Hae Anna.fi-sivustolta

Miten aikaansaa murenevia ja rapeita keksejä?

Viestiketju osiossa 'Keittiössä' , käynnistäjänä vierailija, 04.02.2019.

  1. vierailija Vierailija

    Sain joulunaikaan eräässä kahvilassa heidän itse leipomiaansa erittäin rapeita, murenevia ja suussa sulavia piparkakkuja. Sen verran suostuivat kertomaan, että resepti oli leivottu voihin ja sisälsi täysin normaalit pipariaineet (vehnäjauho sokeri, kanamuna, siirappi, sooda ja mausteet).
    Olen valehtelmatta kokeillut toistakymmentä erilaista reseptiä viimeisen kuukauden aikana ja samanlaista koostumusta eivät ne ole antaneet.
    Onko vinkkejä miten tällaiset murenevat ja rapeat piparit/keksit syntyisivät?
     
  2. Jx Aktiivinen jäsen

    liittynyt:
    03.07.2006
    Viestejä:
    21 070
    Saadut tykkäykset:
    17
    Ainakin kannattaa tehdä pipareista mahdollisimman ohuita.
     
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti