Hae Anna.fi-sivustolta

Mitä YO-lahjaksi?

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä Juhlavieras, 12.05.2008.

 1. Juhlavieras Vierailija

  Olisiko kellään ideoita ylioppilaslahjaksi? Rahaa en viitsisi lahjaksi antaa - olisi mukavaa, jos lahja sopisi niin tytölle kuin pojallekin ja olisi persoonallinen eli ideoita kaivataan!
   
 2. Päivänkukka Vierailija

  Löysin viime vuonna Malmilla olevan Posliinitorin, josta saa personoituja käsinmaalattuja shampajalaseja - lahjaongelmani ratkesivat siihen! Shampajalasin mukaan hankin shampajapullon ja lahjasta pidettiin tosi paljon eikä hintakaan ollut esteenä! Siitä jää mukava muisto lasin muodossa - lasissa oli lahjan saajan nimi ja käsinmaalattu ylioppilaslakki ja ruusu - lahja jota ei ole jokaisella. Muistaakseni osoite oli yksinkertaisuudessaan www.posliinitori.fi - heidän sivuillaan on malleja laseista.
   
 3. afdfdsfd Vierailija

  Jos haluaa "tuunattuja" samppanjalaseja, ei sitä varten tarvitse Malmille lähteä, kyllä niitä saa vaikka mistä muualtakin, googlella löytynee vaihtoehtoja vaikka kuinka. Sain kerran syntymäpäivälahjaksi kaksi nimelläni varustettua lasia, mutta omasta mielestä ne ovat aika käyttökelvottomia, yleensä laseja saisi olla useampi kuin se yksi tai kaksi.

  Miten olisi joku kiva astiasto tai astiaston osia (kysy vanhemmilta, kerääkö tuleva yo mitään sarjaa), kylpypyyhesetti, vuodevaatteita, huonekasvi (joku vähän hienompi kuin ruukkuruusu tms) tai joku hemmottelulahjakortti?
   
 4. tyylilyyli* Vierailija

  Joo, musta kanssa noi erillisinä tulleet lasit ovat lähinnä ärsyttäviä. Käyttöön niistä ei juuri ole, koska mieluummin pidän samaa sarjaa ja muutenkin en halua juoda nimikkolasista. Olen huono heittämään mitään roskiin (ja myydähän niitä ei voi), joten jäävät kaapin perukoille pölyttymään.
   
 5. tyylinsä tunteva Vierailija

  Minäkään en erityisemmin pidä tuollaisesta kertakäyttörihkamasta, sitähän nuo nimikoidut shampanjalasit ovat. Kysy mielummin juhlakalun äidiltä, josko juhlittavalla on tarvetta vaikkapa jonkin tietyn astia- tai aterinsarjan osille.
  Suurin osa nuorista muuttaa ensi kertaa pois lapsuuden kodista pian ylioppilasjuhlen jälkeen ja noille jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetuille kihveleille, kahveleille, kattiloille ja liinavaatteille on enemmän tarvetta kuin jollekin pikkusievälle koristekrääsälle.

  Hyvä idea olisi isomman porukan kimppalahjana ostettu hyvä kannettava tietokone, mikäli nuorella ei vielä ole sellaista. Se on myös pojille paljon mieluisampi lahja kuin söpö-höpö kupit.
   
 6. Jamilana Vierailija

  Niin kuin jo vastasinkin toiseen ketjuun, niin tuunatut lasit ovat lähinnä lahjoittajan mieleen. Vai luuletteko tosiaan, että lahjan saaja tykkää juoda niistä vielä vuoden 2015 uudenvuodenskumpatkin? Ja jos sellaisen välttämättä haluaa hankkia, niin hankkikaa sitten ainakin kuuden lasin sarja.
  Yo-lahjakyselyjä on ollut monessakin ketjussa, niistä löytyy paljon vinkkejä.
   
 7. mieleisiä Vierailija

  Viime vuonna veimme tytölle hopeisen Kalevalakorun, hän oli sitä toivonut, hänellä oli samaa korusarjaa jo ranneketju ja nyt sai kaulakorun ja korvikset.
  Pojalle veimme ..myös toivottu..kultaisen leijona kaulariipuksen.
  Se on kiva kun tietää mitä vie ja on mieleinen, kannattaa vähän kysellä toivomuksia.
  Yleensä viemme rahaa mutta jos on toivomuksia, niin sitten lahjan.
   
 8. yo vuosimallia 03 Vierailija

  Ei mitään nimellä ja yo-lakilla varustettuja laseja (kuten vastasin jo tuonne toiseenkin ketjuun)! Eikä mitään muitakaan yo-teeman mukaisia lahjoja, sillä mitä ihmettä niillä tekee pitemmän päälle? Itse sain yo-laseja ja tuolla ne nyt keräävät pölyä.
  Enkä edelleenkään ymmärrä näitä "en halua antaa rahaa vaan jotain persoonallista".
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti