Hae Anna.fi-sivustolta

Muotitietoinen vai oikea gootti.

Viestiketju osiossa 'Kauneus ja kosmetiikka' , käynnistäjänä Varjotar, 10.07.2008.

 1. Vielä mitä Vierailija

  No eikä kyllä lakata, tämähän on hilpeää hupia.
   
 2. Maarit76 Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 986
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taidat olla oikeassa. Eihän se osaa enää muuta kommentoida kuin "yök" joka ketjuun.
   
 3. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kovasti se teitä rasittaa, ettei kaikki tykkääkään samasta kuin valtavirta..
   
 4. marttyyri ristillä Vierailija

  Onnistut aina sairaalloisessa mielessäsi kääntämään normaalin närkästymisen siitä, että esitettyyn kysymyskeen ei vastata asiallisesti vaan pitää mennä heittämään se "yöh" tai "en omista", vaikkei ole kysyttykään, joksikin jeesus ristillä -marttyyriydeksi.

  Ja on hauskaa, että teini-iän uhmaikä haistatteluineen nähdään jotenkin omaperäisenä. Eihän sitä ole vasta harrastettu kuin 100 vuotta, harrastajina sellaiset 500 miljoonaa ihmistä...valtavirtaa tosiaan.
   
 5. Plääh. . . Vierailija


  Jokaisella meistä on ja on ollut elämässä vaiheita, johon omistaudutaan juuri silloin koko sydämellä.

  Et sinä voi tietää, että "vaiheesi" kestää koko elämäsi ajan. Ei kukaan voi tietää.
   
 6. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä muuten voin. Eikä tämä ole mikään vaihe!
   
 7. Niinniin Vierailija

  Noin minäkin teininä ajattelin. Kyllä se ohi menee.
   
 8. Gothenburg Vierailija

  Toivottavasti muistat tämänkin kahdenkymmenen vuoden kuluttua. Olet joko mennyt eteenpäin, tai olet säälittävä nuoruudenajan muotiin jumahtanut parka.
   
 9. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ovato kaikki suurten metalli/hevibändienkin jäsenet säälittäviä nuoruuteensa jumahtaneita parkoja? Vaiko vain musiikille eläviä, itsensä ja intohimonsa tuntevia yksilöitä? Entäpä esimerkiksi suuret nimet kuten Iron Maiden? Vanhat hevimiehet..
  Vinkuivathan nuo jo alusta asti, etten olisi tällainen esimerkiksi vuoden tai kolmen päästä ja mitä on tapahtunut, eteenpäin on menty, mutta rakkaus musiikkia kohtaan on vain entistä suurempi ja tyyli on rankentunut.
  Aina ruikutetaan, että joo, et sä oo tollainen sitten 10v päästä, mutta mitä te olette sanomaan?
   
 10. Hih, Vierailija

  mun 4 v tyttö tykkää Ac/dc ja Metallican musikkista.Mienkähän 10 v päästä ; )

  Ziva, olitko jo pikkutyttönä oman tiesi kulkija? Omapäinen?
  Ja ihan ystävällisesti kysyn : )
   
 11. ei palvoja Vierailija

  Sananen sanottavaksi tuohon gooti=saatanan palvoja.

  Mieheni ja suurin osa hänen kavereistaan luokittelevat itsensä saatananpalvojikis, eivätkä TODELLAKAAN näytä miltään gooteilta. Käyvät normaali päivätöissä, pukeutuvat farkkuihin ja bändipaitaan ja kotona kuuntelevat musiikkia. Uskonnollisiin näkemyksiin en ole perehtynyt, koska aihe ei minua kiinnosta, eikä tämä thread sitä varten ollutkaan. Halusin vain selventää että normigootti on useammin noituudesta/wiccalaisuudesta kiinnostunut kuin saatananpalvonnasta, cybergootit ja muut kyllä usein kirkosta eronneita, mutta se tekee heistä neutraalin, ei satanistin.
   
 12. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä, yllättikö? Mikäli sitä tässä alkaisin selittelemään, tänne tulisi 10 vastausta, jotka kuittaisivat asian, että niihän ne kaikki sanoo olleensa...
  Kova Spice Girls-villitys, merkkivaatteet, diskot, en tykännyt mistään.. Siksikin varmasti niin kiusattu..
   
 13. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mikä vaihe kestää useita kymmeniä vuosia ja huomaa, että tämä on joillekin elämäntapa, ei identiteetin etsintää.
   
 14. Gothenburg Vierailija

  Tässä on varmaan käynyt niin, että kaikki muut ovat massaa, ja ainoastaan Ziva on yksilö.
  Onneksi Ziva tuntee vastuunsa, ja jaksaa ojentaa meitä jotka emme osaa ajatella omilla aivoillamme. Emme useinkaan jaksa edes arvostaa Zivan ponnisteluja, vaan pidämme Zivaa enemmän hiukan hölmönä kuin vakavasti otettavana. Ehkä asia korjaantuisi, jos Ziva löytäisi jotain aidosta valtavirrasta poikkeavaa, tai edes osaisi perustella edes jotain väitteistään.
   
 15. Metalligootti Vierailija

  Joo, sä kerroit että sä olit köyhä ja rahat riitti vain smurffeihin. Yrität edelleen kääntää syrjintää voitoksesi.

   
 16. trendiäkö Vierailija

  Ei sinua häiritse miehesi saatananpalvonta? Vai onko se hänellä ennemmin sitä pitkitetyn teini-angstailutrendiä, että on pakko olla pahaa ja kovaa ja luullaan että ollaan kovin älykkäitä, kun ei mennä kristinuskon mukaan, vähän kapinoidaan ja ollaan ahdistuneita?
  Toivottavasti jotain muotijuttua ja ohimenevää.

  Ettet vain löydä itseäsi rituaalipaloittelun jälijltä keittiöstänne.
   
 17. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei siinä köyhyydestä ollu missää vaiheessa kyse, vaan siitä, että mä tykkäsin ite niistä enkä halunnu mennä muodin mukaan. Ärsytti niin maan perkuleesti kaikki hössötys ja vauhkoaminen jostai BS Boysista jotka soitti totaalisen karmeen surkeeta musaa, kuten edelleenki tekevät.
   
 18. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitenköhän tän yhden mies ja sen kaverit sitä saatanaa sitten oikein palvoo?
   
 19. ei palvoja Vierailija

  :D Ei tosiaan häiritse ollenkaan. Toki meille tulee monesti pitkiä keskusteluja/väittelyitä uskonasioista koska minä luokittelen hänet lähes samanlaiseksi hihhuliksi kuin muutkin uskovaiset. Hän on mitä herttaisin mies, puhuu ja pussaa, perhekeskeinen ja saa aina hyvää palautetta kohteliaisuudestaan, ei millään tavalla masentunut tai ahdistunut (ne kuuluu sinne gootteiluun :) ). Hänen elämänkatsomuksensa ei siis näy jokapäiväiseen elämään millään tavalla, paitsi musiikkityylin osalta.

  Eikä kyse ole myöskään kovistelusta ja "näyttämisen halusta" koska hän ei uskostaan puhu, ellei joku kysy, eikä sitä arvaisi päällepäin. Ja hän on pian kolmekymppinen, joten ei varmaan niin pitkään jatku teiniangstikaan..

  Ja sen verran minäkin saatananpalvonnasta tiedän, että heitä ei kehoteta minkäänlaiseen toisen osapuolen vahingoittamiseen henkisesti eikä fyysisesti. Se on sitten oma valinta jos haluaa jonkun paloitella, mutta niitähän hulluja tunnetusti löytyy jokaisesta uskontokunnasta. Hänen näkemyksensä uskostaan on pitää silmät ja korvat auki, oppia joka päivä jotain uutta ja tutkiskella omia näkemyksiään. Jonkinlainen mielipide oli myös kuolemanjälkeisestä elämästä, mutta sitä en enää itse sitten ymmärtänyt. :D

  Kaiken kaikkiaan sympaattista sakkia ja hyvin viattomia verrattuna muiden hihhuleiden "mene ja levitä jumalan sanaa kaikelle kansalle"-tyylisen tuputtamiseen. He kun pitävät asian omana tietonaan.
   
 20. trendiäkö Vierailija  Kiitos hyvästä vastauksesta, ei-palvoja. :) Jotenkin tuo saatananpalvonta silti herättää kysymyksiä. Ymmärrän jos et voi vastata noihin kysymyksiin, kun et ole miehesi... Mutta jos haluat vastata...:)

  Vastauksen perusteella kuulostaa siltä että hän on myös saatananpalvonnan ideologian (mutta mitä tämä sitten hänelle on... ? ) kannattaja musiikkisuuntauksen kannatuksen lisäksi eli ei ole saatananpalvojaa vain musiikkipohjalta vaan "oikea" saatananpalvoja uskoineen. Miksi hän on valinnut juuri saatananpalvonnan? Miksei vaikka skeptisismiä? Kun eikö saatananpalvonta perustu juuri siihen, että uskotaan sekä Jumalan että Saatanan olemassaoloon, mutta kannatetaan Saatanan voittoa, pahan voittoa ns. hyvästä.

  Tulee jotenkin mieleen, että jos ihminen on valinnut saatananpalvonnan uskokseen/ideologiakseen, hänellä saattaisi olla taustana kovan luokan pettymystä elämään, perheen menetystä, kiusaamista, vastoinkäymisiä ja muuta, joita ei ole voinut käsitellä kunnolla vaan sisimpään on jäänyt vahva tunne maailman ja ihmisten paskuudesta ja tämän takia valitaan uskominen pahaan - tässä saatananpalvoja näyttäytyy pettyneenä idealistina (hyvään), joka on saanut uutta voimaa itselleen suuntauksesta jossa voi kokea olevansa voitokas. Hän on nähnyt miten maailma menee itsekkäiden voitoksi ja miten hyvikset jäävät usein jalkohin, joten pettymyksessä valitaan voittosuuntaus ja saadaan siitä voimaa itselle.

  Tämä nyt vain tällaista täysin mieleen tullutta mutu-psykologiaa, tuli vain mieleen. Voi mennä metsäänkin tsykologiat.

  Nyt tuli vielä mieleen miehesi satanistinen ystäväpiiri, hänellä on ystävänsä siis muista saatananpalvojista. Ovat sinulle mukavia, mutta mitäköhän juttelevat keskenään (en tarkoita sinusta vaan ideologiasta ja muusta), mitä he ovat keskenänsä, kun voivat "vapaasti" avautua. Voi olla meinaan, että mies on varovaisempi sinun kanssasi ideologiastaan, kun tietää ettet niin ole "mesessä". Tai voi olla että olen väärässä, spekuloin tässä nyt vaan. Pitäisi varmaan meikäläisen mennä undercoverina satanistien piireihin jotta tämä mielikuvitus ei rönsyilesi enempää. :D

  Et ole sitten nähnyt Ketosen ja Myllyrinteen sketsiä saatannanpalvojista ovella: "Terve! Myö tultiin puhumaan toosta Lucifeerista..." ;-D

   
 21. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Masennus ja ahdistus gootteilua, mwahahahah!!!
   
 22. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei tuo kovin saatananpalvonnalliselta kuulosta. Satun nimittäin omistamaan aidon Mustan Raamatun vuodelta 1905 ja se käsittää aikamoista julmuutta ja sairasta menoa.
   
 23. äxä (ei kirj.) Vierailija

  Tuota noin, minulle tulee väkisinkin mieleen, että termit saatananpalvonta ja satanismi on taas sotkettu keskenään. Kyseessä on kaksi täysin eri asiaa. Selitystä löytyy esim. täältä: http://www.pakanaverkko.fi/uskonnoista/satanismi
   
 24. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaivoinpa ainoan nuoruudesta jääneen levyn.. Olisikohan vuodelta- 02 tai -03.. Löytyy mm. Linkin Parkia, Iced Earthia, Verenpisaraa, Bodomia, Rammsteinia ja muutama joista en osaa sanoa mitä ovat...
   
 25. Gothenburg Vierailija

  Voi hyvä luoja miten omaperäistä! Ei siis tosiaankaan mitenkään todellakaan valtavirtaa. Kyllähn sä nyt niin yksilöllinen olet tuon musiikkimakusi kanssa.   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti