Hae Anna.fi-sivustolta

Miten esitellä lapselle harrastuksia?

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä Riian ja Roosan äiti, 10.01.2007.

 1. Adalmiina Vierailija

 2. lapsi Vierailija

  Mä ymmärrän en mäkään saa harrastaa tanssi :( voisitko kertoo vinkkejä miten vanhemmat antais harrastaa tanssi... kun se on niin kivaa:(:(
   
 3. lapsi Vierailija

  minä en saa harrastaa tanssia en ymmärrä miksi minun ei vain anneta olen 11v tyttö vanhempani eivät vain anna harrastaa tanssia voisitko kertoa vinkkejä kuinka saisin alkaa harrastaa tanssi :(:(
   
 4. Kokeilkaa Vierailija

  Ethän sä voi tietää joa ne vaikka tykkäiski luistelusta. Rohkeesti kokeilee ainakin
   
 5. HELPPARI Vierailija

  mää suosittelen voimistelua, yleisurheilua tai tanssia :) vaikka telinevoimistelua, oma 6 vuotias alko harrastamaan telinevoimistelua , ja miiettiii aina milloin seuraavat treenit, ihmeessä kokeilemaan :) Se on tosi hyvä harrastus ja se vahvistaa :kuntoa,ketteryyttä,kordinaatiota,notkeutta ja se on kivaa :)
  mun 10-vuotias taas harrastaa showdancea,joukkuevoimiistelua ja yleiisurheilua:)
  Joukkuevomistelussa voimistellaan ryhmän kanssa ja sekin on niin mukavaa,tyttö on tykännyt siitä kun alkoii katsoa telkkarista joukkuevoimistelu kisoja ym .:)
  Showdance on todella kiva tanssillaji tytöllle IHMEESSÄ KOKEILEMAAN!
  Yleisurheilu mukavaa ja hauskaa, tyttöni tykkää eniten juoksusta ja pituushypystä ;)
  on harrastanut joukkuevoimistelua 7-vuotiaasta asti 2 kertaa viikossa harkkoja, Showdancen aloitti 8-vuotiaana ja 1 kertaa viikossa :) Yleisurheilun aloitti vasta juuri! ja siitäkin 1 kertaa viikossa :3
   
 6. Jos lapsi on tyttö kannattaa viedä hänet kokeilemaan voimistelua tai tanssia niin hän kokee millaista se on. Ja jos lapsi on poika niin vie hänet kokeilemaan Jalkapalloa
   
 7. Soccermama Vierailija

  Vinkkinä hyvä harrastussivusto, johon törmäsin jossain FB-ryhmässä. Tuolta voi hakea eri ikäisille hyviä harrastusvaihtoehtoja. Löytyi meidänkin muksuille pari uutta lajia kokeiluun. :)

  http://mitaharrastaa.fi/
   
 8. Lovelife Vierailija


  Hei kiitos vinkistä! Täytyy tutkailla lasten kanssa, jos löytäisivät jotain mieleistä.
   
 9. Hellu Vierailija

  Oikeassa olet, jalkapallo antaa lapselle monia valmiuksia ja opettaa sosiaalisuuteen joukkueena.
  Myöhemmässä vaiheessa on helppo vaihtaa lajia vaikka yleisurheiluun, jos jalkapallossa ei tule menestystä. Jalkapallossa huipulle riittää vain harvojen kyvyt.
   
 10. Toivon että et opeta lapsellesi heikoimpien.porukassa potkimista. Voi kun kaikki kunnioittaisivat toista ihmistä ja sen ysityisyyttä. Kotia. Elämää. Mutta on ihmisiä jotka haluavat murhata jäämättä kiinni.
  On olemassa hyvin sairaita ja häiriintyneitä ihmisiä, jotka ottavat jonkun ihmisen kohteeksi ja alkaa systemaattinen valheiden tai puolitotuuksien levittely selän takana. He voivat
  tahallisesti vaikka vuosikymmeniä värvätä ihmisiä ja järjestää tahallista haittaa ja tarkoitus on stressin kautta tappaa kohde sekä tietenkin hyvin nuoret lapset lähtötilanteessa.
  Näitä saadaan aikaan esim. niin mielisairaalta kuin se kuulostaa, varoittelemalla systemaattisesti, että älkää vain ja olkaa hiljaa.

  Kun ihmisiä varoitellaan he alkavat kytätä ja vahtia kohdetta ja hänen liikkeitään ja heille tulee pakkomielle tehdä sitä mistä on varoitettu. Yhden elämästä tulee kaikkien elämä.
  Esim tietynlaista erikoista käytöstä tehtiin vuosia molemmin puolin manipuloijapomoa.
  Kyseinen manipuloiva sadisti ei tietenkään kerro aikaisempia tekojaaan uhria kohtaan ja mitä tällä saralla on aiemmin tehty.
  -värvääjien värvääminen
  -vihan lietsonta
  -manipulointi vahingoittamaan tahallisesti tarkoituksena tappaa
  -tahallinen haitan teko
  -valheiden systemaattinen levittely
  -yksityisyyden tuhoaminen rikollisesti
  Kiinnostus tietotekniikkaan lähtökohtana
  Näin mm kohteen lapset joille on opetettu että toisten tahallinen vahingoittaminen on väärin, on manipuloijapomon värväämien raksamiesten ymyym sekä paikkakunnalla pitkään monta sukupolvea notkuneiden liian helpolla päässeiden verkostoituneiden okt-lähiöasukkaiden taholta pyritty tappamaan ja heidän elämä tuhoamaan. Mutta jeille se tuottaa onnnea, että ihminen joka ri elämäsdään ole yhteenkään lynkkaukseen osallistunut, on lapsineen tuhottu ja tapettu tämän sadistipomoperheen taholta, joita kiinnostaa pyramidihuijaukset ja manipulointi ja palvelusvastapalvelus, värväys.
   
 11. Omajuttu.fi Vierailija

  Moi!

  Nyt on tullut uusi hakupalvelu Omajuttu.fi mistä voit katsella lapsellesi harrastuksen. Palvelusta pystyt tutustua eri seurojen ja yhdistyksen toimintaan ja katsoa yhdessä lapsesi kanssa kuinka paljon vaihtoehtoja teidän alueella onkaan. Löydät palvelun www.omajuttu.fi.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti