Hae Anna.fi-sivustolta

Montako kertaa olette lauanneet yhden päivän aikana???

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Mikketin, 10.08.2012.

 1. Mikketin Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.03.2012
  Viestejä:
  54
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kysymys
  Miehet, montako kertaa olette pystyneet laukeamaan yhden päivä aikana?


  Teimme tyttöystäväni kanssa vedon/väittelyn kun väitin että katotaanko?
  Vaikka silloin tällöin (aika usein) Masturboinkin, pystyn silti panemaan niin paljon että tyydyttäisin hänetkin.
  Luvusta oli väittelyä jotenka päätin "luvata" Että anna joku kerta niin kokeillaan laukean kymmenen kertaa samanpäivän aikana, päällesi, sisällesi ja muuten vaan.
  Eli jonain viikonloppuna tai päivänä minun pitää laueta 10 kertaa hänen seurassaan. uskon pystyväni tähän kyllä =) Tottakai tulee paikat olemaan sen jälkeen vähän hellänä ja viimesillä kerroilla menee hetki kauemmin kuin kolme minuuttia :D Mutta kokeilemme :)

  Jotenka montako kertaa te muut ihmiset parhaimmiillaan tai ihan muuten vaan ilman viagraa ja muuta olette voineet tulla?
  Naisetkin tottakai kertokaa jos eksytte tänne myös :)
   
 2. Kokenut paljon Vierailija

  Ei mitään tarkkaa muistoa, mutta naista naimalla varmastikin jotain tuollaista kymmenen luokkaa. Tämä siis 24 tunnin aikana. siinä on päivä ilta yö ja vielä seuraavan aamun nainnit. Luku voi olla hieman suurempikin, muttei mitään mahdottomia kuitenkaan.

  Naisellani orgasmien luku noilla kerroilla on tietenkin moninkertainen, koska hän saa aina vähintään muutaman orgasmin ja parhaimmillaan varmaankin kymmeniä.

  Runkkaamalla varmasti jokainen pystyisi luultavasti monikertaiseen määrään, kun ei tarvitsisi hoitaa naisensa tyydyttämistä.
   
 3. Hurjia sällejä Vierailija

  Hurjia olette. Moninkertainen tarkoittaisi tapauksessasi vähintään 30 kertaa koska 20 kertaa olisi vasta kaksinkertainen määrä. Mutta moninkertainen, huh, huh, mitälinkoja!!
   
 4. Nuo ... Vierailija

  Nuo on vain poikasten herkkyyttä , muistan kun itse 14 vuotiaana laukesin kaksitoista kertaa peräkkäin 27 vuotiaan naisen kanssa . Pisin yhtämittainen yhdyntä on minulla kestänyt 6 tuntia ilman laukeamista ja olisi kestänyt kauemminkin muttä piti lähteä töihin . Se yhdyntä oli oikeaa rynkytys naintia .
   
 5. Kokenut paljon Vierailija

  Siis naiseni saa yhden yhdynnän aikana monia orgasmeja, ja minä yhden. joten hänellä on vuorokauden, jona naidaan useita kertoja, aikana saatujen orgasmien lukumäärä moninkertainen minun saamieni orgasmien määrään.

  En itse asiassa tiedä miten monta orgasmia voisi saada vuorokauden aikana vain runkkaamalla. Oletin sen olevan moninkertaisen määrän. Tietenkin sellainen vaatisi, ainakin minulla, kyllä naista kiihottamaan, jotta viitsisi runkata noin paljon. En siis ole moista yrittänyt koskaan, enkä kyllä näe syytäkään, miksi sellaista yrittäisin. Voin siis olla arvauksessani hyvinkin väärässä, eikä laukeamisia tapahtuisikaan tuota "moninkertaista" määrää.

  Kommenttisi oli hyvä. Tarkoitukseni ei ollut väittää, että näin olisin tehnyt. Pelkkä arvaus siiss.
   
 6. Prove It All Night Vierailija

  Sateisella lomaviikolla mökillä tuli harrastettua seksiä melko usein - en silti uskalla vannoa että mies ois lauennut ihan 10 kertaa vuorokauden aikana mutta lähellä on, ehkä 8 kertaa... Omia orkkuja oli varmaan kolminkertainen määrä.
  Täytyy houkutella isäntä kokeilemaan tänään paitsi en kerro että on kokeilu, se voisi hermostuttaa häntä. Olympialaiset on vahva kilpailija mulle.
   
 7. oi niitä aikoja Vierailija

  Maksimimäärä poikaystävälläni on ehkä jotain 5-6 luokkaa.... Jos vietetään koko päivä ja yö yhdessä. Tai oikeastaan kun vieteTTIIN. Sillä nyt vuoden seurustelun jälkeen en näköjään kiihota häntä enää, koska nyt kerrat ei enää ole edes viittä viikossa, saatamme nähdä joinakin päivinä ilman että harrastamme yhtään seksiä, masentavaa. Se ei vain "synny" enää se himo! :(
   
 8. Onnistuva mies. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.03.2011
  Viestejä:
  2 437
  Saadut tykkäykset:
  4
  Yhden ainoankerran.
  Joskus harvoin maksimissaan 2.
  Mutta se erektion tuleminen on parempi juttu kuin laukeaminen.
  Erektiohan pitää yllä mielenkiintoa ja siemensyöksy lamaannuttaa halut.
   
 9. pillufani Vierailija

  Minä olen seurustellut naisystävän kanssa n. 10 vuotta, asumme erillään. Heinäkuussa vuokrasin lomamökin viikonlopuksi, jolloin rakastelukertoja yhdeksän. Normaalisit tapaamiskertoja viikottain kolmesta neljään, samoin seksiä eli mielikuvitusta peliin niin säilyy himot :)
   
 10. Maxkaks Vierailija

  Sama täällä kerran tai kaksi mutta laatu korvaa määrän. Yksi tajunnan räjäyytävä orgasmi ja ejakulaatio niin se on totaalisesti siinä. En edes halua enempää.
   
 11. .....m82 Vierailija

  5 kertaa on minun maksimi koko elämäni aikana. Yleensä jää kolmeen kertaan päivässä, mutta sitä ennen pitää olla pari päivää ilman seksiä.

  Jos joka päivä nai niin sitten jää yhteen kertaan ja pidemmän päälle 1/päivä on mulle vähän liian usein.
   
 12. Mies 81 Vierailija

  Naisen kanssa ennätys on kahdeksan kertaa, viimeisillä kerroilla sai jo tosissaan rynkyttää ja puristaa. Yksi kerta nyt ei ole vielä mistään kotoisin, useamman tunnin kestävästä kolmen kerran rakastelusta nautin jo kovasti. Samaa nylkytystä ei tietenkään kukaan jaksa montaa kertaa, suu, kädet, eri asennot, välineet, videot ja fantasiat ovat avain paratiisiin.
  Teininä runkkasin usein yli kymmenen kertaa päivässä, eipä niitä jaksanut edes laskea. Taidan olla jonkin sortin seksiriippuvainen, mutta se tekee elämästäni pelkästään nautinnollisempaa.
   
 13. Henkka Vierailija

  Ekan tyttöystävän kanssa oikein yritettiin tehtailla ennätystä. 13 oli lukema vuorokauden aikana. Ei siinä saanu pitkiä aikoja lepäillä ja yöllä piti herätä myös panemaan.
   
 14. Äks555 Vierailija

  Kerra yhden naisen kanssa tuli puheeksi, että kuinka monta kertaa mies pystyy laukeamaan yön aikana. Nainen väitti, että muutaman kerran kokemuksensa mukaan. Ninä väitin, että aianakin 10 kertaa pystyn. No asia piti tarkistaa ja varattiin sitten aika ja aloitettiin paneminen. Todisteet piti olla ja käytettiin kortua. Aamulla sitten tarkistettiin ja kymmenen kortua oli ja todisteet niissä. Tosin viimeisessä ei paljoa ollut spermaa. Naisella kyllä oli pillu hellänä.
   
 15. masturbaticman Vierailija

  Mun ennätys laueta 24tunnin eli yhden vuorokauden aikana on 15kertaa!!! Siis omin käsin runkkaamalla.. Normaalisti vedän käteen 3-7krt joka päivä, mutta toi 15krt on ennätys!!!!!!
   
 16. pitkä kokemus Vierailija

  On kiva kuulla että on muitakin tumputtajia. Minä kerran kokeilin vetää käteen tunnin välein, 12 kertaa riitti, kympin jälkeen ei lentänyt kuin vesihöyryä, pallit roikku onnettoman näköisenä. Mutta joka päivä 2-3 kertaa jo vuodesta -85 ja päälle vaimon tyydytykset min. 5 kertaa viikossa ja kuusi lastakin on siunaantunut kahdelle eri naiselle puoliks.
   
 17. perttu Vierailija

  Mä Laukesin 4 kertaa
   
 18. Urho Vierailija

  En ole viitsinyt laskea. Lukemattomia kertoja.
   
 19. Riittää hyvin Vierailija

  Aamupäivällä, päivällä ja vielä illalla.

  Vaimo tosin voi tulla kolmekin kertaa putkeen, yleensä kaksi voimakasta kertaa riittää.

  Meille seksi ei ole urheilua.
   
 20. Runkku-make Vierailija

  Mielenkiinnosta laiton äsken googleen haun, ja löysin tämän ketjun.

  Yksi puolituttu väittää pitävänsä hallussa suomen ennätystä tässä asiassa. Hän on tänä päivänä noin 30 mies, ja tämä ennätys on tehty teininä joskus 13-14 vuotiaana. Vuorokauden aikana, eli 24h jaksona hän oli merkannut kirjanpitoon 34 siemensyöksyä. Ja oli käyttänyt jokaisen minuutin vuorokaudesta. Tähän ennätykseen löytyy jopa todistajia, mutta en ole itse heitä voinut kuulustella. Kuulostaa kyllä uskomattomalta, mutta kaverin tuntien en yhtään ihmettele että olis tällaisen tehnyt, eikä hän ole valehtelija tyyppiä.

  Saa kyllä olla aikamoinen addikti että moiseen pystyy, ja en itse lähtis rikkomaan ennätystä.
   
 21. Joo eli noin 2-4 kertaa päivässä, onko normaalia? (Oon siis 14v)
   
 22. make Vierailija

  Liki 20 kertaa runkkaamalla käteen, aika kuivia suihkut loppuvaiheessa:)
   
 23. tulipa testattua Vierailija

  Käsitän päivän kahtenatoista tuntina. Sain houkuteltua mieheni kokeilemaan omin käsin. Tuon 12 tuntia kun oli veivannut niin 7 orrkua oli saldo. Mukavaa katsottavahan tuo oli. Viimeiset neljä oli ihan kuivia orkkuja, pieni tippa tuli päähän. Nyt on vehkeet hellänä ja punasena. Pitäiskö yrittää huomenna uudestaa uutta ennätystä... :)
   
 24. heli Vierailija

  Minkäs takia tällä Elli-Palstalla miehet taas mittailee keskenään sitä, kuinka monta kertaa sieltä munan päästä tuli mähnää? Vai onko niitä muitakin tapoja laueta ?

  Jotkut kertoo jopa panoista? Toiset taas vemputuksesta ja muista keinoista, jotka kisassa varmaan pitäisi luokitella Doupingiksi?

  Eikös se vaan oikea laukeaminen "hänen" kanssaan pitäisi laskea ? Näille moottoripillujen ja vemputtajien porukalle pitää löytää oma sarja. Ihan niinkuin urheilussakin pitäisi olla. Puhtaille oma sarja ja douppaajille oma ammattilaissarja, jossa kaikki keinot ovat käytettävissä ?

  Voisivatko naiset koskaan lähteä kilpailemaan pro-sarjaan orkuistaan ? Ei ikinä.
   
 25. 14 v tyttö Vierailija

  Haluutko kikkaa ;) @matilda_13
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti