Hae Anna.fi-sivustolta

Miten ystäväni tiesi kohtalonsa etukäteen?

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä vierailija, 06.02.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Ystäväni sanoi mulle, että ei voi olla tekemisissä tiettynä päivänä syntyneiden kanssa koska elämä on näyttänyt etukäteen hänelle mitä tulee tapahtumaan jos on tekemisissä tänä tiettynä päivänä syntyneiden kanssa ja se tulee viemään hänen henkensä. Sanotaan nyt vaikka että se syntymäpäivä on 5.5. Ystäväni sanoi, että tuntuu kuin kohtalo jahtaisi häntä ja ei päästä irti ennen kuin tapahtuu se pahin mahdollinen eli hän tulee menettämään henkensä aivoverenvuodon takia joka johtuu siitä että on tekemisissä 5.5. syntyneen kanssa... Ajattelin ensin että ystäväni on pahasti psykoosissa... Elämä kuitenkin heitti kerta toisensa jälkeen hänen elämäänsä 5.5. syntyneitä vaikka ystäväni pisti jatkuvasti välit poikki heihin ja ei halunnut 5.5. syntyneitä enää elämäänsä... Ystävälleni tämä oli tuskallista myös sen takia että koki 5.5. syntyneestä henkilöstä löytäneensä elämänsä rakkauden ja tiesi etukäteen että heillä ei voisi olla onnellista loppua. Ystäväni sai ensimmäisen kerran tietää ettei sovi 5.5. syntyneiden kanssa yhteen kun luki tarinaa julkisuudenhenkilöistä joista toisella oli sama syntymäpäivä kuin hänellä ja tämä toinen oli 5.5. syntynyt ja heidän ihmissuhde päättyi siihen että tämä 5.5. syntynyt potki päähän ja uhri kuoli aivoverenvuotoon... Sitten kun näitä 5.5. syntyneitä alkoi ystäväni elämään tulemaan useita, niin yks heistä uhkasi nimenomaan pahoinpidellä ystävääni päähän, muidenkin 5.5. syntyneiden kanssa ilmeni väkivaltaisia piirteitä... Niin siinä vaiheessa kuulemma ystäväni ei voinut luottaa enää terveeseen järkeen eli hänkin joskus uskoi siihen että jos yks 5.5. syntynyt on väkivaltainen niin se ei tarkoita sitä että kaikki 5.5. syntyneet olisi väkivaltaisia, tuolloin kuitenkin mun ystävän elämältä tippui pohja alta ja hän alkoi pelkäämään ja tajusi että ei tulisi saamaan onnellista loppua 5.5. syntyneen miehen kanssa jota kohtaan oli palavasti ihastunut... Hänen vaistonsa sanoi, että tämä kaikki ei voi olla enää sattumaa ja hänen on alettava välttelemään 5.5. syntyneitä pysyäkseen hengissä!

  Ystäväni pääsi ajan kanssa yli siitä surusta että häntä ja 5.5. syntynyttä elämänsä rakkautta ei ole tarkoitettu yhteen ainakaan tässä elämässä ja ehkä hänen elämäänsä on tulossa jopa vielä jotain parempaa eli 5.5. syntynyt mies ei loppujenlopuksi sitten kuitenkaan ehkä ollut hänelle "se oikea"! Ystäväni ei kuitenkaan pystynyt lopettamaan täysin haaveilemasta siitä 5.5. syntyneestä miehestä, oli kuitenkin niin rakastunut siihen mieheen ja hän uskoi myös horoskooppeihin joten sanoi mulle että 5.5. syntyneiden persoonallisuudessa on paljon sellaisia piirteitä joista hän tykkää. Ystäväni elämään tuli puoli vuotta sitten mies joka muistutti paljon hänen tuntemiaan 5.5. syntyneitä ihmisiä mutta tämä mies kertoi syntymäpäiväkseen 4.5., ystäväni vaisto varoitti hänestä mutta samaan aikaan hän järkeili että miksi tämä mies valehtelisi hänelle syntymäpäivästään että kun on niin hyvältä vaikuttava mies niin nyt hän antaa rohkeasti palaa ja pitää tähän mieheen yhteyttä! He asuivat siis eri maissa ja pitivät vaan netin välityksellä yhteyttä. Ystäväni menehtyi aivoverenvuotoon 2.2.2020 täysin perusterveenä 24-vuotiaana, en nää mitään realistista syytä miksi hänelle olisi puhjennut aivoverenvuoto, joten siksi hänen sanansa ovat jääneet mieleeni kun epäili tuota miestä 5.5. syntyneeksi ja sanoi ettei voisi olla 5.5. syntyneiden kanssa tekemisissä koska se tietäisi hengenlähtöä ja nimenomaan aivoverenvuodon takia... Nyt on aika hämmentynyt olo, en haluaisi uskoa hänen juttujaan, mutta ihme sattuma ja kun häntä vietiin ambulanssilla sairaalaan niin sanoi puhelimessa mulle, että nyt se tapahtuu 5.5. syntynyt pääsi viemään häneltä hengen että se mies todennäköisesti olikin oikeasti 5.5. syntynyt koska ei nää muuta järkevää selitystä aivoverenvuodolleen ja näköjään pelkkä henkinen energia kun pitivät yhteyttä riitti aiheuttamaan aivoverenvuodon ei tarvinnut tapahtua edes mitään fyysistä pahoinpitelyä... :(
   
 2. vierailija Vierailija

  Mietin että miksi hänelle piti näyttää edes hänen kohtalonsa etukäteen, tieto lisää tuskaa! Ystäväni ajatteli että tämä näytettiin hänelle tyyliin suojelusenkelin toimesta, jotta hän vois tehdä elämässään parempia valintoja ja tietäisi vältellä 5.5. syntyneitä ja ystäväni yritti kaikin keinoin vältellä heitä ja tehdä elämässään parempia ratkaisuja niin silti kuolema korjasi hänet tällä tavalla pois...

  EN TAJUA.
   
 3. vierailija Vierailija

  Joissakin tapauksissa omassa sielunsuunnitelmassamme olemme jo valinneet oman kuolintavan ja jopa sen tapahtuman ajankohdankin. Tämä sielunsuunnitelmamme hämärä muisto saattaa sitten kummitella mielessämme eläessämme. Vaistoamme mitä tulee kohdallemme tapahtumaan.
  Sielun näkökulmasta se on valinnut jonkin oppiläksyn tai syy voi olla ihan karmallinen.
   
 4. vierailija Vierailija

  ei kukaan nyt jumakauta ambulanssista soittele mihinkään. Ihme juttuja taas täällä, seuraavaksi varmaan tulee se mummon pää selittelemään.
   
 5. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
  Kenenkään syntymäpäivä nyt ei takuuvarmaan aiheuta kenenkään toisen kuolemaa. Tuos olis ollu joku järki sitten jos toi heppu olis pahoinpitelyllä aiheuttanu tuon ystäväs kuoleman. Mutta se että seurustelee ihmisen kanssa joka on syntynyt 5.5. ei nyt tasantarkkaan aiheuta kenenkään kuolemaa. Siis pelkästään tuo seurustelu.
   
 6. vierailija Vierailija

  Muistelen että samantapainen syntymäpäiväfiksaatiojuttu olisi ollut täällä käsittelyssä aikaisemminkin.

  Kuolema aivoverenvuotoon ei varmaankaan liity siihen minä päivänä syntyneen ihmisen kanssa on kaveerannut.
   
 7. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
  Niin mäkin muistelen, luulin ensin jotta tämä oli sama nostettu juttu.
   
 8. vierailija Vierailija

  Jotenkin tuntuu siltä, että palsta on kuolemassa kun fiksut keskustelijat ovat poistuneet...ja sitten tehdään väkisin tällaisia hatusta revittyvä aloituksia.
   
 9. vierailija Vierailija

  No mutta, no mutta. Tässähän se tuli hyvin tiivitettynä.
   
 10. vierailija Vierailija

  Varmaankin sama kirjoittaja, samalleen pötköön kirjoittaa tämäkin, kertoi vain aikaisemmin omasta päähänpinttymästä tiettynä päivänä syntyneitä kontaan. Nyt tuli juttu ystävästä, joka jo kuoli. Keksitty juttu, mihin tahansa kirjoitettuun sanaan ei kannata uskoa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti