Hae Anna.fi-sivustolta

Mistä tietoa onko toinen eronnut?

Viestiketju osiossa 'Avioero' , käynnistäjänä Vedätetty?, 12.12.2006.

 1. valehtelua yms. Vierailija


  tumma, laiska, alle40v, junailija, nettifriikki,juoppo?...
   
 2. kauniainen Vierailija

  Lainaus:
  Alkuperäinen kirjoittaja Tutulta kuulostaa... Näytä viesti
  Valitettavasti intuitioon kannattaa luottaa...

  Suora kysymys: missä tapaatte, luonasi vai hänen kodissaan? Ei kai vaan ole kyseessä 4:n lapsen isä Kauniaisista.... Jonka "ex-vaimo" asuu jossain siinä ihan lähistöllä, että sen vuoksi ei voida tavata hänen luonaan... Narsistinen, epävakaan oloinen ihminen, joka esittää mukavaa, mutta aika pian ymmärtää, että jotain tosi hämärää on meneillään....  2 lasta ekasta, 2 toisesta liitosta? Taitaa olla kaverini exä...
   
 3. rikottu Vierailija

  Minun ero oli kyllä totaalisesti sievä ja selvä. 20v ja lähdin meneen. Meni 6kk ja 1 kk kuluttua sen jälkeen vahvistettiin ero,. Siis kun osoitteet oli samat sen 20 v.

  Sua vedättää äijä paska ihan satasella. Älä avaa ovea ennen ko on oikeuden päätös erosta, tai jatkat sitä paskaa niin kauan ku häntä sun lempes sattuu hyvittään. Sen jälkeen olet ulkona ja et saa vastauksia.
   
 4. Choq Vierailija

  Eihän sitä miehen siviilisäätyä saa tietoon muuten kuin mieheltä. Jos mies sanoo olevansa eronnut, niin voi toki pyytää häntä todisteen siitä. Avioerohan hoidetaan käräjäoikeuden päätöksellä lainvoimaiseksi, joten miehellä on oltava tosite siitä. Myös lasten huoltajuudesta ja tapaamisoikeuksista yms. on oltava tosite, joten voisihan sitäkin pyytää mieheltä todisteeksi erosta.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti