Hae Anna.fi-sivustolta

Mistä tämmöinen käytös johtuu?

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä Mervi, 03.09.2010.

 1. original alte Se aito ja alkuperäinen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  9 512
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kehoittaisin opettelemaan kaulimen 'käyttöä'!
   
 2. Mervi Vierailija

  Minulla ja Minä vain - nimimerkki olemme nääs eri tilanteissa. Hänellä tilanne pahempi, koska lapset kärsivät siinä samalla, SIKSI NÄIN PARHAAKSI AUTTAA HÄNTÄ (HUOM, AUTTAA, EI NEUVOA), VAIKKA KUITENKIN KYSE OLI ALUN PERIN ONGELMASTANI TÄSSÄ KESKUSTELUKETJUSSA. TULEEKO MIELEESI SELLAINEN ASIA, ETTÄ JOKU HALUAA VILPITTÖMÄSTI AUTTAA TOISTA ILMAN HAUKKUMATTA HÄNTÄ SAMALLA PASKAKSI??

  Minä en hyljeksi miestäni, vaan rakastan häntä ja tunteet pitävät minut yhä siinä suhteessa kiinni, enkä ole halunnut luovuttaa. Omistan parisuhteelleni koko elämäni, sellainen olen aina ollut. Hän saa minun kanssani kaiken haluamansa, kuten jo ensimmäisessä viestissäni kerroin, en ole ilopilleri ja kotitalouskone pelkästään, vaan mieheni saa seksiäkin aina, kun tahtoo ja sitä hän kuitenkin on halunnut joka viikko, joskus monta kertaa viikossa. Minä olen myös osoittanut hänelle, että haluan häntä säännöllisesti. Lisäksi meillä on paljon yhteistä kiinnostuksen kohdetta ja lomat hän haluaa olla nimen omaan minun kanssani.

  Onko sinun pakko niin selvästi näyttää, kuinka kateellinen olet. Se, että yritän olla täydellinen puoliso, häiritsee sinua ihan sikana. Sinä et osaa vilpittömästi auttaa toista ihmistä missään asiassa, näyttää tarkoitusperäsi olevan vaan tuon haukkumisen puolella.
   
 3. Mervi Vierailija

  Jassoo. Yritän olla täydellinen puoliso kuule, jos sinä ees tiedät, mitä se tarkottaa. Olen kuule aidosti kiinnostunut miehestäni sekä hänen vartalostaan ja tunteeni ovat aidot. En ole hänen kanssaan tavan vuoksi tai jostain riippuvuudesta. Haluan olla nimen omaan hänen kanssaan enkä kenenkään muun, varsinkaan en sinun kanssasi. Jos haluat auttaa, auta vilpittömästi, eläkä tee sitä vain saadaksesi haukkua toista.

  Minä olen kuule taas saanu selville päinvastaista, että miehet juuri inhoavat vahvoja ja määräileviä naisia. Heti voisi kertoo useamman esimerkin. Liian itsenäinen nainen on miesten mielestä pelottava ja he karttavat tällaisia naisia. Miehet tykkää, että nainen on söötti, hauras ja heikko, jokin, mistä he voivat huolehtia ja rientää pelastamaan prinssimäisin elkein.
   
 4. Pertsa Vierailija

  Tosi reiluu terrorisoida omaa miestä ja sitten samalla vehdata vielä toisen miehen kanssa. Ootte naiset hirveitä!
   
 5. suru Vierailija

  Ajattelen että olet oikeassa, mutta et usko sitä itsestäsi vaan haluat uskoa parempaan. Olet kyllä oikein tervejärkinen ja löydät paljon hyviä syitä, mutta miehen käytöstä et ymmärrä ollenkaan. Se vaikuttaa mielestäsi niin oudolta ja käsittämättömältä ettei mikään ajattelumalli käytännöllisesti katsoen sovi kuvaan. Haluat siksi vastauksia ja olet kiinnostunut erilaisista näkökannoista tässä asiassa, mutta et tietenkään toimi annettujen ohjeiden mukaan, koska selitykset eivät ole loogisesti päteviä, joten eivät voi tuntua uskottaviltakaan.

  Tunnen selkeästi olevani kateellinen tuolle miehelle. Minusta hän näyttää saavan paljon ja jatkuvasti sellaista mitä en itse osaa edes kuvitella saavani. Rakastuisin melko varmasti jos käyttäisit naisellisia aseitasi minuun ja olisinkin suunnilleen joka päivä vietteltävissä, vaikka ihan ohimennen hellimpiin suudelmiin. Tämän sanon täysin vilpittömästi enkä pysty olemaan Sinulle vahingoniloinen, sillä ethän itse menetä mitään, vaikka mieheltä odottamaan vain jäätkin, kaikkea mitä ajatella saattaa.

  Jos jostain syystä olisin tuollaisessa tilanteessa jossa en pystyisi aidosti rakastamaan, olisin niin vakavissa omantunnontuskissa että sydämeni murtuisi. En saisi millään ulos suustani sellaista hätävaletta että kakki voisi olla hyvin!!!

  Ennemmin kiitollisuudenpuutteen ja syyllisyydenkokemuksissani hikoilisin verta kuin sanoisin sitä hyysäämiseksi. En kestäisi elää sellaisen vääryyden painamana vuottakaan saati kahta.

  Parempaa kumppania tuleville vuosille ei voisi enää narskukaan toivoa. Tuntuu että minun on ikäänkuin pakko selvästi näyttää, kuinka kateellinen olen ja sekin tuntuu minusta niin kamalan pahalta.
   
 6. No näyttääkö toimivan tuo sinun palvontatekniikkasi kun täällä kirjoitat? EI TODELLAKAAN. Eli ehkä sitä voisi olla hieman enemmän itsenäinen nainen, täydellisyys on tylsää miestenkin mielestä, ei kukaan jaksa jotain pullamössövaimoa.

  Oletkos itse koskaan kuullut, että miehet tykkää metsästää naista? Eli ei kiinnosta jos se nainen siinä koko ajan roikkuu, on tarjolla ja tyrkyllä ja tekee kaiken miehen puolesta. Johan tuo sinun suhteesi osoittaa kuinka metsään olet mennyt. Tosin miehenkin pitää olla MIES, ei hän silloin pelkää vahvempiakaan naisia.
   
 7. vierailija Vierailija

  Lähes kymmenen vuotta myöhemmin... miten tämä tarina eteni?
   
 8. vierailija Vierailija

  Lähes kymmenen vuotta myöhemmin... miten kävi?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti