Hae Anna.fi-sivustolta

mopoauto viritys

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä amitsu-maalari, 13.11.2009.

 1. amitsu-maalari Vierailija

  osaaks kuka kertoo mopautoo viri vinkkejä.malli aixam.
   
 2. Mopediautisti Vierailija


  Tälläisen lisälaitteen kun asennat mopoautoosi niin et ole enään tien tukkonna: Parajet Volution Compact Paramoottori | Ideatuli Adventure Store

  Mopediautisti vai mikäsenyt oli...
   
 3. 00y Vierailija

  Joo. Vaihdat siihen turboahdetun V8 koneen. Saat siten tuntuman asiointiin virkavallan kanssa. Ja ehkä myös paikallisen hautausurakoitsijan. Se on sinunlaisia varten.
   
 4. op75h Vierailija

  Jos ei raha riitä, ota sylinterin kansi pois, sitten rälläkällä sipaset pari milliä lohkon päältä ainetta pois, kansi takaisin. Kyllä alkaa kyyti olla kylmää.
   
 5. o9yh Vierailija

  Halpa viritys. Viritä korvienväliäsi. Kuvittele, että ajat tuhatta ja sataa.
   
 6. Yäääk Vierailija

  Typerät kakarat ovat, ja tulevat olemaan typeriä. Mokomatkin mopoautoilijat. Ja virittelijät.
  Ollaan sellasia sällejä, ilmoitetaan poliisille kaikki viritelmät. Kun autoilla, siis AUTOILLA kun liikutaan, ja kovaa kulkeva peli havaitaan, numerot ylös, ja ilmoitus poliisille.
  Tuolla keinoin saadaan teitä typeryksiä kiinni viritelminenne.
   
 7. reps Vierailija

  aika koomista toi teiän räpeltäminen. Eka vineette siitä että miten ne on teidentukkona ym. ja sitten kun joku ei halua olla teidentukkona että te molopäät ette vilkuilis pahalla, niin sillon te alatte päteen niin vitusti.
   
 8. Reso Vierailija

  Ei ne mitään liikenteen tukkeena ole autoteillä, täälläpäin on tapana ajella pyöräteillä. Yksikin on kunnon jukeboksi ja musiikki raikaa kauas kun ajelee laittomasti kevyenliikenteenväylillä.
   
 9. pk Vierailija


  Ei sinun tarvitse sitä virittää kolarin osaat ajaa muutonkin tuolla asenteella.Luehan Mopo-autojen kolari tilasto.
   
 10. Pois! Vierailija

  Mopot, skootterit, mopoautot, pois tykkänään noilta tyhmiltä räkänokilta. Ovat vain haitaksi muille tielläliikkujille. Finninaamaisia HÄIRIKÖITÄ.
  Noitten vanhemmat eivät ilmeisesti tajua, millainen riesa on nuo edellämainitut.
  Olen ilmoittanut poliiseille oman kylän sekopäistä. Sanoivat, että kyllä niitä sillointällöin otetaan pois sekoilemasta. Hyvä niin.
   
 11. mopon rökittäjä Vierailija


  Kuule mun mopoauto voittaa teidän mopot varmasti
   
 12. Asdface Vierailija


  Oikein!
   
 13. Mopoilija Vierailija


  Menkää te autoolijat vaa kattomahan niitä kolari tilastoja ja se kolari sattuu yleensä olemaan autoilijan vika jos on ollu kolari mopoauton/mopon kans.
   
 14. Hassun hauskaa Vierailija

  Ai että nauroin vääränä lukiessani näitä viestejä.

  Mieli teki kovasti jatkaa vanhaa aihetta. Mopuautoista tai niiden kuljettajilta on onneksi leikattu siivet säännöin ja rajoituksin...
   
 15. Terve Vierailija

  Vittu jos teit ei kiinnosta virittämiset voitte mennä muualle antakaa niitte puhua siitä jotka haluu. Ei tartte mennää tänne itkemää jos joku tääl haluu virittää vitun pällit :D
   
 16. ery Vierailija

  vituttaa ku jotku tulee valittaan tänne turhasta, ja sen vuoksi eksytään aiheesta.
   
 17. Moppe Vierailija

  Jos aikuiset ihmiset provosoituvat näin turhasta keskustelupalstalla, on selvää että liikenteessä sama tapahtuu raskaan ja nopeudeltaan rajoittamattoman ajoneuvon ratissa. Mopoauton saa säätämällä kulkemaan n. 50-60 km/h, eli sillä päästään samoja nopeuksia, kuin henkilöautot ajavat ylinopeutta kaupungissa. Yleinen mielipide kuitenkin on että näin säädetty mopoauto on turvallisempi koska ohitustarve vähenee. Jos autoilijat ajaisivat 50 km/h alueella 50 km/h, ei mopojen ja mopoautojen ohittelutarvetta synny, eikä virittelytarvetta olisi. Samalla kun kielletään virittely, pitäisi vaatia muita ajoneuvoja noudattamaan nopeusrajoituksia myös tarkasti.
   
 18. Automies Vierailija

  Kerrankin järkeä.
   
 19. -- Vierailija

  Mulla ei oo viritetty (ainakaa vielä) ja ois oikesti parempi jos ois koska nyt autot ohittaa tosi vaarallisesti ja joskut yrittää ohittaessa tulla kylkeen ku ärsyttää ku on tientukkona. Ku ajan kodin ja kaupungin väliä nii siinä ei oo ku korkeintaan 50km/h ja mie meen vähän yli sitä, mut silti jotkut kiihyttää satasel ohi ja sit jää ajamaan samaa vauhtii vähän matkan päähän. Eli jos autoilijat noudattais rajoituksia (jopa vähän yli sais ajaa) nii ei tarviis ohittaa
   
 20. kupinan alli Vierailija


  niin voittaa ainakin siinä että mopoautoon mahtuu useampi puupää.
   
 21. kupinan alli Vierailija

  aixamin tai minkä tahansa muovipäkättäjän saa kulkemaan ihan mahottomasti kun muistaa riisutua aina alasti ennen ajoon lähtöä.onanointi lisää vauhtia ja senhän kaikki kuuliaiset akne-aixam teinit jo osaakin(kun sitä päivittäin tulee komerossa tehtyä)lisäksi kannataa ottaa naapurin paviaanit perrykassin kanssa kyytiin ja porukalla kakata pöksyihin.joka sekin on tuttua.ei saa unohtaa että kun kaataa tankkiin tikkurilan remonttiässä maalia(vihreää)niin luontokin tykkää.paras mopoato on se joka on ojassa katollaan,poissa ihmisten tieltä.näillä eväillä kevääseen,äidin pikku nilviäiset:)
   
 22. kupinan alli Vierailija


  joo.tervaat sen ja pyörität höyhenissä.
   
 23. Epi Vierailija

  1 syötön lisäys ohjeet syöttöruuvi on koneen oikealla puolella. on aika ahtaassa paikassa juuri syylärin tuulettimen takana. siinä on 10mm kupumutteri, joka aukaistaan. sitten näkyviin tulee ruuvi joka on kiristetty mutterilla. pidä ruuvista meisselillä kiinni ja löysää mutteri ja pyöritä ruuvia noin puolikierrosta. lukitse mutteri ja laita hattumutteri takaisin paikoilleen.

  2. variaattorin säätäminen ja prikkojen poistaminen. prikat on koneen puoleisen variaattorin sisällä. en jaksa nyt selittää miten onnistuu

  3. kaasuvipun liikke radan säätö. se on koneen oikealla puolella moottorin takana. jossei muuten huomaa missä se on niin käske jonkun muun painaa kaasua niin huomaat missä se vipuliikkuu. siinä on ruuvi joka estää kaasuvipun menemästä liian paljon. aukaise ruuvia vähäsen HUOM katso ettet säädä tyhjäkäynti ruuvia. kiertääkin paljon paremmin.

  hanki parempi ilman putsari. ota se koko ilmansuodatin kotelo pois ja tee siihen laippa josta lähtee putki johon tulee kiinni ilmansuodatin
   
 24. 6969 Vierailija


  Tällä saatanan molo päällä ei ole ollut lapsuutta/nuoruutta. PS hanki elämä.
   
 25. surullista Vierailija

  Juhannuksena se sitten tapahtui, nimittäin ensimmäinen kuolonkolari, jossa mopoauto oli se syyllinen osapuoli. Kääntyi ambulanssin eteen risteyksessä, Parkanossa.
  Vaarallisia välineitä nuorille kuljettajille. Tämän mopoauton kuski oli 15-vuotias.
  Vanhemmat ovat aivan kahjoja kun ostavat näitä välineitä kakaroille.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti