Hae Anna.fi-sivustolta

Miten suhtaudutte pakolaisiin

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä onko tämä liikaa, 12.09.2015.

 1. raakalaisten lapset Vierailija

  Eiköhän nuo penskat, joille opetetaan isiksen leireillä kurkun nirhaamista, olekkin niitä lapsia, joita ne jihadistit tekee raiskaamiensa kristittyjen naisten kanssa? Ei ole mitään väliä kuinka niiden lasten päät sekoaa tai mitä heistä tulee, kun ne ovat huonojen ihmisten synnyttämiä, vaikkakin osaksi ovatkin omaa lihaa ja verta.:cry:
   
 2. mulle kaa Vierailija

  Kauanko kestää saada lupa pippurisumutteeseen? Paljonko maksaa?
   
 3. googlaa Vierailija

  Kysy poliisilta tai googlaa. Ei se pippurisumete auta, jos useampi kutale piirittää.
   
 4. niinpästä niin Vierailija

  No juuri sitä ajattelin, jotta ei saa kuljettaa kunnon pippurisumutetta mukanaan ilman poliisin lupaa.

  Itse en aio sellaista hankkia.
   
 5. kovaääninen pilli Vierailija


  Itelläni roikkuu kaulassa äänekäs pilli. Yhen kerran oon jo joutunut sitä käyttämään. Lähti ählämi juosten pakoon. Seuras perässä pitkän tovin.
   
 6. linkitys Vierailija

  http://www.helsinginuutiset.fi/arti...uttimen-kaytto-on-sama-kuin-arsyttaisi-karhua
   
 7. eri nimellä Vierailija

  Suomessa on kastijako, se on vaan A ja B luokka nimellä. HS ja muu media säännöllisin väliajoin laittaa karttapiirroksen jossa näkyy A ja B-luokan asukkaiden paikkajako.
  Verotiedoilla lisätään ihmisten kateutta ja katkeruutta toisiaan kohtaan. Jeesusteleva pääministeri on viisaasti piilottanut miljoonansa ja antoi tyhjän panttina olevan hörskänsä veronmaksajien hoidettavaksi ;D Herralla tulikin hätä kun lapsi lähettyvillä raiskattiin, että hörskän arvo auttamatta laskee.
   
 8. elämän tollot Vierailija

  No ei se voi enää vetäytyäkäänsiitä taloprojektista, mahtaa naapureita viekututtaa.
  Nauratti kun ekassa haastattelussa joku idiootti sanoi menevänsä kättelemään heti uudet naapurinsa. On siellä kättelemässä irakilaisia sotilaskarkureita ja linnakundeja, tosin jari tervohan vertasi niitä jääkäriliikkeeseen heh heh. Ei hitto, kyllä ne pitää kynsin ja hampain kiinni unelmastaan vaikka paskan maku tuntuu jo suussa.
   
 9. ratkaisu Vierailija

  Olisit kääntänyt naamasi seurailijaa kohti, olisi nopeammin pelästynyt ja lähtenyt karkuun.
   
 10. kovaääninen pilli Vierailija


  Joo, en olekaan mikään kaunotar, mutta ne kyllä raiskaa, oli vaikka mummo, kunhan tilaisuus tulee. Tuskin se vammainen nainen, joka oli kuuro ja sokea, myöskään mikään kaunotar oli ollut. Kunhan on p***u haarojen välissä. Ei auta asiaan pitkät toppatakitkaan ja peittävät vaatteet.
   
 11. muutetaan tyyliä Vierailija

  Meillä suomalaisilla on sisäsiittoisuuden vuoksi paljon vakavia perinnöllisiä sairauksia. Aletaan antamaan kunnolla, niin ei tarvitse näiden lättypäiden nähdä vaivaa ja raiskata. Uutisissa oli pätkä jossa kerrottiin kuinka mies ja nainen ottivat pari lättypäätä kotiinsa. No se nainen ei kyllä enää kai lisäänny, mutta heillä oli myös omia lapsia.
   
 12. on onpa hölmöä Vierailija


  Niitähän pitää itse elättää, kuulemma ei saa avustusta. Voi lapsiparkoja, toivottavasti ne saa olla seksivieteiltä rauhassa. Voi tuota hyväuskoisuutta, ihän hävettää tuommonen hyväuskoisuus.
   
 13. huhhahhei Vierailija


  No ei kannata jakorasiaksi ruveta. Hiv on korkealla noissa maissa. Ei ole lääkitystä noilla. Tutkimuksen mukaan älykkyysosamäärä on alhaisempi kuin valkoisilla ihmisillä. Tyhmempäähän tästä kansasta tulis. Ei tää mikään sisäsiitoinen kansa ole. Ruotsista ja Venäjältä on perintöä veressä.
   
 14. nippelskippels Vierailija

  Ei yhtään enempää kuin muillakaan kansoilla tai yhtä paljon kuin muilla kansoilla.Suomessa on helpompi tutkia perinnöllisiä sairauksia, koska täällä on hyvät kirjailliset dokumentit eli kirkonkirjat. Siksi moni ulkomaalainenkin tutkimusryhmä käy täällä tekemässä tutkimuksia koska kaikki on dokumentoitu useita satoja vuosia. Päinvastoin siis kuin monessa muussa maassa. Sama juttu juutalaisilla, heidän perinnöllisiä sairauksia on helpompi tutkia, koska kaikki on kirjoissa ja kansissa.
  Ja toisaalta, muslimit suosivat serkusavioliittoja, joten mitä sairauksia luulet sieltä tulevan? Kun on monessa polvessa serkku vaimona niin aika suppea se geeniperimä on,
   
 15. rodunjalostus? Vierailija


  Ei rodunjalostus ole hyvä asia. Eläimilläkin se huonosti onnistuu, varsinkin koiria jalostetaan, niin tulee lonkkavikoja ym silmävikoja. Yks amerikkalainen yhdisti rauhalliset ampiaiset afrikasta tuotuihin ärhäköihin ampiaisiin, niin tuloksena olikin tappaja-amppareita.
  Jos tämä rauhallinen kansa ja lyhytpinnaset levottomien kuumapäisten kanssa yhdistettäis, tuloksena olisi levoton kansa ja sodat jatkuis vuosikymmeniä.
  Katoava on pellapääkansa. Onneksi nyt välillä näkee vielä niitä pellavapäitäkin, varsinkin tuolla Mika Häkkisellä on kauniit pellavapäälapset. Vaaleat on kauneimpia ihmisiä mun mielestä. Ei ole värivirheitä ihossa niinkuin muilla roduilla, joilla varpaat vaaleammat, ihan selvä raja eri värillä, polvet on mustemmat ja kyynärpäät. Jalkapohjat ja kämmenet vaaleammat. Lisäksi se tukka on aina musta ja silmät ruskeat.
   
 16. 4 vaimoa Vierailija

  Syyrialaismiehillä saa olla 4 vaimoa, luin Iltasanomista. Saakohan se tuoda ne kaikki Suomeen ja bussillisen lapsia? Aika vaikea sen on elättää ne kaikki palkallaan, jos töitä löytyy. Useampi huoneisto menee yhelle perheelle, ellei peräti kerrostalo!
   
 17. No jaa Vierailija

  Lapsilisät, kotihoidontuki, asumistuki jne. No problem.
   
 18. Laaja perhe Vierailija

  Perheeseen kuuluvat myös vanhemmat, isovanhemmat ja sisarukset.
   
 19. velkaorjana Vierailija

  Vuosia sitten suomi maksoi somppujen perheenyhdistämiset, silloin lentolippuihin meni 20 000/perhe kun somput lennätettiin tänne, perheisiin sitten yhdistettiin kaikki mitä sieltä kylistä löytyi.Sitten nämä haukkuu suomalaisia rasisteiksi. Jotain vikaa tässä järjestelmässä.
   
 20. ärrgggh Vierailija  Kehtaavatkin röyhkesti hyväksikäyttää verorahojamme. Matkustelevat moneksi kuukaudeksi kotimaihinsa lomille. Nyt pitäs noilta vuosikausia tänne tulleita passittaa takaisin sinne mistä tulleet, eikä uusia turvapaikkaa. Rahat kyllä kelpaa, vaan ei työ kelpaa eikä integroituminen. Ei siellä enää ole sotaa käynnissä Somaliassa. Joissakin paikoissa pommit vähän paukkuu.
   
 21. en tykkää Vierailija


  Miksi noille pitää maksaa kaikki lapsilisät ym, kun eihän ne edes ole Suomen kansalaisiakaan? Vasta sitten voisi niille antaa nuo edut jos saavat Suomen passin. Samaten nuo virolaiset saa lapsilisänsä kotimaassaan, vaikka mies käykin täällä töissä, niin penskat saa lapsilisät myös Suomesta. Ihan hullua toimintaa. Eipä ihme että velkaannutaan kovaa vauhtia. Terroristeillakin hyvät oltavat vankiloissamme, tv:t ja kaikki. Eipä ihme, että tänne tulevat. Varmaan siksi, kun täällä ei ole kuolemantuomiota. Nyt ne kaikki pakolaiset tulee Suomeen laivoilla, kun Ruotsissa on rajavalvonta. Niin pitäis täälläkin olla. Varmaan ajetaan ihmiset pois kodeistaan, että saadaan niille asuntoja.
   
 22. En jaksa lukea Vierailija

  ...kaikkia ketjun viestejä, niitä on niin paljon.

  Mutta kysyn, missä nykyään on mielipidevapaus? Miksei suvaita maltillista suhtautumista asioihin?
  Jos et ole tarjoamassa asuntoasi ja syliäsi ja säästöjäsi maahanmuuttajille, olet automaattisesti rasisti ja kaikkia ulkomaalaisia vastaan.

  Missä meillä on realismi? Miksi otamme tänne ihmisiä oleilemaan? Enkä nyt tarkoita rahapuolta, vaan sitä oleilua. Kenen tahansa aika käy pitkäksi, jos ei ole mitään tekemistä ja lieveilmiöt lisääntyvät.

  Jossain uutispätkässä oli kuvaa pakolaisleiriltä, jossa olot eivät tietysti ole hääppöiset. Mutta kiinnitin huomiota siihen, että kaikki näyttivät tekevän jotain. Naiset tekivät ruokaa, pesivät pyykkiä, kantoivat vettä tai häärivät lasten kanssa. Miehet kävivät pikku kauppaa keskenään tai korjailivat paikkoja.

  Täällä kaikki vain oleilevat, kun luontaista tekemistä ei ole. Mitä järkeä siinä on?
   
 23. Tuju Vierailija

  http://blogit.iltalehti.fi/pauli-va...tista-koyhyytta/comment-page-1/#comment-10924

  Nepalin köyhyys, onko maailmassa absoluuttista köyhyyttä
  26 Jou 2015
  Kirjoittanut Pauli Vahtera | 45 Kommenttia
  Nepal on maailman köyhimpiä maita. Löysin 48 köyhimmän maan listan, tosin aakkosjärjestyksessä. Olen käynyt noista maista 13:sta. Mitään noista maista en pidä köyhänä, jos otan vertailukohdaksi 1950-luvun lapsuuteni Suomen. En pidä yhtään noista maista köyhyyden mallimaana.

  Mutta pidän niitä korruptoituneina, kehitysavun avuttomiksi tehneinä maina, joiden todellinen ongelma on väestöräjähdys. Väestönkasvu tuhoaa kaiken altaan, ja tekee kaikki kehityshankkeet turhiksi. Nämä ajatukset olen saanut matkoillani maailmalla. Tämän vuoden joulun vietin Nepalissa, kaksi vuotta sitten jouluna olin Tansaniassa, sitä edellisenä Boliviassa. Köyhien joulu on tullut tutuksi.

  Artikeli on aika pitkä asiaa alusta lopuun käy lukemassa siellä.:notworthy:
   
 24. maan matonen Vierailija

  Niin, kysymyshän kuului, miten suhtaudutte pakolaisiin. Ei tainnut ihan osua kohdalleen tuo "artikeli", mutta siihenhän on totuttu. Surullista, että jollakin ei ole mielipidettä, vaan pitää käyttää toisen mielipidettä.:(

  Toisaalta, jos puhutaan näistä nyt maahan tulleista joukkioista, oikeasti he eivät ole pakolaisia vaan suurin osa on edelleen turvapaikanhakijoita.

  Miksi ei vaan annettaisi ajan kulua ja odoteltaisiin rauhassa, että lähtevät takaisin sinne, mistä ovat tulleet. Kun täällä Suomessa ei olekaan sitä luvattua paratiisiä.
   
 25. se höppänä mummo Vierailija

  joka otti pakolaisäijän avustajakseen, varmaan se myös jakelee rahojaan sille. No, toivottavasti oli semmonen yksilö, joka on kunnolla.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti