K Kootikko Jäsen 16.04.2010 775 0 16 30.04.2013 #1 Sillä tavalla ettei ne kovetu eikä sokeritkaan kauheesti sulais?
V "vieras" Vieras 30.04.2013 #2 Ei niitä säilötä. Jos säilöisin, niin laittaisin raakana tai vähintään sokerittomina pakkaseen.
K Kootikko Jäsen 16.04.2010 775 0 16 30.04.2013 #3 Eikun ihan huomiseen asti pitäis saada vaan säilöttyä.. eikö ne kovetu jos lojuu pöydällä ilmoittumassa? saati jos laittaa jääkaappiin?
Eikun ihan huomiseen asti pitäis saada vaan säilöttyä.. eikö ne kovetu jos lojuu pöydällä ilmoittumassa? saati jos laittaa jääkaappiin?
K "k.j." Vieras 30.04.2013 #4 Kovettuu ne. Sinuna laittaisin sokeroimattomana pakkaseen, sulatus huomenna uunissa 200 asteessa muutama minuutti ja sitten sokerointi.
Kovettuu ne. Sinuna laittaisin sokeroimattomana pakkaseen, sulatus huomenna uunissa 200 asteessa muutama minuutti ja sitten sokerointi.
feger Tunnettu jäsen 21.09.2004 31 708 918 113 Everywhere 30.04.2013 #5 Älä vain sano, että laitoit niihin jo sokerin?
Ä "äitix6" Vieras 30.04.2013 #7 Jos oot sokeroinu ne niin laita huomiseen saakka jääkaappiin ja nosta sielä pois huomenna noin tunti ennen ku laitat tarjolle =)
Jos oot sokeroinu ne niin laita huomiseen saakka jääkaappiin ja nosta sielä pois huomenna noin tunti ennen ku laitat tarjolle =)