Hae Anna.fi-sivustolta

Muistaako kukaan tätä naislaulajan nimeä?

Viestiketju osiossa 'Musiikki' , käynnistäjänä Yhden hitin ihme?, 25.07.2015.

 1. Yhden hitin ihme? Vierailija

  Itsekään en muista, kuin että videossa esiintyi tummahko iholtaan ja valkoiseen housuasuun pukeutunut naislaulaja, olikohan hänellä vielä jokin kävelykeppikin kädessä…ei kuitenkaan Whitney Houston, sen muistan varmasti. Kappale oli myös hieman erikoinen ja muistaakseni myös jonkinasteinen hitti. Vuosiluku kutakuinkin 90-lukua. Kaikki vinkit huomioidaan kiitoksella! :)
   
 2. hoo moilanen Vierailija

  Muistaako kukaan mikä bussipysäkki 80 luvulla oli siinä joko Hämeentiell'? Ei ole Mannerheimintie, sen muistan. Aika erikoinen bussipysäkki.
   
 3. hoo moilanen Vierailija

 4. Yhden hitin ihme? Vierailija

  Kiitos "hoo moilanen", mutta kyseessä ei ole Braxtonkaan. Tuosta bussipysäkistä en tiedä :) Tällä hakemallani naisartistilla oli vieläkin lyhyempi ura kuin tuolla Braxtonilla.
   
 5. ööööööh Vierailija

  jos et muista yhtään sanaa laulusta, et tiedä millä kielellä ko. artisti lauloi, et yhtään nuottia, et sitä mitä soittimia taustalla soi, et artistin nimeä etkä ulkonäköä, et videon sisältöä, et edes vuotta jolloin kyseisen videon olet nähnyt (sinulla ei siis ole minkäänlaista kiinnekohtaa).
  Mikä järki tällaisessa kyselemisessä on?

  Kun sinulla kerran on tietokone käytettävissäsi, niin siitä vaan googlettamaan kaikki mahdolliset valkopukuiset naislaulajat olettamaltasi vuosikymmeneltä.
   
 6. Yhden hitin ihme? Vierailija

  Valitettavasti en muista/tiedä kuin seuraavat asiat: Lauloi englanninkielellä ts. joko brittiläinen tai amerikkalainen laulaja, ihonväriltään tosiaan hieman tumma ja tätä kirjoittaessani muistui mieleeni, että nainen tanssi/liikehti ns."takaperin"/taaksepäin muutamassa kohdassa, päällään juurikin tuo valkoinen housuasu/jakku ja päässään mahdollisesti hattu. Vuosiluku tosiaan 90-lukua. Ja googlettaa todellakin (tottakai) yritin kolme päivää eri hakusanoilla, mutta tuloksetta. Mietin kyllä itsekin, että taitaapa olla turhaa laittaa tätä kysymystä näin huonoilla tiedoilla tänne palstalle, mutta eihän sitä koskaan tiedä, josko sattumalta joku osuisi oikeaan :)
   
 7. EtelänTiätäjä Vierailija

  Mitä musiikkityyliä biisi edustaa?

  Mulle tuli mieleen tämä ekana:

  Artisti nimeltä Sade muistaakseni oli kanssa jossain videolla valkoisessa puvussa hattu päässä.

  Mutta ainoastaan tuollaisia diivan elkeitä osoittaa vaan joku musta räppäri kuten Foxy Brown, mutta videot ei täsmännyt: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f9/1e/b7/f91eb71ac4091e27211c2194d765eff1.jpg

  Anna vaan lisää vihjeitä. Oliko kyseessä sooloartisti vai bändi jne?
   
 8. Yhden hitin ihme? Vierailija

  Kiitos "EtelänTiätäjä" vastauksesta! Kyseessä sooloartisti ja hyvin persoonallinen tämä nainen ja tummahko/matalahko ääni. Hieman ehkä myös maskuliininen tyyli.
   
 9. Yhden hintin ihme Vierailija

  Kuule, ysärillä videoissa tuo valkoinen housuasu oli joka toisella mummolla päällä. Samoin oli paljon näitä yhden hintin ihmeitä. Jos et tiedä tyylilajia niin vaikeasieltä on sulle leipoa mitään. Oliko kappale poppia, teknoa hiphoppia trancea grungea rockia vai mitä. Se vähän auttais.
   
 10. Yhden hitin ihme? Vierailija

  Sori, unohdin sen tyylilajin: pop/R'n'B. Ei taida auttaa?
   
 11. --- Vierailija

  Eikö varmasti ole Whitney Houston?
   
 12. vierailija Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti