Hae Anna.fi-sivustolta

mitäteeen

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä vierailija, 24.02.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Siis erosin puoli vuotta sitten yhen jätkän kans ja ei oo enää varsinaisia tunteita tätä kohtaan, ainakaan romanttisia, ja nyt pari viikkoa sitten aloitin uuden parisuhteen uuden ihanan jätkän kanssa ja välitän tästä älyttömästi, hän on aivan ihana ❤️ mutta häiritsee ku nykyään mietin exääni erittäin useasti. Käyn läpi päässäni suhteemme alusta loppuun ja kerran muutama kyynelkin tirahti. Ja siis niin mistä johtuu, en haluaisi enää ajatella koko tyyppiä ja en ole pitkään aikaan ajatellutkaan, me ei olla missään tekemisissä mutta silti nykyään se äijä on mun mielessä todella useasti.. Ärsyttävää. Miks mietin exääni ku on alkanu uus ihana suhde??
   
 2. mietteitä Vierailija

  Oletko ihastunut/rakastunut tähän uuteen miesystävääsi?
  Minkälaisia ajatuksia ja tunteita sinulla on entisestä kumppanista, positiivisia, kaipaavia vai negatiivisia? Onko niin että edellistä suhdetta et ole käsitellyt loppuun, kun jo ryntäsit uuteen suhteeseen?
  Mitä rakkaus mielestäsi on?
   
 3. vierailija Vierailija

  Olen ihastunut/kiinnostunut. vähän nuita kaikkia eniten negatiivisia ja kaipaavia. Ei sitä voi sen enempää käsitellä, mennyt on mennyttä. Rakkaus on mielestäni toisesta aidosti välittämistä ja sitä että pysyy toisen rinnalla vaikka mikä tulisi.
   
 4. mietteitä Vierailija

  Et näytä kuitenkaan päässeen kokonaan irti exästä, koska ajattelet häntä vielä paljon? Romanttiset tunteet ja alkuhuuma häipyvät parisuhteesta noin 1-2 vuoden aikana, sen jälkeen tulee ystävyys, kiintymys, rakkaus, jos on tullakseen.
   
 5. vierailija Vierailija

  ihminenhän on ihminen jolla kaksi jalkaa, käsiä, pää, niin siinä mielessä on ihan samaa kenen kanssa eläisi
  suurin ansiosi olisi ollut universaalisuus

  älä vaihda, älä jätä, mutta elää ja ole
   
 6. mietteitä Vierailija

  Universaali rakkaus ei oikein sovi parisuhteeseen, jossa yleensä ihmiset etsivät sopivaa kumppania solmiakseen parisuhteen/avioliiton ja lisääntyäkseen . Puolisoiden tulee olla yhteensopivat, ei ole lainkaan sama, kenen kanssa menee naimisiin. Jos se niin olisi, avioeroja ei olisi olemassakaan. Universaali rakkaus on jotain abstraktia, tulee mieleen Jumalan rakkaus ihmistä ja maailmaa kohtaan, sitäkin tarvitsemme.
  Mutta lihaa ja verta olevina olentoina tarvitsemme toista ihmistä , läheisyyteen, kosketukseen, ystävyyteen ja rakkauteen.

  Ihminen tarvitsee ihmistä,
  ollakseen ihminen
  toiselle ihmiselle,
  ollakseen itse ihminen.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti