Hae Anna.fi-sivustolta

Mitä voisin tehdä kasvoilleni?

Viestiketju osiossa 'Kauneus ja kosmetiikka' , käynnistäjänä vierailija, 07.01.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Toivottavasti tämä ketju on oikealla alueella.

  Mitä voisin tehdä parantaakseni kasvojeni viehättävyyttä, kun en oikein tiedä mikä niissä on "vikana", mutta jokin selvästi on?

  Itse havaitsemiani "virheitä" ovat ainakin

  -laikkuisuus. Silmänaluset ovat mustat ja mustan alapuolella kulkee vaalea rantu. Posket ja nenä ovat punaiset, otsa ja leuka tavallisen vaaleat. Meikillä saa vähän tasoitettua, muttei se tietenkään värieroja piilota

  -kaksari, joka ilmestyy tosi helposti. Olen normaalipainoinen, mutta kurkun seudun iho on jotenkin löysä. Sille ei taida mitään voida, mutta olisi kiva tietää, ottaako se herkästi ihmisten silmään.

  -tasaiset hammasrivit, mutta ylärivi selvästi edempänä. Eiväthän ne näy kuin puhuessa tai leveästi hymyillessä eivätkä ikenet näy silloinkaan, mutta olen silti saanut kommentteja hevosnaamasta.

  -rumat hiukset, mutta kasvatus on kesken. Ehkä niistä tulee pitkinä kivat.

  Jos joku vinkkaa miten viestiin voi liittää kuvan, niin laittaisin mielelläni! Olisi kiva saada arviota, että onko naamani malli jotenkin typerä vai onko naamassa vain häiritseviä kohtia, jotka voisi korjata. Ja samoja asioita tuumivat ovat tottakai myös tervetulleita ketjuun! :)
   
 2. vierailija Vierailija

  Moi,

  Itellä ollu kanssa kaikenlaista epätasasuutta kasvoissa ja testannu kaikki mahdolliset keinot, sit tilasin Amazonista Zeniac puhdistu geelin ja semmosen savipurnukan. Tos on viel linkit jos kiinnostaa koittaa. Itsellä iso ero jo viikossa.

  http://amzn.to/2D5qycf
  http://amzn.to/2CRwHMw
   
 3. Kompleksiko? Vierailija

  Eiköhän ne naamanne ole ihan tavalliset, mutta joillakuilla on ilkeä tapa mollata toista. Muistakaa, että he tekevät niin parantaakseen omaa oloaan, sillä heillä se varsinainen ongelma ja itseensä tyytymättömyys on. Paras tapa reagoida on olla lainkaan välittämättä, sivuuttaa sellainen ilman elettäkään tai ehkä hymyillen hieman, mutta ystävällisesti. Ystävällisyys leikkaa tehon pahimmaltakin mollaajalta.

  Jos siltä tuntuu, että tekee mieli kohentaa omaa ulkonäköään, kannattaa mennä hyvän kosmetologin puheille ja kysyä häneltä neuvoja ja vinkkejä ihon tilan kohentamiseen sekä oikeat hoitoaineet ja meikit. Hän voinee meikata malliksi ja opastaa kädestä pitäen. Minusta kyllä arkipäivään eivät kuulu meikit, vaan puhdas ja kosteutettu iho sekä hyvien ruokailutapojen mukanaan tuoma terve, kuulas iho. Hieman kiillettä tai kevyt puna huuliin ja kevyesti ripsaria, jos siihen on tarvetta.

  Tummiin silmänalusiin on peitevärejä, mutta varsinainen syy siihen on joko unenpuute ja väsymys tai kehnot ruokailutottumukset. Meillä jokaisella on omanlaisensa luusto myös kasvoissa, niin myös sillä mollaajalla! Ne ovat asioita, joihin kukaan ei itse voi vaikuttaa, mutta muilla elämäntavoilla, ravinnolla, levolla ja oikeilla korostus- ja häivytyskonsteilla voi tuoda itsestään parhaat puolet esille.

  Fiksu ihminen ei arvostele toisen ulkonäköä noilla tavoin kuin kerrotte, kyllä sellainen kertoo vakavasta puutteesta korvien välin tilasta ja se on varsin vakava vika se.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti