Hae Anna.fi-sivustolta

Montako kertaa olette lauanneet yhden päivän aikana???

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Mikketin, 10.08.2012.

 1. Naarastiikeri Vierailija

  26 kertaa miehen kanssa, ja olin ihan poikki mutta onnellinen..ja 12 kertaa itsekseni sauvan kanssa. Mitä enemmän orgasmeja, sitä enemmän niitä haluaa..
   
 2. kyltymätön69 Vierailija

   
 3. kyltymätön696 Vierailija

  Olen 42v.mies,ja viikko sitten olin tutun naisen luona 2,5 vrk,ja harrastimme ekana vuorokautena 23 kertaa,ja yhteensä koko aikana minulta tuli 48 kertaa,tytöllä vähän enemmän. Ei oltu kumpikaan ennen koettu moista,siitä tuli vain kierre joka jatkui ja jatkui.En unohda ikinä!
   
 4. mies 34 Vierailija

  Tykkään runkkailla. 2-5 krt päivässä. Sit vaimon kanssa noin joka toinen päivä paneskellaan tai runkataan toisiaan. Vielä kun sais vaimon innostumaan anustappi leikeistä kunnolla, on kokeiltu minun peppuun joskus ja tykkäsin, ite käytän monesti tappia runkatessa ja joskus yksin kotona pidän tappia kun se kiihottaa älyttömästi.
   
 5. polle7777 Vierailija

   
 6. polle7777 Vierailija

  siemensyöksy on ihan eri asia kuin orgasmi.itse olen saanut elämisen aikana vain 3 orkkua.mutta sitäkin enemmän siemensyöksyjä.valta osa miehistä väittää että"mällit"on orgasmeja ei ne vaan ole.tv.37v ukko
   
 7. Mi Hangri Vierailija

  Vieläkö oot näistä kiinostunnu? Jos joo laita wapis viestii 0404888994
   
 8. Kullin lutkuttaja Vierailija

 9. Kun minä olin nuori minä sain 5 kertaa päivässä orgasmi niin paljo että sperma tuli!
   
 10. Laukoja Vierailija

  Nuorempana jopa 7-8 kertaa ja nyt 51 vuotiaana 3-4 kertaa päivässä. Se riippuu myös kohteesta ja ajasta ja paikasta. Jos vastaan tulee noin 25-30vuotias 165 -170cm pitkä ja painoa noin 60kg, rinnat pystyrinnat c-kokoa, lakatut varpaankynnet, ajeltu vako, niin lähetee vielä ainakin 5 kertaa. Edellyttää, että Nainen on myös 110% mukana.
   
 11. Untavaitotta Vierailija

  Nuorena miehenä ollessani kaksi tyttöä halusi tietää kuinka monta kertaa pystyy poika laukeamaan, Kokeillaan vaikka heti mun puolestani. Ja minä otin itseni saman tien alastiksi ja menin sänkyyn selälleni, jos haluatte voitte sitoa mut kiinni. Ja ne sitoivat mut kiinni ja hakivat äitinsä paikalle. Poika haluaa tietää kuinka monta kertaa se pystyy laukeamaan, ja me tytöt myöskin halutaan tietää se. Myös minäkin haluan tietää sen, ja vanhempi nainen oli ensimmäiseksi mun kimpussani ja me naitiin. Sen jälkeen nuoret tytöt. Minä luulen että minä laukesin ehkä 30 kertaa, ja sen jälkeen tuli naisille kiire jonnekkiin. Ja ne jätti mut sidottuna sänkyyn ja tuli sen naiset ukko paikalle, näki mut alasti ja limasena, vai on poika nainut mun naisia, nyt minä runkkaan sinua, ja multa tuli vielä 10 lisää. sitten pimeni vintti multa ja aamulla heräsin omasta sänkystä alasti ja limassa, olin ehkä vain runkannut itseäni kovasti.
   
 12. pasi Vierailija

  Tuo on ihan paskaa! Oletko harkinnut Viagraa? Luuseri.
   
 13. pasi Vierailija

  Ei voi olla!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti