Hae Anna.fi-sivustolta

Mitä Juha Sipilä jättää sanomatta?

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 05.12.2018.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 603
  Saadut tykkäykset:
  274
  Siellä oli tavattoiman paljon sitä mitä sanovat että Sipilä jättää sanomatta. Pitääkö psikkansa? Minä en tiedö.

  Lainaus: :)
  Pääministeri Juha Sipilä kirjoittaa (Ilkka 25.4.2017), että sodasta pakenevia pitää auttaa. Sipilän mukaan Suomi noudattaa kansainvälisiä sopimuksia ja maahanmuuttovirasto lainsäädäntöä. Sipilä kertoo myös, että oikeusvaltiossa päätöksistä voi valittaa. Hän pitää Suomen linjaa yhdenmukaisena EU-maiden kanssa ja haluaa tarttua pakolaisuuden juurisyihin. Kiinnostavaa on, mitä Sipilä jättää kirjoittamatta.
  Sipilän sydän sanoo, että ihmisiä on autettava. Sydämen äänen olisi syytä kuulua myös Sipilän politiikassa.

  https://www.amnesty.fi/mita-juha-sipila-jattaa-sanomatta/
   
  Last edited: 07.12.2018
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 693
  Saadut tykkäykset:
  0
  Euroopan unionin jäsenmaana Suomi on aina mallioppilas, eikä toimi samoin kuin esimerkiksi Unkari tai Puola, joten pääministerillä on sydämen ääni oikealla kohdalla. Paljon parempi yrittää pitää maa sellaisena, ettei synny samanlaista kaaosta kuin Ruotsissa, mutta silti hoitaa pakolaiskysymykset hyvin. Turvallisista valtioista tulijat eivät ole pakolaisia, vaan heidät voidaan palauttaa kotimaahansa ihan siten kuin on koko ajan tehty. Epäilen, ettei Frank Johanssonilla ole sydän paikallaan suomalaisuutta kohtaan, mutta se on itse asiassa aivan eri juttu, koska hän ei sitä tule kertomaan koskaan.
   
 3. vierailija Vierailija

  Kyllähän niitä sodasta pakenevia tulisi auttaa, ennenkaikkea siellä lähialueilla. Rikkaat lähellä olevat ölyvaltiot voisivat alkaa vastaanottamaan pakolaisia, kun vielä tunnustavat samaa uskontoa. Miksi uskonveljiä ei auteta, vaikka resursseja olisi? Eikös heillä ole jopa sama kieli? Eikö muslimeilla ole mitään moraalia ja oikeustajua? Miksi ihmisten tulee raahautua Eurooppaan saakka, missä on täysin erilainen kulttuuri ja kieli. Miksi täytyy matkata maailman ääriin ja henkensä uhalla ylittää meriä, kun apua voisi löytyä naapurista, jos halua auttaa olisi.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 693
  Saadut tykkäykset:
  0
  On ehkä hyvä muistaa, että Suomen kaikki ykköskanavat ovat lopulta suomalaisuuden arvostelijoita. Ihme, että maamme suurlevikkeisimmät mediat löytävät lukijoita, koska ne eivät piittaa lainkaan suomalaisen rahvaan elinoloista. Eivätkä eliitinkään, sillä pettureiksi nimetään kaikki, jotka eivät ole syntyjään toista äidinkieltä puhuvia.

  Ensimmäiseksi kysyivät Oulunkin tapauksessa sitä, miksi poliisi kehotti välttämään ulkomaalaisia. Voi sanoa, että onneksi Suomen virkavalta rohkenee tehdä toisin kuin Ruotsin vastaava laitos, vaikka jopa äidinkieliset voivat joutua asian vuoksi epäillyiksi. Ja onneksi Suomessa yhä on yksilöitä, jotka rohkenevat elää itäisen naapurin vieressä hohkaamatta turhaan.

  Suomen pääministeri Juha Sipilä jättää kertomatta senkin, että nuorten tyttöjen kannattaa varoa niin vieraita kuin tuttuja miehiä, jos haluavat välttää rikollisia. Poliitikot eivät tällaisista asioista pukahda, vaan pyrkivät toimimaan taustalla siten, että kaikilla olisi turvalliset olot.

  Äänestäjien kannattaa muistaa ruotsalaisen vasemmiston esimerkki seuraavissakin vaaleissa, sillä kaaokseen on helppo viedä maa kuin maa, jollei moraalia ole muuhun kuin vallanhimoon. Toivottavasti on tajuttu, että Suomi teki rauhan liittoutuneiden kanssa ennen kuin muut. Silti hyvä pysyä läntisenä toimijana, jolla on kykyä ylpeillä huomisen päivän itsenäisyydestä ominkin voimin.
   
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 603
  Saadut tykkäykset:
  274
  Syytät maahanmuutosta Ruotsin vasemmistoa, siis S ja v.
  Olet väärässä, sillä et näytä tietävän yhtään mitään Allaianssin 8 vuotisesta hallituskaudesta ennen S-hallitusta nyt. Et tiedä mitä linjaa Moderaattien Reinfeldt ajoi koko aja. Et hiisku sanallakaan mitä porvarit teki hallituskautensa aikana.
  Syytät vain s. S sai muunmuasapaljon perintöä porvareilta, sekä maahanmuutossa ja muussakin. Mutta sinä et tiedä.
  Suojelet porvareita. Et halua katso hieman taaksepäin Ruotsin poliittisessa historiassa. Silmäsi näkee vain S ja nalkutat S huonoudesta. Miksi anna porvarien touhuta touhujaan, et eds ota esille niitä, vain S syytät kaikesta mitä S peri porvareilta.
  Porvarien 8 vuotinen hallituskausi ei ollut mikkän ruusuinen aikaa, ainoastaan rikkaat hyötyi siitä ajasta. Kaikki muut sai jollakin tavoin tuntea sen nahoissaan.
  Nytkin on vielä paljon sellaista jota porvarit aloitti ja kansa kärsii.

  Ota kantaa asiaan ja ota selvää millaista politiikkaa porvarit 8 vuotisen hallitusaikansa aika teki.
  Monet jotka äänesti ennen sekä S ja M, äänestää nyt SD, sillä he on kyllöästyneet S ja M politiikkaan. He ei tee sitä siksi että SD antaisi heille jotain. He näyttää mieltää noille muille puolueille.
  Noilla ihmisillä on monilla aika huonot olot, kiitos porvarihallituksen.
   
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 693
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toki tiedän sen, että porvarit Reindeldtin aikaan olivat väärässä, mutta kaiken taustalla oli demariajattelun ydin. Ja liikeelämän halu saada työvoimaa "paskatöihin", jotka eivät kelvanneet enää suomalaisillekaan.

  Arabit eivät olleet oikea ryhmittymä, sillä heillä uskonto oli suojana alimman tason uravalinnoille. Ja toivat totta kai mukanaan oman kultuurinsa, jossa huumeet ja väkivalta naisia kohtaan olivat tavanomaisia.

  Demarit tekivät siinä mielessä väärin, että alkoivat kiinnittää islaminuskoisia aatteeseensa. Näin työväestön tukijasta tuli maahanmuuton painajainen, josta länsinaapuri kärsii tällä hetkelläå enemmän kuin muut Pohjoismaat.

  Sauna odottaa ja Suomen itsenäisyyspäivä on huomenna, joten ainakin tässä vaiheessa vedän lipun yhä salkoon hyvillä mielin. Sellaista se elämä on!
   
 7. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 603
  Saadut tykkäykset:
  274
  Ruotsissa oli jo porvarien hallituksen aikana ulkolaisia poliittisissa puolueissa, myös arabeja ja tai muslimeja.
  Se että on muslimeja poliittisissa puolueissa, ei siis ole S vika.
  Ruotsissaa kuka tahansa joka on Ruotsin kansalainen ja kiinnostunut politiikasta hakeutua mukaan politiikkaan, se että on muslimi ei estä sitä. Se on tasa-arvoa.

  Väität siis että Reinfeltin politiikka on vasemmiston politiikkaa?
  Et ehkä tiedä tätä, Reinfeldtillä on afrikkalista perinnettä, yksi hänen kaukaisista sukulaisistaan oli musta nainen. Reinfeldt tietenkin osaa arvostaa kaikkia ihmisiä, etenkin kun hänen suvullaan on sellainen tausta :) Ja eipä ne muutkaan porvari puolueet sanoneet ei maahanmuutolle :)
  Mutta sinä yrität laittaa kaiken vasemmiston syyksi. Etkö ymmärrä että myös monet oikeistolaiset haluaa avustaa pakolaisia? Myös M. Ainoa joka näyttää muukalaisvihamielisyytensä on SD.
   
 8. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 603
  Saadut tykkäykset:
  274
  Mutta mutta, tämä avaukseni käsittelee Suomea, jotta toivon että Suomen politiikasta puhuttaisiin ja jätettäisiin se ainainen jankaaminen Ruotsista sivuun.
  Kompiainen kääntää aina katseensa tänne Ruotsiin päin, negatiivisesti ja usein provoillen :)
  Sen takia palstassa ei paljoa puhuta Suomen asioista, kun aina lähtee jutut tänne Ruotsiin päin, tänne ihanaan asuinmaahani :)
   
 9. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 693
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kävin saunassa ja otin parit siiderit, joten en ole parhaimmillani. Mutta luin pläyjäyksesi, joka loukkasi .Olen tyhmä kaikin osin, mikä on totta. En siis arvosta ihmisiä, koska en ole muslimi. Nyt luovun tältä illalta, sillä ajatukseni on aina olla rehti tietyin tavoin, enkä tiedä, mitä vastata syytöksiin, joita suollat koko ajan. Siis vähintään huomiseen tai kauempiin päviin, sillä meille itsenäsyyspäivä on tärkeä yhä edelleen. Onneksi luot kiistaa sivustolle, koska se on yksimielisille kauheata.
   
 10. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 603
  Saadut tykkäykset:
  274
  Minä en tykkää siitä kun syytät S koko ajan, vaikka alunperin sen aloitti porvarit 8 vuotisen hallituskauaatensa aikana. Jos siitä loukkaannut kun muslimiakka korjaa hieman sanomisiasi Ruotsista, niin loukkaannu. ;)

  OT:
  Minä en ole saunonut moniin moniin vuosiin, enkä alkoholipitoistakaan juonut, mutta maistella uskallan tarvittaessa vähän niin kuin näön vuoksi ;)
   
 11. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 693
  Saadut tykkäykset:
  0
  Saunoin eilen ja otin vain pari siideriä, joten olen nyt virkeä kuin peipponen. En ihmettele sitä, että et ole maistanut lainkaan alkoholia, koska vaikuttaa siltä, ettet saa ajatuksiasi muihin kysymyksiin kuin uskontoon ja rasismiin. Ehkei sinulla ole syytä juhlia, mutta suomalaisilla on, sillä itsenäisyys on tärkeätä edelleen, vaikka ollaan mukana Euroopan unionissa.

  Oli aamusella uutisia, että jotkut ulkomaalaistaustaiset olivat Suomessa pyrkineet häiritsemään linja-auton kuljettajia, mutta onneksi sivulliset olivat kyenneet taltuttamaan häirikön tai häiriköt. Paha asia, jos pitää alkaa pelätä linja-autoissa silloin, kun kyytiin nousee ulkomaalaistaustainen ihminen.

  Todella ikävää kehitystä siis Suomessa, sillä tulokkaat ovat tehtailleet kaiken lisäksi nuoriin kohdistuvia rikoksia ainakin Oulun seudulla. Toivottavasti Suomessa kyetään toimimaan siten edelleen, ettei oteta oman käden oikeutta esiin, vaan luotetaan yhteiskunnan tuomiovaltaan.
   
 12. annmatti Jäsen

  liittynyt:
  21.10.2018
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  Paskatyöt tehtäisiin, jos niistä maksettaisiin palkka millä saa katon päänpäälle ja ruokaa syödäkseen.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti