Hae Anna.fi-sivustolta

Muotitietoinen vai oikea gootti.

Viestiketju osiossa 'Kauneus ja kosmetiikka' , käynnistäjänä Varjotar, 10.07.2008.

 1. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  No jossei kerta kiinnosta pisaraakaan, niin mitäs sitten tulette tähän ketjuun??
  Menkää vaan sinne omienne joukkoon vinkumaan.
   
 2. Minkä "omien"? Kas kun ei meillä ole mitään pukeutumiskerhoa, jonka jäsenyys täytyisi hyväksyttää. Emme edes haluaisi rajoittaa pukeutumisvapauttamme jonkun kuppikunnan määräilyllä ja ahdasmielisyydellä.
   
 3. Gothenburg Vierailija

  Ai miksi meidänpitää mennä? Ethän sinäkään pysy omiesi joukossa.

   
 4. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei oo foorumia, jossa olis samanlaista porukkaa. SIks on hyvä pyöriä siellä missä lystää..
   
 5. Gothenburg Vierailija

  Siis, sua ei huolita oikeitten goottien joukkoon, koska sulla on niin ennakkoluuloinen ja rajoittunut mieli. Ei oikeaa ymmärrystä, vaan sä keskityt ulkopuoleen ja arvostelet ihmisiä sen perusteella.
   
 6. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Goottipiirit on hurjan sisäänlämpiävää ja kuppikuntaista sakkia. Viihdyn enemmän metallistien seurassa ja koska goottipuolelta edustan tätä historiallisromanttista ja ns. vanhaa, ei varsinkaan nuori polvi taida siitä niin pitää.
  Olen metallisti goottisilla elementeillä, ei toisinpäin.
   
 7. Karnstein Vierailija

  Heh, et ole tainnut edes yrittää. Foorumeita on kaksi (Schatten ja musiikkiin keskittynyt Lepakkoluola), klubeja riittää ja muuta sellaista.

  Mutta kieltämättä Zivasta on saanut täällä niin epämiellyttävän kuvan, etten kyllä haluaisia häntä livenä tuntea. Voi haitata sitä ihmisiin tutustumista, jos naama on norsunvitulla ja luulee olevansa parempi kuin muut.

  Jos olet kerran niin suuri pukeutumisguru, niin kerro ihmeessä mikä on goottivaatteissa ja niiden yhdistelyssä iso ei-ei!
   
 8. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yleistykset toimii aina ja yhdestä lauseesta voi tunte ihmisen läpikotaisin. Jeejee.

  Miksi Ei? Miksi Kyllä? Miksi kapinallinen luonne on aina muka teiniangstia?
   
 9. sasae Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.04.2007
  Viestejä:
  2 552
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kapinallisuudessa ja epäystävällisessä käytöksessä ei ole mitään yhteistä, vaikka moni teiniangstissaan niin luulee (niin minäkin muistan joskus tehneeni). Suurimmat kapinalliset ovat usein erittäin ihmisystävällisiä.
   
 10. jkhug Vierailija

  No se vaikuttaa helposti silta siksi etta kapinoiminen kapinoinnin vuoksi menee yleensa ihmisilla ohi teini-ian myota
   
 11. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kapina ei ole kapinaa sen itsensä vuoksi vaan siksi, että sillä saavutetaan joku muuten menetettävä etu joka on itselle tärkeää.
   
 12. libhjkgb m,b mj n Vierailija

  Mitä ihmeen etuja voi saavuttaa sillä, että käyttäytyy epäkohteliaasti muita kohtaan? Mitään muuta "kapinallisuutta" ei sinusta huomaa virtuaalimaailmassa, jossa painoarvo ulkoisia seikkoja enemmän on siinä, mitä ihminen suustaan päästelee.
   
 13. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  No ihmisiltä löytyy kaikenlaisia kuvitelmia. Tienpäällä kaikkein röyhkeimmin ja törkeimmin ohitteleva automerkkiryhmä on Volvo, sitten Mersut, Opelit jne. Kun autolla pääsee kovempaa ja kun auto on arvokkaampi ja hienompi ku mun mopo ni tottakai voi ohittaa liian läheltä, käyttämättä vilkkuja, kääntyvien kaistan kautta, valoissa, missä vaan missä sattuu kohdalle.. ?
  Näille saisi antaa takaisin kahta kovemmin, ni loppuis...
  Mutta täällä ei voi kapinaansa juuri muuten ilmaista kuin kirjoittamalla, joten siinä voikin sitten keksiä kaikenlaista sanottavaa.
   
 14. Tohtori Zivako Vierailija

  Voi Ziva parkaa. Eikö ole hieman yksinäistä leikkiä goottia yksin kotona, kun kaikki muut gootit bilettävät yhdessä? Minäpäs lähdenkin Schattenille tanssimaan tänään, enkä ole edes gootti. Eikä ole muuten kukaan koskaan tullut avautumaan väärän mallisista vaatteista.
   
 15. Aah, Clan of Xymoxhan on siellä tänään? Harmi että mulla on iltavuoro, en pääse vaikka asuisin ihan lähellä.
   
 16. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Leikkiä goottia? Ei ole tarvetta leikkiä mitään. Paha se on juoda kun ei klubit ja viina kiinnosta.
   
 17. Ligeia Vierailija

  Heh, ne klubit on aika tanssipainotteisia. Viinalla läträäminen on pienessä sivuosassa, toisin kuin jossain metallifestareilla ja -keikoilla..

  Ja et voi sille faktalle mitään, että goottikulttuuri on varsin klubi- ja keikkakeskeinen. Se tuskin olisi selvinnyt uudelle vuosituhannelle ilman, että joku olisi aina pitänyt jotain pientä klubia jossain.
   
 18. Nau Vierailija

  Mistä sen muka näkee, että joku on muotigootti? Naaman asennostako? Vai menetkö tenttaamaan jokaiselta mustiinpukeutuneelta vastaantulijalta 10 goottibändiä, ja jos hän ei osaa niitä luetella hän on feikki? Tunnetko itsekään niin montaa bändiä?

  Olen melko varma, että löysit itsekin tyylisi nimenomaan siksi, että siitä tuli muotia 2000-luvun alussa. Eli siis se siirtyi pienen porukan tietoisuudesta suurempaan - lehdet alkoivat esitellä sitä jne. Jos goottijuttu olisi edelleen niin pienen porukan juttu kuin se koko 80-90-luvun oli, tuskin Zivakaan sitä olisi löytänyt, sitä yritän tässä sanoa.

  Jos perustelet feikkiyttä vaatteiden yhdistelyvirheillä: jokainen aloittaa jostain. Sinäkin olet varmasti ollut melkoinen näky aloittaessasi tyylisi. Vain pukeutumalla oppii pukeutumaan, ymmärräthän.
   
 19. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vieläkin, olen metallisti...
  Metallin löysin ihan itse joskus seittemän vuotta sitten kun nyt edesmennyt rokkari tutustutti minut ensin kasarirockiin ja sittemmin seurustelin metallimiehen kanssa ja laajensin makuani.
  Joo, olen varmasti ollut melkoinen peikko ja olen saanut kuulla siitä liikaakin, mutta vieläkin toiset jaksavat sitä jankuttaa, että tämä on vain teini-iän huomionhakuvaihe.
  Mikä vaihe kestää 20 vuotta tai vanhuuteen asti? Mikä vaihe se on jolle omistaudutaan koko sydämellä? Mikä vaihe se on jota rakastaa niin, että olis valmis kuolemaan sen puolesta?
   
 20. Elegian alla Vierailija

  Rauhaa ja rakkautta ystävät! Pukeuduin 80-luvulla mustiin vaatteisiin ja värjäsisin hiukseni mustaksi tai vaaleaksi tai molemmiksi yhtäaikaa. Kuuntelin hevibändejä ja piirsin silmäkulmaani kajalilla kyyneleen. Radikaali ulkonäkö kuuluu useimmiten nuoruuteen, josta suurin osa selviää hengissä sen pahemmin vaurioitumatta, ja sille ei sinänsä löydy koko elämän kestäviä ideologisia vaikutteita.
   
 21. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ehkä ilmiö siksi juuri yhdistetäänkin teini-iän identiteetin hakuun ja kapinaan koska se on niin helppo ja yksinkertaine tapa kasvaa, kokeilla rajojaan ja löytää oma tiensä. Toiset sitten huomaa, etteivät istukaan siihen..
  Mutta, ilmiö on ihan alunperinkin elämäntapa ja sellaisena tulee pysymään ja joillekin se vain on se suuri rakkaus joka kestää läpi elämän.
   
 22. Eli kun et pysty moposi kanssa antamaan takaisin niille, jotka oikeassa elämässä ovat sinulle ilkeitä Volvoineen ja Mersuineen, niin katkeruuksissasi sitten nälvit täällä viattomia kanssaihmisiä, jotka eivät sinulle mitään pahaa ole tehneet?? Mitä ihmeen kapinallisuutta tuo muka on?
   
 23. Gothenburg Vierailija

  Voi Ziva, sinusta on niin valtavasti huvia.
   
 24. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen tietoinen tästä.
   
 25. Täällä alkaa yksi ja toinen ketju pyöriä yhden ihmisen ymärillä, mistä tällaiset puberteettiset henkilöt juuri nauttivat. Lakatkaa ruokkimasta sitä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti