Hae Anna.fi-sivustolta

mopoauto viritys

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä amitsu-maalari, 13.11.2009.

 1. ngga Vierailija

   
 2. dvsvzvxz Vierailija

  Vitun manne sitä kättä housuun ja koita elää sen asian kassa saatanan tauno
   
 3. Ajokortti16v Vierailija

  Miettikääs kukkahattu tädit ja sedät jos joutuisitte ite ajelee alle 45km/h tasasella ja ylämäis jotai 30km/h kyllä taitais virittäminen houkutella saatika jos ette pääsis helpolla omaan pihan jonku vähä jyrkemmän mäen takia. Sitäpaitsi yli 80% mopoautoista on viritetty. Ja on se kanssa ku poliisi käyttää rahojaan joihinki mopojen ja mautojen viritysten tarkistamiseen eli vaikka ajais 45km/h saattaa tulla testaamaan ihan huvinvuoks vaikka niillä rahoilla vois tehä pajlo muutaki tärkeempää. Ja kaikki nääki ongelmat ratkeis helposti ku sais autokortin 16v niinku USA:ssa.
   
 4. VilleKJ Vierailija

  Hieman lähtenyt taas hanskasta keskustelu. Mopoautoa voi tuunata myös siten, että moottoria ei mennä sorkkimaan. Esimerkiksi laseihin voi laittaa tummennuskalvoja ja mopoautoa voi muutenkin muokata erinäköiseksi sopivilla varaosilla.
   
 5. Mautoilija Vierailija

  Mahtavaa! Itse mautoilen Aixamilla ja koulumatkoilla pysähdyn bussipysäkeille väistämään autoletkoja 60-80km/h alueilla. Hyvä fiilis tulee kun joku vilauttaa valoja kiitokseksi :)
   
 6. PeltosenVille Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.11.2017
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taisin nähä kerran viritetyn mopoauton kun ei ollu 60 tiellä jonoa perässä. En kyllä suosittelis moista kun niin vaarallisia kapistuksia ovat jo valmiiksi...
   
 7. vierailija Vierailija

  en kyllä ymmärrä kun niitä mopoautoja tiputetaan mallin vuoks jostain nosturista tiputtas mopon samalla lailla
   
 8. vierailija Vierailija

  variaattorista prikat pois nii kyllä kulkee
   
 9. vierailija Vierailija

  Tässäkin tapauksessa mopoauton osallisuus pelasti kaksi ihmishenkeä. Mopoautolla välineenä ei ollut tässä asiassa mitään tekemistä valitettavien kuolemantapausten osalta. Kun kevytkuorma-auto, niin kuin ambulanssit ovat, ajaa 140km/h toista autoa kylkeen, tulee aina ruumiita. Jos ambulanssia vastassa olisi ollut oikea auto, olisivat ambulanssikuskitkin olleet hengettöminä. Samoin Sastamalan huumekuskin törttöilyssä. Mopoautolla ei ollut asiaan sinänsä osaa eikä arpaa mutta huumeskuski selvisi hengissä, koska vastassa oli juurikin kevyt nelipyörä. Vuoden 2012 Trafin tilastojen mukaan vakavaan henkilövahinkoon mopoautokolareista johtaa alle 4% kun oikeiden autojen kohdalla luku on 8%. Toisin sanoen oikea auto on kaksi kertaa niin vaarallinen kuin mopoauto kun vertailukohdaksi otetaan vakava henkilövahinko. Muovia ja peltiä kyllä saa oiottua, se ratkaisee miten ihmisiin sattuu.
   
 10. Pimpi Vierailija

 11. vierailija Vierailija

  oo hiljaa
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti