Hae Anna.fi-sivustolta

Miten aloitan noituuden?

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Tali, 06.10.2017.

 1. Tali Vierailija

  Hei! Mua on jo pitkään kiinnostanut noituus ja haluaisin noidaksi, mutta en tiedä mistä aloittaa. Ja olen jo lukenut vähän tietoa śamanismista ja tällaisesta, mutta mitäs nyt? Olen myös asunut lähes koko ikäni metsän keskellä ja luulen että minulla taitaa olla vahva side luonnon kanssa.
   
 2. tuhon tie Vierailija

  Parasta kun et aloita ollenkaan, kun antaa pikkusormen pirulle, kohta on koko käsi mennyttä. light
   
 3. Kun sinulla Vierailija


  Kun tunnet että sinulla on vahva yhteys ja side luontoon niin voisit tutustua Wiccaan. Wicca on luonnonuskonto johon liittyy noituuttakin, Wicca ei silti liity saatanan palvontaan.
   
 4. pullonkaula Vierailija

  Täähän kiva paikka on kun täällä kysellään näistä asioista niin vastaus on aina "Höpö höpö" "Rukoile", "Näet haroja" "Mene hoitoon."
   
 5. valoon päin Vierailija

  Eikö olekin hyvä kun yritetään pelastaa ihmisiä demoneilta, sillä kaikki noituus ja taikuus on epäjumalanpalvontaa ja niitä hallitsevat pimeyden voimat.
   
 6. Mitä kivaa Vierailija

  Teidän tietämättömyys, ylimielisyys, ennakkoluuloisuus, tunkeutuminen keskustelupalstoille mustamaalamaan muiden elämänfilosofiaa ja elämänkatsomusta ei ole kivaa. Suuressa pimeydessänne harjoitatte henkistä väkivaltaa. Sillä ei ole mitään tekemistä hyvän sanoman tuomisen kanssa. Päinvastoin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Kun sinulla Vierailija

  Tutustukaa Wiccaan ja alkakaa elää sen kantavien käsitteiden ja periaatteiden mukaan, levittäkää Wiccan sanomaa eteenpäin silloin maailmasta tai ainakin Suomesta tulee parempi paikka elää.
   
 8. millä lailla? Vierailija

  Millä lailla parempi maailma Suomesta tulee wiccan avulla? Perusteluja!!
   
 9. Jospa Vierailija

  jokainen saisi elää omien uskomustensa mukaan, ilman muiden pakkosyöttöä, pelottelua tai mitätöintiä. Kunhan uskomukset eivät vahingoita luontoa, kanssaihimisiä ja muita eläimiä, ja perustuvat rakkauteen ja muiden kunnioittamiseen. Silloin Suomi ja koko maailma voisi olla parempi paikka elää.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Jospa Vierailija

  Tutustut wiccaan? ;)
   
 11. Kun sinulla Vierailija


  Jaoit tässä kirjoituksessasi juuri Wiccan peraatteita eteenpäin. Hyvä <3 :)
   
 12. Jospa Vierailija

  Kävin juuri lukemassa Wiccan periaatteet. Hyvältä vaikutti. Tapasi kertoa Wiccalaisuuden olemassaolosta on hieno: ei ympäriinsä tuputtamista vaan rinnalle tulemista ja kertomista jos joku tuntuu sitä tietoa tarvitsevan tai haluavan. Ja netistä löytyy jokaiselle etsivälle siitä oikean tuntuista rehellistä tietoa. Tykkäsin <3
   
 13. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 109
  Saadut tykkäykset:
  69
  Sanoisin sulle kohtaa ekana kaikki pelkosi ystävysty eri tunteidesi kansa pelko muuttuu vaiston kautta valppaudeksi löydät vankan mielenrauhan ja peloromnmuusen . rämän jälkeen nuhkahda tietiuseen uneen kohtaa pimeys ja sen viettely yrirutkkset eli käyt läpi sa,man kluin jeesus eli kiirastulen eli viettely yritykswet semoniem taholta kun iolet saavattamnut täydwellisen mielenrauhan ja pelottommuden nii että ,pelko on muuttumut vaiston kautta vlppauseksi , olet valmis alkamaa kuökemaanm valon noidantietä jka on yksi hengellisenmestari poluista suosittelisin tutustumaan tähän jedilakiin joka löyy täältä http://www.kolumbus.fi/jedi.akatemia ja linkki jedilaki
   
 14. Vapaa Suomi Vierailija

  Eikös nämä arvot, kuten uskonnonvapaus, sananvapaus, luonnon ja muiden ihmisten kunnioittamine ja lähimmäisenrakkaus kuulu itsestäänselvyytenä nykyaikaisen, länsimaisen yhteiskunnan ominaisuuksiin.
  Ei siihen mitään wiccaa tarvita.
   
 15. Noh Vierailija

  Onko siinä puhuttu jotain Wiccasta?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Entä miten Vierailija


  näkyy vapaassa suomessa tuo " kaikki on sallittua mikä ei vahingoita toista"? Suomessakaan ei tarvitse paljon ympärilleen katsella kun tuota toisten vahingoittamista on havaittavissa, ei tarvitse muuta kuin katsoo noita ministereitä niin näkee kuinka koko kansaa kustaan silmään ja kyykytetään, tuon ulkopuolelle tietysti jää rikkaat ja muut rikolliset.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. paha on ihminen Vierailija

  Se on yleismaailmallinen ilmiö, toisten ihmisten vahingoittaminen, jopa tappaminen, sillä ihminen on pohjimmaltaan paha vaikka haluaisi tehdä hyvää! Suosittelen lukemaan lehtiä ja katsomaan uutisia, niin tajuaa, että meillä täällä on asiat kuitenkin hyvin.
   
 18. Entä miten Vierailija


  Suomessa on kaikki asiat yhtä päin persettä kuin muuallakin maailmassa. Aloitetaan se maailman parantaminen suomesta, rajat kiinni ja mamut synnyinmaihinsa takaisin, sitten kun suomessa on oikeasti asiat ja elämä tasaarvoista ja rakkauden täyttämää niin sen jälkeen pelastettaissiin vaikka ruotsi.
   
 19. Hyvä Suomi Vierailija

  Sodan jaloista paenneita ihmisiä tulee auttaa aina, se on meidän pyhä velvollisuutemme. Aloitetaan vaikka itsestämme tekemällä vapaaehtoistyötä tai lahjoittamalla 10 € jollekin järjestölle. Näin voimme olla rakkauden täyttämiä lähimmäisiä huonompiosaisia kohtaan.
   
 20. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 109
  Saadut tykkäykset:
  69
  me koko maailma olemme samaa kansaa ihon värtio on vain pintaa ,muut jitut johtuu vsin kyseisen alöueen ilmsstonoloifya valtoutbon vain isompia halliunto alueita lku kaupungit ja kunnsty ei mitään muuta koko maapallo on yhteinänen kamsa muita kamsoka on muulaa abtuderssa kuten Harmaat ,Plejadit , Pleijeriläiset ym monrt muut
   
 21. Totta... Vierailija


  Sodan jaloista paenneita lapsia ja vanhuksia tulee auttaa, mutta nuoret miehet pitää jättää taistelemaan synnyinmaansa puolesta eikä heitä pidä ottaa suomeen loisimaan ja täällä taistelemaan joko suomalaisten kanssa tai jo suomessa asuvien mamujen kanssa. Mitä helvettiä kylvämään rahojaan jollekkin järjestölle? Autetaan niitä apua tarvitsevia lähimmäisiämme suoraan ja henkilökohtaisesti.
   
 22. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 109
  Saadut tykkäykset:
  69
  Jokasisen joka noiruudestaon kiinnodtunut on hyvä katdoa tämäö leffa Noita Piiri se antaa vähän miettimosdtäö toe on vaativadta ja kurinalainen on Wiccantie ei hoppu oo tossa tiessä hyväksi ton elokuvan pahis on oikeasti saksan Wicca koulunkäynyt mestari Wicca
   
 23. anti Vierailija

  Toimi paljolti omassa rauhassasi, kuten nauti metsässä olosta, sen tuomasta rauhasta ja mystiikasta. Elä sen kanssa ja tule yhdeksi sen kanssa. Jos kärpänen lentää ikkunan vierellä avaa sille ennemmin ikkuna, kuin että liiskaat sen ja nauti siitä että kärpänen voi nauttia vielä vähän pidempään elämästänsä. Jaa asiat jotka tapahtuvat ympärilläsi kaiken kanssa. Ole oma itsesi ja muista rajattomuutesi, mutta muista myös olla varuillaan.
   
 24. vierailija Vierailija


  Sinun pitää itsenhankii tieto. Itse olen valmis noita.
   
 25. Tämä on niin totta. Tähän Wicca tavallaan perustuu. Ihmisten pitää saada elää omalla tavalla. Ne ketkä haluaa kokeilla Wiccaa kokeilkoon suositelen sitä, koska se lähentää luonnon kanssa ja itsensä. Energia tuntuu ympärillä ja niin. Enkä ymmärrä myöskään ihmisten stereotypisya ajattelua. Wicca ei perustu ylimielisiin tekoihin kuin jotkut demonit yms.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti