Hae Anna.fi-sivustolta

Mitä tehdä aggressiivisen lapsen kanssa?

Viestiketju osiossa 'Erityislapset' , käynnistäjänä ph7, 13.06.2007.

 1. Yleensä miehet jotka ovat lapsettomia ja myöskin naiset (lesbot) inhoavat lapsia ja ovat vielä suuna päänä
  neuvomassa lasten kasvatuksessa ja syyttämässä vanhempia..eivät tiedä että joillakin lapsilla voi ollla neurologisia sairauksia jotka aiheuttavat käytöshäiriöitä...minun sukulaistyttö oli ennen naimisissa, mutta sekosi ja joutui hoitoon, ja sen jälkeen leikkasi kauniit pitkät vaaleat hiuksensa ja varasi ne mustaksi...lihotti itsensä niin että maha roikkuu, inhoaa lapsia ja uhkasi vetää turpaan lapsenlastani 7v joka on ylivilkas, tämä sukulaisnainen on tällä hetkellä perhekodissa töissä, joskus lastekodeissa keikalla..kertoilee joskus kuinka hulluja lapsia on ja kuinka hän niitä kohtelee..kaikki ei ole lasten syytä lastenkodeissa...hoitajista on myös hulluja ja käyttävät lääkkeitä jne.
   
 2. Homma jatkuu Vierailija

  Eli onko kellään ehdotuksia 12 vuotiaan pojan rauhoittamiseen? Poika on iso eikä kiinnipito onnistu. Puhuminen ei tehoa eikä auta. Ikkunat ja tavarat hajoaa... Jos ei saa periksi koko kylä on alttiina silmittömälle raivolle. Osaa manipuloida kaikkia viranomaisia myös. Poliisi on turha kutsua.
   
 3. Vgh :-D dd Vierailija

  Laita 12 v ulos rauhoittumaan? vaikeeta tiiän. itsellä kans poika tarhas ja ku. oikea kohtaus iskee tavarat menee rikki yms ja vielä uhkailee. adhd liiton sivuilla hyviä vinkkejä mutta itsellä vähän sellanen fiilis että ns. sopimukset palkinnoksi ja ns. rangaistukset liekö saanut hänet keksimään koko ns. uhkailun. Jotenkin pitää vaan luovia pitää pää kylmänä ja olla välittämättä ulkopuolisten reagoinneista ja syyllistämisestä. huoh. niin moni aina syyllistää sukulaiset pahimpia ja kerran yksi kaamee neuvolassa ja muita kanssamatkistajia. Huudan aina jotain tyhmää takaisin erityis lapsesta ja älä tuu neuvoo kun et itekään osais :"(
   
 4. EmmiH Uusi jäsen

  liittynyt:
  03.05.2017
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Riippuu paljon lapsesta. Toisille toimii ymmärryksen ja sympatian löytyminen aikuisesta ja toisten kanssa on pakko turvautua fysiikkaan.
   
 5. Tapettu Vierailija

  Äitini yrittää tappaa mut
   
 6. Massabanaani Vierailija

   
 7. Massabanaani Vierailija

   
 8. Gandalf Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.03.2019
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  7
  Jos oikein tulee kunnon raivokohtaus niin vaatettaa lapsen hyvin ja laittaa vaikka pihalle tunniksi pariksi ilman kännykkää sun muuta älylaitteita ja tarpeen tullen vaikka pidemmäksikin aikaa. Vyön antaminen voi olla virheliike sillä siitä voi jäädä mielettömät kaunat päälle. Jos lähistöllä on metsää niin vaatetuksen jälkeen komentaa mennä sinne viettämään muutaman tunnin aikaa. Eikä päästää lasta sisään vaikka mikä olisi vaan pitää tiukasti kiinni esim. siitä tunnin vähimmäismäärästä ja laittaa vaikka oven lukkoon. Mutta jos asuu esim. kerrostalossa tai muuten ei pihalle laitto tule kyseeseen esim. jos lapsi karkaa toiseen taloon niin sitten voi opastaa jonkin kovan musiikin pariin, esimerkiksi black metallin tai mahtipontisen konemusiikin pariin.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti