lähde suhteestasi ja lujaa! Tuo ei ole mikään parisuhde enää! Kunnioita itseäsi sen verran ettet tyydy tuollaiseen!
   
 8. Mervi Vierailija

   
 9. Mervi Vierailija

  Miten sait selville nuo muut jutut? Liittonne mielekkyyttä? Pistikö omat virheensä vielä sinun syyksi?
   
 10. Pertsa Vierailija

  Kun kiinnostava ihminen on löytynyt seuraa ihastuminen, sitten muutaman kuukauden kuluessa rakastuminen. Rakkaus taas seuraa joskus rakastumista ja kestää parhaimmillaan yli kymmenen vuotta. Pitkissä liitoissa, n. 25-30 vuotta yhteistä taivalta, rakkaudesta on syntynyt kumppanuus, jossa edelleen rakastellaan.
   
 11. freak out Vierailija

  Itse olen käyttäytynyt puolisoa kohtaan samalla tavalla silloin, kun on ollut suhde toiseen/olen ollut ihastunut toiseen.
   
 12. Jorri Vierailija

  Sama täällä kuin edellisellä. Minulla oli toinen vahva ihastus, kun aloin käyttäytymään miestäni kohtaan juuri noin. Tiesin silloin varmuudella etten voi jatkaa ja haluan erota. Näin tein ja nyt olen onnellinen!
   
 13. Miksi Vierailija

  Miksi nimimerkki "Mervi" kyselee täällä mikä miestä vaivaa ja kun saa vastauksia, niin torjuu ne. Onhan se nyt ihan päivänselvä juttu, ettei mies halua olla enää tekemisissä ja että sillä on toinen nainen.
   
 14. Lady38 Vierailija

  Valitettavasti komppaan edellisiä. Miehelläsi joko jo on toinen nainen tai hän on ihastunut vahvasti johonkuhun toiseen ja haluaisi vain eroon sinusta. Nosta kissa pöydälle, säilytä ylpeytesi ja lähde SELKÄ PYSTYSSÄ.
   
 15. minä vain Vierailija

   
 16. Neppi Vierailija

  Kuin minun elämästäni... olin niin maassa, etten uskonut itsekään enää pääseväni ylös. Viimein lasten vuoksi lähdin ja olen siitä iloinen. Ihminen on vahvempi kuin luulisikaan. Tsemppiä! Nouse ylös, lähde ja hanki oma elämä!
   
 17. suukkosuu Vierailija

  Kuulemma ensimmäinen merkki siitä, että pariskunta alkaa etääntyä toisistaan on se, että suutelu/suukottelu jää pois. Myönnän itsekin, että ex-miehen kanssa paljon jäi pelistä pois, kun lopetimme suukottelun. Myöhemmin edes seksissä ei enää suudeltu. Oletteko muuten huomanneet, että pornossa ei harrasteta suutelua? Jos olen oikein käsittänyt, niin myöskään maksetussa seksissä normaali tapa on se, ettei suudella. Aika usein siis suutelu liittyy voimakkaaseen ihastumiseen ja TUNTEISIIN eli itsekkäässä seksissä ei ole suutelua.
   
 18. Mervi Vierailija

  Olen ymmärtänyt asian samalla tavalla. Sen lisäksi huuliherpes on yksi syy ja suutelu saattaa provosoida huuliherpestä.
   
 19. Mervi Vierailija

  Joo haluan siis vastauksia ja olen kiinnostunut erilaisista näkökannoista tässä asiassa, mutta ei se sitä tarkota, että toimin juuri ohjeiden mukaan. Täällä katosku on aina jengillä neuvona "jätä se sika". Itse en ole luovuttajatyyppiä. Palvon miestäni, kiinnostukseni häntä kohtaan vain kasvaa hänen haasteellisuutensa kautta.

  Tilanne on nyt tämä. Olen keskustellut torjuvasta käytöksestä. Hän sanoi töissä olevan hankalaa eikä siksi ole jaksanut hyysätä minun kanssani. Lisäksi olen käyttänyt naisellisia aseitani ja vietellyt häntä joka päivä.
   
 20. Mervi Vierailija

   
 21. Teko syy... Vierailija

  Olet läheisriippuvainen. Miehesi on hyljeksinyt sinua jo kaksi vuotta ja sinun palvontasi vain kasvaa. M;ites ne naiselliset viettelykeinot ovat (mukamas) tehonneet, jos miehesi ei tee muuta kuin tyhjentää pussinsa sinuun?

  Herää jo, ja lopeta tuo säälittävä roikkuminen! Mieskin on aika vätys kun on vain tavan vuoksi yhdessä. Äläkä sinä usko mihinkää työselityksiin, tuskin kellään töissä on kahta vuotta niin hankalaa, että ei seksi maistu.
   
 22. Mies 50 Vierailija


  Tuo sama tuli mieleeni heti ap:n kirjoituksista.
  Eihän mitään suhdetta pidetä yksipuolisesti kasassa, hampaat irvessä ja "sinun on pakko rakastaa minua"-periaatteella.
  Ap:n oma elämä näyttää pyörivän kovinkin kumppanin kautta, oma elämä on kutistunut riippuvuussuhteeksi. Ei miehet, noin yleensä, pidä naisesta joka killuu elämäänsä toisessa. Kyllä naisenkin pitää olla vahva ja itsenäinen, oman elämänsä hallitsija. Sen mitä tässä elämän kaaoksessa nyt voi olla.
  Pahinta on juuri se että omat halut menevät yhteisen ja osin toisen halujen edelle, se ei todellakaan toimi niin, parisuhde.
  Jotenkin on erittäin itsekeskeistä että pitää itseään niin hyvänä että toisen pitää olla tyytyväinen kanssani.
   
 23. mietin myös Vierailija

   
 24. Jännä homma että Mervi antaa ohjeita muille vaikka tämä oma ongelma on se joka kirjoittamaan laittoi.

  Mies50 ehkä löysi asian ytimen. Kun kuvittelee olevansa se niin hyvä toiselle että eihän se toinen voi olla rakastamatta MINUA MINUA.

  KYLLÄ VOI. TUNTEET MUUTTUU. IHASTUNUT on miehesi selkeesti . Ehkä toinenkin nainen on ja on varattuja molemmat. Siksi hankaluudet. yms.

  Jokainen mies jonka tiedän pitävän itsestäni tykkää kun hieroo suukottelee. oikein hyrisee kosketuksesta.
  Niin mikähän siis on syy että mies ei niin tee. Ilopilleri ja kotitalouskone kun ei kaikille riitä jatkamaan näivettyvää kotiarkea.
   
 25. Mervi Vierailija

   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti