Hae Anna.fi-sivustolta

Mites mies alistetaan

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä subbari, 27.04.2006.

 1. subbari Vierailija

  Eli naisena pidän sitomisesta ja haluan olla pakosteusti passiivinen osapuoli. Mutta miten miehelle tehdä samoin.

  Miten mies alistetaan? Kun tuli ""kännihöpinöissä"" esille, että mieskin haluaisi olla ""alistuvampi"" välillä.

  Itseäni asia alkaa vain naurattaa, kun kuvittelen asiaa. En osaa. Mitä alistamista siinä on jos olen miehen päällä sekstailemassa. Eikö se ole ihan normaalia?? Vai mitä pitäisi tehdä??

  Siis kyse on rajuhkosta seksistä, ei miehen kohdalla mistään s/m touhusta. Itse saan kiksit sitomisesta.

  Miehet vastailkaa??!!
   
 2. jalkafani Vierailija

  mä tykkään kun nainen alistaa mua niin että tekee musta esim. Korokkeen että ylettyy johonkin eli seisoo mun päällä katsomatta mihin astuu yms. jaloilla alistamista.
   
 3. * Vierailija

 4. Jortikka Vierailija

  Korsetti miehelle päälle ja sukkanauhat sukkineen ynnä korkokengät ja koruja - eikä muuta. Siten kädet käsiraudoilla seläntaakse, kaulapanta kaulaan ja siihen talutushihna. Sitten naiselle piiska ja kohtuullinen annos likaista mielikuvitusta, niin eiköhän se siitä.
   
 5. siivooja_m Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olipas hiukkasen lyhyt ketju tämä. Kyllä se pitää naisella olla halua alistamiseen ei se muuten onnistu. Menee muuten teatterin puolelle.
   
 6. näin meillä Vierailija

  Mies kontalleen alasti ja takaapäin hellästi puret palleista. Otat suihin, läppäiset takamukseen ym...
   
 7. Pervertti Vierailija

  Tämä on hyvä lähtökohta. Sitten pistät miehen tekemään palveluksia, nuolemaan sinulle orkut ja pitkität ja pitkität sen omaa laukeamista. Vielä jos talutat miestäsi hepeneissään niin, että hänellä on riski tulla nähdyksi esimerkiksi naapurin ikkunasta, niin aina paranee.
   
 8. siivooja_m Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei naiset vaan suostu tuollaiseen se kun vie miehisyyden :)
   
 9. Mike Vierailija


  Siveysvyö. Ei mikään muovihärpäke vaan kunnollinen teräksinen lanteille tuleva malli. Sitten piiskaa sopivina annoksina..
   
 10. siivooja_m Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt pitäisi erotaa alistamisessa tuo sekstailu ja alistaminen "kokonaisvaltaisesti". Monihan tekee noita sänkykamarihommia ja siellä leikitään eri tavoin, mutta kuka ihan oikeasti alistaa miestä. Kotikuri on hyvä esimerkki alistamisesta, hallinnasta ja kontrollista. Siinä mies siivoa, palvelee ja alistuu naisen tahdon alle ja tekee naisen elämän helpommaksi kaikin mahdollisin tavoin. Alistamiseen kuuluu myös nöyryyttäminen ja tätä kautta haltsemin saattaa olla jopa hyvin tärkeä osa.
   
 11. Alistajanainen Vierailija

  Ei alistamiseen tarvitse liittää seksiä ja väkivaltaa. Hyvä nöyrryyttäminen on parasta alistamista. Noista diktaattorimaiden erilaisista tarinoista, joissa miesvannkeja on hiillostettu, usein on alastipitäminen. Kavereita kylään ja ukko munasillaan passaamaan. No ehkä valkoinen hilkka päähän. Nöyrryytys vaatii aina yleisön. Voihan sitä vielä ohimennen läpsiä takapuolelle ja kulkusille. Ennen oli näitä häpeäpaaluja? Miksei niitä voisi ottaa uudelleen käyttöön ? Mies kiinni paaluu ohikulkijoiden naurettavaksi.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. siivooja_m Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0

  No nyt alistajanainen puhuu ja pelkkää asiaa ja juurihan se menee noin. Itse olen vastaavanlaiseen tilanteeseen joutunut useinkin, koska hakudun Dominoivien naisten seuraan. Siellä se olo on jotenkin omani alistettuna ja nöyryytettynä. Kyllä tuollainen alistajanainen olisi aina minulle paikallaan.
   
 13. Mike Vierailija


  Ja edelliseenkun vielä lisättäisiin siveysvyö niin eipä paketti voisi juurikaan paremmaksi muuttua!
   
 14. siivooja_m Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0
  HAva nainen vain tietää a tunte siveysvyön etuja ja käyttöä. Varman olisi monele mileen jos tietäisivät enemmän ja mitn se mieheen oiken käytettynä vaikuttaa.
   
 15. Alistajanainen Vierailija

  Jos se miehentupelo vielä tekee jonkun virheen palveluspuuhissaan, niin ojennukseksi hakekoon makkarista sträppärin ja liukkarin. Mies kiltisti sohvan selkänojan yli kaarelle pylly pystyssä, herkkureikä paljaana. Muutaman kerran avokämmenellä kankuille. Sitten vaimo sitoo jättikokoisen tekomunan lanteilleen ja rasvaa sen. Tuubi miehen pyllyreikään ja kunnon satsi sisään. Tämän jälkeen vaimo survaiseen jöötin pyllyyn, kahvaa myöten ja alkaa hitaasti vedellä eestass. Joka sisääntyöntymisellä mies tunnustakoon virheensä ja luvatkoon parantaa tapansa.
  Tämä tietenkin siinä yleison edessä.
  Tapaus videoidaan.
   
 16. Mike Vierailija


  Nyt puhut asiaa! Kuinka haluaisinkaan mieheksesi..
   
 17. siivooja_m Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jo tuollainen nainen olisi todellisuutta haluaisin kyllä kohdata ja katsoa onk oikeasti tuollainen. Vaikuttaa vain jotenkin että ei ihan ole aito. Mutta ajatukset ovat kuitenkinhyvät.
   
 18. Alistajanainen Vierailija


  Ei kaikki tietenkään ole todellisuutta, vaan ehdotuksia alistamiseen. Niitähän tässä etsittiin.
  Tuo passauskohta on jo toteutettu. Viime kesänä kutsuin pari likkakaveria meidän mökille. Muutaman patiolla otetun viinilasin jälkeen kaverit ehdotti pilanpäiten, että mieheni voisi passata meitä nakusillaan. Se tuntui heti hyvältä idealta. Menin sisään, otin mieheltä sortsit jalasta ja käskin tuomaan lisää kylmää valkkaria jääkaaapista. Kyllä tyttöjen leuat tipahtivat mies tuli munasillaan kaatamaan lisää.
  Kiva piriste, vakkei ollut varsinaista alistamista:)
  Ilmeisesti myös vähän eroottinen lisä, koska naisilla alkoi juttu luistaa ja posket punottaa.
  Ehkä tänä kesänä uusiks ?
   
 19. siivooja_m Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0

  No varmaankin ja ainakin sinussa olisi ainesta vaikka mihin :)
   
 20. Onnekas mies... Vierailija

  olenkaan siinä mielessä onnellisessa asemassa, että olen juuri tällaisen Naisen, joka haluaa miestään sträpillä naida, löytänyt... ;-)

  Meillä tosin ei tuota yleisöä ole, mutta tuo videointia voisikin harkita... =))
   
 21. siivooja_m Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0
  Huomenna onneksi ääsee taas oikean alistajanaisen vallan alle ja luvassa on keitiön jynssäystys viimeisen päälle, kylppärin ja vessan kuurausta sen lisäksi. Mitä muuta voi mies enää toivoa kun voi oikeasti palvellanaistaja alistua :)

  Alistutteko temiehet mukaalistumalla vai ihan kokonaan ja nainen voi käskeä ja teettää ihan mitä haluaa mielensä mukaisesti. Pitähän orjan tehdä kaikkea mitä käsketään kyselemättä. Muutenon sellainen wannabi.

  kertokaa naiset kumman ottaisitte orjaksenne iis jossellaisen haluaisitte. :9

  Ei koske tosikoita.
   
 22. alasti piiskaa Vierailija

  ;)kunnon nöyryytykseen. ensin riisutaan alasti, sitten naisten alusvaatteisiin (korsetti myös ;) ja lopuksi kahleilla tiukasti kiinni ja suupallo suuhun. sitten väkeä paikalle ja ne saa piiskata, nimitellä ja naureskella sille miehelle. eikä saa antaa armoa vaan pitää nöyryyttää oikein kunnolla ja julmasti. siinä kunnon alistaminen.
   
 23. näin meillä Vierailija

  Mieheni tekee kaikki kotityöt pelkkä söpö essu päällä, itse en ole kotitöihin koskenut vuosikausiin. Jos pullikoi kunnon selkäsauna panee kyllä taas ruotuun. Ja ei kyllämonesti halua pullikoida kun vitsa pitää hakea siinä asussa. Itse menen ja tulen mieleni mukaan ja harrastuksissa käyn.
   
 24. Tanja Vierailija

  Minä laitoin miehen käsiraudoilla kiinni ruohonleikkuriin yllään rintsikat ja tangat. Teki pihatyöt mökillä auringonpaisteessa ja tuli kivat rusketusraidat..
  EI ole paljon kylillä kulkenut eikä muutenkaan ilman paitaa näyttäydy vieraiden aikana.
  Loppui myös flirttailu naapurin rouvalle. Suosittelen!
   
 25. switch Vierailija

  meillä se toimii molemmin puolin. sitominen ja piiskaaminen myls on molempien mieleen ja öljyllä leikkiminen. naisella pitää olla se halu, itseluottamus ja auktoriteetti. sitä pitää muutaman kerran harjotella että siitä oppii nauttimaan ja pääsee pelin henkeen. alistuvan osapuolen ei pidä olla turhan passiivinen, mun mielestä molemmilta kaivataan aktiivisuutta. se rohkasee alistajaa kun toinen on täysillä messissä. se ei oikeen auta jos toinen vaan on ku mikäki veltto paska. :)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti