Hae Anna.fi-sivustolta

Moskeijasta rahaa Turkille

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 16.10.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 457
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsalaisten verovaroin rahoitettavat moskeijat voivat lahjoittaa varallisuuttaan säätiölle, joka on Erdoganin hallituksen valvoma. Kvällspostenin selvityksen mukaan Malmön moskeija on saanut sekä valtiollista että kunnallista avustusta. Moskeijan sääntöjen mukaan varoja on siirretty säätiölle, jota valvoo Turkin valtio. Virkamiehistö ei ole reagoinut säädökseen, sanoo Malin Eggertz Forsmark, joka on Malmön kaupungin osastojohtaja.

  Muslimien Malmön seurakunta, joka on turkkilaisen uskonnollisen viranomaisen Diyanetsin valvoma, on äskettäin saanut taloudellista tukea kaupungilta. Isvec Diyanet Vaktia valvoo Turkin valtio ja sen johtaja on presidentti Recep Tayyip Erdoganin hallinnon asettama. Malmön kaupungin mukaan vapaa-ajan hallinto ei ole muistanut tätä säädöstä, kun seurakunnalle on annettu rahaa.

  Aiheen antoi:


  https://www.expressen.se/kvallsposten/malmos-skattepengar-kan-hamna-hos-erdogans-regim/
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 457
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kuntapoliitikot Malmössa ovat arvostelleet sitä, että moskeija saa avustusta, joka voi päätyä Erdoganin hallinnolle Ankaraan. Aikovat tarkastaa moskeijan, mikä voi johtaa siihen, että seurakunta joutuu palauttamaan rahat. -Huomionarvoista, sanoo Tony Rahm, joka on vapaajanlautakunnan varapuheenjohtaja ja joka jätti paljastuksen jälkeen sisään tarkistusehdotuksen.  https://www.expressen.se/kvallsposten/malmo-granskar-moske-som-skanker-tillgangar-till-turkiet/
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti