Hae Anna.fi-sivustolta

Mistä voi olla kysymys? Gynekologille vai lääkärille? Milloin hakeutua lääkäriin? !!

Viestiketju osiossa 'Naistentaudit' , käynnistäjänä vierailija, 28.11.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Moi! Elikkäs kaipaisin nopeasti apua ja teidän mielipidettä mitä minun pitäisi tehdä näiden vaivojen kanssa.. odottelenko vielä vai minne pitäisi hakeutua ja miten..?
  Mulla tuli siis normaalisti ajallaan kuukautiset jotka pitkittyivät hieman, aloitin kuukautisten 2.päivänä gestinyl ehkäisypillerit ja nyt siitä on jo kulunut noin 5vk ja vuoto on sen aikana ollut ruskeaa/veristä, haisee myös hieman.. mikähän vois olla kyseessä? Raskaustestin tein alussa ja ei ollut positiivinen. Pitäisikö siis minun hakeutua lääkäriin vai gynekologille vai kenties odotella vielä..
   
 2. vierailija Vierailija

  Ihmettelen vaan sillä koskaan aijemmin ei ole tälläistä vaivaa ollut..
   
 3. vierailija Vierailija

  Mene ihmeessä tarkistuttamaan lääkärillä. Terveyskeskuksessa on myös gynekologeja. Labranäyte emättimestä todennäköisesti otetaan ainakin.

  Naisihmisen ei koskaan pitäisi jäädä viikkokausiksi ihmettelemään, vaan hoidattaa itseään mieluummin liian herkästi kuin päinvastoin.
   
 4. vierailija Vierailija

  olen itse kokematon näissä jutuissa vielä sillä olen 13 vuotta. mut mulla on myös joku ongelma menkkojen kanssa nii toivoin et tälläsesta uudemmata keskustelusta joku osais neuvoo? mulla on ollu 1,5 vuotta menkat, ja aina ovat kestäneet sen 9 päivää, ei ikinä enempää eikä vähempää, runsaus vaihdellu, mut nyt on menossa jo 15 päivä ja suunnilleen tulee semi paljon mut ei silti liian paljon, alkaa jo hieman heikottaa kun niin kauan kestäneet. osaisko joku kertoo mitä pitäs tehä tai mistä vois johtua??
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti