Hae Anna.fi-sivustolta

MSM-orgaaninen rikki

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä rikkiviisas, 20.12.2007.

 1. MSM:n tyypillisiä sivuvaikutuksia ovat päänsärky ja ripulointi. Joillekin käyttäjille tulee lisäksi allergisia reaktioita kuten ihottumaa, hikoilua, kutinaa huimausta ja hengitysvaikeuksia. Silloin valmistetta ei kannata käyttää. MSM:n turvallisuudesta ei ole kunnollisia tutkimuksia.
   
 2. Ei taida tietää Vierailija

  No tällä eleävällä on ainakin hillitön pätemisen tarve. Ei raasu edes tiedä, mikä on hermokipu. Heh, kun kädestä tai jalasta rispaantuu tai katkeaa hermo tai jänne, niin se hänlle luodaankin pääkopaassa. Eipä ihme, että nämä vastaukset ovat todella aivan sieltä kuin hautovan kanan takapuosesta. Järkeä ei ole liioin tuhlattu tuollekkaan vastaajalle. Mitäs suotta.
   
 3. mustis Vierailija

  Sinullapas on hyökkäävä älyvapaa ajatus. Tietoon tuo ei ainakaan perustu, mutta vihalleen voi aina valita jonkun ulkopuolisen, ettei itse tarvitse muuttaa mitään.
   
 4. Omaksi parhaaksi Vierailija

  Siis et ole omaksi parhaaksesi valmis hankkimaan asiallista tietoa? Täältä "rapakosta" paskantärkeiden "turhiksien riitelyvakastako" meinaat tietosi saada? En voi kertakaikkiaan käsittää tällaista asennetta. Kirja ei maksanut kuin 24 €, kun sen aikoinaan ostin. Ja siitä on ollut todella paljon hyötyä.

  Kun kirjan on lukenut, ja lukee näitä "pyryharakoiden" roska- ja mustamaalaamisviestejä, niin en ymmärrä tuon rahasumman säästämistä, mihin tuonkin rahasumman sitten parempaan sijoittaisit kuin omaan itseesi ja itsesi turvallisuuteen?
   
 5. aija Vierailija


  Onko jollakin tietoa, voisinko käyttää tuotetta, kun sairastan astmaa ja eri allergioita?
  Haluaisin kokeilla sitä nivelrikkoon ja lihasreumaan, jos vaikka auttaisi.
   
 6. Kysy lääkäriltä Vierailija

  Kannattaa varmaan kysyä lääkäriltä. Useinhan luontaistuotteet saattavat muun lääkityksen kanssa yhteisvaikutuksessa aiheuttaa monenlaisia haittoja.
   
 7. aija Vierailija


  En usko, että kaikki lääkärit edes tietävät tästäkään luontaistuote lääkkeestä.
   
 8. aija Vierailija

  Missä maassa tämä tuote on valmistettu ja onko siinä montakin vaikuttavaa ainetta rikin lisäksi?
  Paljonko esim. kuukauden annos maksaa?
   
 9. Kysy lääkäriltä Vierailija

  No kuka tietäisi paremmin luontaistuotteiden vaikutukset eri lääkkeiden kanssa? Luontaistuotekauppiaatko? Äläkä sekoita luontaistuotteita lääkkeisiin.
   

 10. Minulta lääkäri kielsi tämän rikin käytön, niinkauan kun on voimakkaita lääkkeitä. Eipä tuntunut muutenkaan uskovan aineen parantavaan vaikutukseen, mutta sanoi olevan jokaisen oma asia mihin uskoo.
   

 11. Sain itsekkin kuulla noista sivuvaikutuksista ja siitä, ettei ainetta ole kunnolla tutkittu.
   
 12. tohtori.fi Vierailija


  Kopio Tohtori.fi....................
  Rikki
  Yleistä

  Rikki on yksi ihmiselle välttämättömistä kivennäisaineista, jota sisältäviä yhdisteitä on soluissa runsaasti. Rikki on kuudenneksi yleisin makromineraali äidinmaidossa ja prosentuaalisesti kolmanneksi yleisin mineraali elimistön kokonaispainosta. Rikki on rakennusaineena erilaisissa proteiineissa, mm. keratiinissa, josta kynnet ja hiukset rakentuvat. Myös monet entsyymit sisältävät rikkiä.

  Metyylisulfonyylimetaani (MSM) on pienimolekyylinen, höyrystyvä rikkiyhdiste, jota on tietyissä elintarvikkeissa, mm. kahvissa, teessä ja vihreissä vihanneksissa, sekä ihmisen elimistössä erilaisissa proteiineissa. MSM on myös dimetyylisulfoksidin (DMSO) hajoamistuote. Molempien yhdisteiden merkitys perustuu rikkiin.

  Saanti

  Rikkiä saadaan muutamista aminohapoista, metioniinista, kysteiinistä, kystiinistä, homokysteiinistä, homokystiinistä ja tauriinista. Vegaaneilla, lapsilla ja HIV-potilailla saattaa esiintyä näiden aminohappojen puutosta.

  Vaikutukset

  DMSO:a ja sen vaikutuksia on tutkittu laajasti ja koska DMSO ja MSM ovat hyvin samantyyppisiä yhdisteitä oletetaan, että myös MSM:lla on samat vaikutukset. DMSO mm. estää tulehdusreaktiota estämällä tiettyjä prostaglandiineja ja prostasykliinejä ja alustavat tutkimukset ovat osoittaneet, että myös MSM estää tulehdusreaktioita. MSM saattaa olla tehokas allergian, nivel- ja lihaskipujen, urheiluvammojen ja rakkovaivojen hoidossa. Sen syöpää estävää vaikutusta on myös tutkittu ja tutkimusraportissa todettiin, että vaikutus perustunee niiden geenifunktioiden aktivoimiseen, jotka johtavat solujen erilaistumiseen ja näin ollen solujen lisääntymiskyky kärsii. Yksi hyvälaatuinen tutkimus MSM:n tehosta kausiluonteisen allergisen nuhan hoidosta on myös julkaistu. Sen tulokset olivat lupaavia, mutta vaaditaan vielä lisää samansuuntaisia tuloksia, jotta voitaisiin varmuudella sanoa, että MSM on tehokas.

  Annostus

  Tutkimuksissa on yleensä käytetty 1-3 g annoksia, esim. allergiatutkimuksessa 2,6 g päivässä. MSM:a pidetään hyvin siedettynä ja ei-myrkyllisenä.
   
 13. Xann Vierailija

  Hei!

  Olen kärsinyt kovista kuukautiskivuista jo vuosia. Kivut ovat olleet tipotiesään rikin aloituksen jälkeen. Hiukseni ja kynteni ovat vahvistuneet sekä ennen niin kuiva ihoni on normalisoutunut. Ei enää halkeiluhaavoja käsissä!

  Kuulin msm:stä äidiltäni, joka oli saanut helpotusta kolmoishermosärkyynsä, verenpainetautiin ja yleiseen väsymykseen.

  Itselläni ei tullut mitään "aloitusoireita", eikä tietääkseni äidillänikään.


  Suosittelen todella lämpimästi!
   
 14. Etsimme psoriasiksesta kärsiviä henkilöitä haastateltaviksi erilaisiin artikkeleihin. Kerro, miten psoriasis on haitannut Sinun elämääsi ja oletko saanut siihen apua?

  Tarinat julkaistaan nimellä. Korvaamme haastattelusta 50 euron lahjakortin.

  Jätä yhteystietosi ja kerro hieman itsestäsi:
  Projektipäällikkö Marika Hiltunen, Kaufmann Agency Helsinki Oy,
  marika.hiltunen@kaufmann.fi tai puh. 050 34 97 405.
   
 15. Mitä purkin kyljessä lukee, se annos ei toimi minulla. Se siitä.
  Kalliita, kalliita kyllä, mutta mihin sitä kalleuta vertaa, on eri asia kokonaan.

  Esim. Minun olisi pitänyt mennä nyt perjantaina sairaalaan ambulanssilla. Mutta lupasin yön yli katsoa, miltä aamulla tuntuu.
  Ajattelin, että tankkaan colostrumilla itseni kylläiseksi, ja sitten jos aamulla on vielä hengitysvaikeudet, lähden sitten sairaalaan.
  Aamulla tilanne oli hurjasti helpottanut, joten en lähtenyt aamullakaan sairaalaan. Päätin, että kun colostrum kerran tehoaa tässä tilanteessa, hoidan tämän infektio colostrumilla mieluiten, kuin menen antibiottitippaan sairaalaan.

  Jos nyt pelkkää rahaa vertaa niin tokihan antibiotti on moninkerroin edullisempaa, kuin colostrum, mutta noin asioita ei voi verrata. Itse tiedän, miten kallisarvoista antibiotti on hätätilanteessa (ei rahallisesti vaan toimivuudessaan). Sain leikkauksessa sairaalabakteerin parikymmentä vuotta sitten. Mikään antibiotti siihen ei tehonnut. Tuskat oli hirvittävät, ja märkimistä riitti ja riitti aina vaan.
  Mutta sitten Suomeen tuotiin uusi antibiotti, ja sain sitä ensimmäisenä suomalaisena, ja se antibiotti tehosi.

  Siksi tapaukset, mitkä voin hoitaa ilman antibiottia, ilman muuta hoidan. On monia vakavaakin vakavampia infektioita, joihin antibiotti on ainut eloonjäämisen mahdollisuus, jos se tehoaa. Miksi käyttää antibiottia turhaan, kun sen voi mullakin tapaa hoitaa?

  Colostrum, neljä päivää ja infektio ohi. Ilman colostrumia 2 viiikkoa olisi mennyt infektioon, koska pääasiallisesti se on virusten aiheuttama, mutta bakteeri-infektioriskin vuoksi laitettasi antibiotti kuitenkin päälle.

  Nyt tuossa neljässä päivässä colostrumia 80 €, kun antibiottina ei menisi kuin Kefexin maksaisi vain kympin paikkeilla. Mitä muita haittoja Kefexinistä? Suoliston bakteerikanta sekaisiin, jolla pitkäkantoisia seurauksia, koska antibiotti tuhoaa hyväktin bakteerit. Siihen tuo erotus voi hukkuakkin .

  Mutta että säästetään edelleen antibiotti tosi tilanteisiin, ja hoidan tilanteet luontaisemmin menetelmin, kun siihen on kerran olemassa hoito.
   
 16. Kerrotko vielä, mistä päättelit, että mainostamasi tuote vaikutti terveydentilaasi.
   
 17. älyvapaata Vierailija

  Mikä mainos? Colostrum on yleisnimi tietylle aineelle. Colostrum = terni. Joka on poikimisen jälkeen tulevaa maitoa. Jokaisella tuottajalla on omat markkinointinimensä, joilla mainostetaan ja myydään. Ihan sama, kuin puhut antibiotista, et tiedä, minkä merkkisestä, minkä tyypin antibiotista on kyse. Kait nyt sentään yleisnimillä kärsii puhua vai onko hipiä niin herkkä? Mites on sitten MSM?
   
 18. malla Vierailija


  Kyllä voit käyttää.Auttaa parantavasti juuri nivel-lihassairauksiin ja astma-allergiaan myös.Sekä vahvistaa ravinnon saamista ruasta.Lue MSMrikki .fi sivulta.siellä kerrotaan just mihin auttaa ym.Puhdasta rikkijauhetta olen itse tilannut netistä osoitteesta Finn MSM Oy.Minulla ainakin auttaalihas-nivel särkyyn ja iho tullut hyväksi kasvoista.Siitepöly allergia ei vaivannut kesällä,kuten ennen jauheen käyttöä,pärjäsin ilman allergialääkkeitä .Kannattaa kokeilla.
   
 19. Mietiskelijä Vierailija

  Yritin googlettaa tuotetta. Mietityttää mitä aineosia kyseisessä tuotteessa rikin lisäksi on?
  Purkista ei löydy tuoteselostetta.
  Lyhyehkön käytön jälkeen olen huomannut lievää pahoinvointia.
  Lihottaako nämät?
   
 20. msm ja c-vitamiini Vierailija

  C Vitamiini tehostaa vaikutusta. Yleislääketiede ei tunnista luontaistuotteita tai niiden vaikutuksia. Olen entinen seniori tasolla urheilija kamppailulajeissa ja olen saanut niistä paljon hyötyä. Tyttärelle näitä aion kokeilla koska verensokeri arvot heittelevät eikä syytä löydy kuin alakuloisuus paahto hivenen korkealla. Koulutulokset nousivat ravintoterapeutin ohjeita noudattaen. Lääkäri neuvoi liikuntaa ja ruokaa jota kaupasta ostetaan vaikuttaa kuulemma lapseen :) mulle voi laittaa s-postia vaikutuksista ja hyödyistä. Yleensä täällä ihmiset ei tiedä edes milloin ja koska vitamiineja edes pitäisi ottaa erivuorokauden aikana. Bruman84@hotmail.com. luontaistuotteita luonnollisesti rock!!!
   
 21. yksityisyys Vierailija

  on vuosia kun joku jo vaahtotosi jostain antibiootista kun sai uutta eli sitä viimeistä tehokasta viime hätään niin parani siitä ja parempi ettei sano sen nimeä koska ne on salaisia lääkkeitä jos joku urpo tai turpo nyt haluaa omia tämän niin siitä vaan. mutta törkeää on pyytää toisen hoitotomenpiteistä ja lääkäitystä selostusta, jos olisit ammattihenkilö joutuisit oikeuteen, sä voit vapaa matkustajana anoa sitä sun tätä mutta laki se on sullekin. minä seurasin ihan tuota msm lääkettä ja sitten voin todeta että parempi juoda omaa kusta kuin ostaa mitään.
   
 22. ei sovi Vierailija

   
 23. Msmjauheet Vierailija

  Ihmettelen niitä kommentteja joissa kommentoidaan asiaa ilman että henkilöllä on mitään tietoa tai kokemusta asiasta. Tietoa tietysti saa jakaa. Mutta tarpeettomat keskustelut voi viedä hiekkalaatikolle ja pitää keskustelun asia linjoilla.
   
 24. Lore Vierailija

  Käytin MSM-jauhetta viikon ajan todella pienellä annoksella (korkeintaan puoli lusikallista päivässä), ja se laukaisi kilpirauhasen liikatoiminnan. Oireina laihtuminen ja syke korkealla eli sydän rasituksella. Meni onneksi ohi eikä toistaiseksi ole palannut. En näe hirveästi järkeä MSM-jauheen syömisessä, kun sitä ei ole ruoassa juuri ollenkaan. Tulee mieleen, että onkohan yhtä fiksua kuin syödä esimerkiksi 2 kiloa C-vitamiinia päivässä.
   

Tarot-ennustus – valitse kortti ja lue, mitä se enteilee elämääsi

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti