Hae Anna.fi-sivustolta

Mitä tehdä kun yhtäkkiä vaimo hylkää täysin?

Viestiketju osiossa 'Avioero' , käynnistäjänä Petteri, 26.12.2012.

 1. Eräs Vierailija

  Viestisi on vanha, mutta huomasin sen vasta nyt.
  Oma mieheni koki saman. Yhdessä ex- vaimon kanssa kauan, mies maksanut talon. Vaimo erosi kolmenkympin villityksessä ja meni naimisiin uuden miehen kanssa. Ulkomaalaisen. Muuttikin ulkomaille.
  Mieheni menetti rahaa, mutta ei niin paljon kuin puolta omaisuudesta. Jos ei ole lapsia ja ihmiset ovat nuoria ja toinen on paljon rikkaampi, voi hakea kohtuullistamista oikeudessa. En tiedä, onko kohtuulistaminen juuri oikea termi.
  Puoli vuotta vaimon lähdöstä mies tapasi minut ja olemme nyt olleet naimisissa 10 vuotta. Meillä on lapsia ja kaikki hyvin. Mies sanookin joskus, että ensimmäisen vaimon lähtö oli hänen elämänsä paras tapahtuma.
  Toki ex-vaimo kummitteli väleissämme jonkin aikaa, vaikka mies ei pitänyt häneen yhteyttä. Lopeta muuten sinäkin se yhteydenpito. Näin käännät uuden sivun elämässäsi.
  Anna itsellesi aikaa äläkä märehdi asioita. Keskity nykyhetkeen! Lopeta tissuttelu. Et ole ainoa, ja selviät!
   
 2. voi elämä Vierailija


  Kylläpä puhut asiaa. Itsellä 8 vuotta takana ja nainen heittää kaiken romukoppaan. Miten helppoa naisille tuo eteenpäin siirtyminen on. Jos on vuosia ollut yhdessä, niin ihan pienten asioiden takia ei pitäisi erota, vaan pyrkiä selvittämään ongelmat juurta jaksaen.
  Mitään patenttiratkaisua ei ole näissä toipumisasioissa. Jokaisen on löydettävä oma keinonsa helpottaa oloaan. Minusta tuntuu, että tämä oma eroni tulee vaivaamaan minua vielä pitkään, jollakin tavalla ehkä ainiaan. Haluan kuitenkin saada elämäniloni takaisin, enkä tuhlata aikaa toivottamaan rakkauteen. Siinä menee mies ihan hukkaan. Hirveä olo on nytkin ja huonouninen yö todennäköisesti edessä, mutta pakko yrittää vain jatkaa eteenpäin.
  Normaalisti innostun asioista, mutta olen kadottanut sen spontaanin tekemisen meiningin.
  Ero mullistaa elämän ja jättää kyllä jälkensä.
  Voimia vaan kaikille, jotka painivat samojen asioiden äärellä.
   
 3. Tilaa surulle Vierailija

  Kun ihmisellä on syvä kriisi, eikä saa edes nukuttua, suosittelen menemään lääkärin vastaanotolle ja pyytämään parin viikon annoksen unilääkkeitä. Kun on levännyt ja nukkunut kunnolla, asioitakin voi pohtia paljon kirkkaammin kuin läpeeensä uupuneena ja väsyneenä.
  Avioeroa voi verrata myös omaisen kuolemaan; ihminen ei ole kuollut oikeasti, mutta suhde on kuollut. Siksi eron aiheuttamaa surutyötä voi verrata siihen surutyöhön, mitä ihminen joutuu tekemään, kun joku lähiomainen kuolee.
  Tutkimuksissa ja kirjallisuudessa mainitaan usein surutyön kestoajaksi 1-2 vuotta. Minulla on ollut monta menetystä elämässä ja voin sanoa, että tuo aika on yleensä ollut noin vuosi. Sitten alkaa jo helpottaa.

  Prosessia voisi kuvata Aale Tynnin sanoin:

  Ensimmäinen pykälä:
  Odota, toivo.

  Toinen pykälä:
  Uskalla, kasva.

  Kolmas pykälä:
  Kestä, kestä.
   

 4. Kyllä noita jättämisiä ja pettämisiä myös naiset joutuvat kokemaan. Uusimmassa Annassa 3 viehättävää naista kertoo tarinansa jätetyksi tulemisesta. Samoja fiiliksiä ja murheita joutuvat kokemaan niin naiset kuin miehetkin.

  Voimia ja ihanaa kesää kaikille jätetyille. Älkää antako tuon vastoinkäymisen leimata koko elämää.
  Ihmiseen pettyminen tietysti kovettaa ja kyynistää, mutta antakaa kuitenkin uusille ihmisille mahdollisuus näyttää olevansa muuta kuin se ex-kumppani.
   
 5. Metsuri Vierailija

  Tästä ketjusta on jo vuosia, mutta mikäli Petteri sattuisi vielä lukemaan, juttelisin asiasta erittäin mielelläni.
  Mulla on hyvin samanlainen tilanne alkuvaiheessa, kokemuksen omaava vertaistuki voisi olla aika pirun arvokasta.
   
 6. vierailija Vierailija

  Miten tämän parisuhteen kanssa kävi?

  Olikohan tämä mystinen uusi harrastus tai siis elämäntapa, jokin vähän eksoottisempi taistelulaji? Jonnekin sellaiseen olen nyt oman vaimoni kadottanut.
   
 7. vierailija Vierailija

  Kysy vaimolta kuinka pärjää 3 lapsen kanssa
   
 8. vierailija Vierailija

  A
   
 9. vierailija Vierailija

  A783
  591
   
 10. vierailija Vierailija

  126
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti