Hae Anna.fi-sivustolta

Muslimien määrä euroopassa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Engel, 16.03.2017.

 1. Engel Vierailija

  Saksa - 4 76 000
  Ranska- 4 710 000
  Britania- 2 960 000
  Italia- 2 220 000
  Bulgaria- 1 020 000
  Hollanti- 1 000 000
  Espanja- 980 000
  Belgia- 630 000
  Kreikka- 610 000
  Itävalta- 450 000
  Ruotsi- 430 000
  Kypros- 280 000
  Tanska- 230 000
  Romania- 70 000
  Slovenia- 70 000
  Kroatia- 60 000
  Irlanti- 50 000
  Suomi- 40 000
  portugali- 30 000
  Luxemburg- 10 000

  YHTEENSÄ NOIN 20 MILJOONAA
  Muslimimaissa väestö kaksinkertaistuu joka kolmaskymmenes vuosi. On todennäköistä että se kaksinkertaistuu samaan tahtiin myös Euroopassa. Tämä tarkoittaisi sitä, että Euroopassa olisi muslimeita vuonna 2047 40 miljoonaa, vuonna 2077 80 miljoonaa ja vuosisadan vaihteessa
  tasaisen vauhdin taulukolla 160 miljoonaa.

  Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Ranskassa vuosisadan vaihtuessa olisi noin 40 miljoonaa muslimia ja Saksassa saman verran.
  Seuraavan vuosisadan alkupuolella Ranskassa muslimit muodostavat väestön enemmistön.
  Saksassa muslimienemmistö saavutetaan seuraavan vuosisadan loppupuolella.
   
 2. Engel Vierailija

  Saksan kohdalla luvusta puuttuu nolla oikea luku 4. 760 000
   
 3. Engel Vierailija

  Luvut ovat vuodelta 2010, joten ne ovat alakanttiin tämänhetkiseen tilanteeseen . Vuoden 2015 pakolaisaallon vaikutus ei näy ollenkaan.
   
 4. winwin Vierailija

  Nuohan lisääntyy räjähtäen, joten lukuun voi lisätä 20 -30 prosenttia lisää. Kohdulla länsimaat vallataan vai miten se meni. Kyllä on Eurooppa entinen parinkymmenen vuoden päästä.
   
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 166
  Saadut tykkäykset:
  268
  Miksi et laita linkkiä mukaan mistä lukusi otat?

  Täältä ne löytyy
  http://www.pewresearch.org/fact-tank/2016/07/19/5-facts-about-the-muslim-population-in-europe/

  [​IMG]


  2010 oli EUssa noin 44 miljoonaa muslimer, joka on noin 4% EUn kansalaisista.
  4% ei ole kovinkaa suuri luku. Joten se vaikuttaa erittäin kummalliselta kun kuulee joidenkin sanovan, että muslimit ottaa kohta vallan Euroopassa. Jos niin tapahtuisi, niin eurooppalaisista voi silloin sanoa, että voi voi sentään :)


  Antalet muslimer i Europeiska Unionen uppgick år 2010 till ca 44 miljoner, vilket motsvarade ungefär 4% av EUs befolkning. I hela Europa, inklusive bland annat Turkiet och Ryssland, uppgår andelen till 6%. År 2030 beräknas den siffran stiga till 8%.
   
  Last edited: 16.03.2017
 6. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 166
  Saadut tykkäykset:
  268
  Människor i hela Europa har tillfrågats om hur många muslimer de tror det bor i deras land. I samtliga fall överskattar de antalet muslimer.

  I Frankrike tror de tillfrågade att 31 procent av befolkningen är muslimer, medan den verkliga siffran är 7,5 procent. Om fyra år tror de att fyra av tio är muslimer när de i själva verket då utgör en minoritet på 8,3 procent.

  I Sverige tror de tillfrågade att 17 procent av befolkningen är muslimer, mot fem procent i verkligheten. Endast en bråkdel av de fem procenten är fundamentalister som vill införa sharialagar så sådana kommer inte att införas i landet.

  Men när känslor får styra i stället för fakta kan det lätt bli galet. Det kan leda till att muslimer till exempel inte ens får bygga hus för att utöva sin religion i.

  Den felaktiga myten om ett framväxande Eurabia har fått land efter land att inskränka demokratiska rättigheter, som religions-, press- och yttrandefrihet.

  Det är ett betydligt mycket allvarligare problem än att Europa långsamt får fler invånare.

  http://www.vf.se/ledare/europa-blir-inte-eurabia/
   
 7. Engel Vierailija

  Länsimainen nainen ei ole lapsentekokone, erotuksena islamisti kanssasisarestaan .
  Lännessä ei oteta vakavasti raamatun kehotusta; " lisääntykää ja täyttäkää maa" no ehkä lestat Suomessa ja latinot Amerikoissa, mutta muslimille lisääntyminen on yksi tärkeimmistä elämäntehtävistä.
  Väestöräjähdys on muslimimaitten suurin ongelma, siksi he niin mielellään työntäisivät liikaväestöä Eurooppaan .
   
 8. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 166
  Saadut tykkäykset:
  268
  Ruotsissa on monet suomalaiset naiset tehneet ainakin 5 lasta. eivät ole musllimimiehen kanssa, on joko suomalainen mies tai ruotsalainen mies. :)
  Väitteesi, että muslimimaat työntää liikaväestöä Eurooppaan, on omaa mielikuvitustasi :)
   
 9. homma mukavaa Vierailija

  Muslimien lisääntymistekotapa on tehty niin naatittavaksi, että se on heille pääelinkeino. Naisella alapää on kursittu pikkureiäksi (synnytykset aiheuttavat naisen löysyyden joka ei miehille passaa) ja miehillä taas kuppelo on ympärileikattu, näin mies saa maksimaalisen naatinnan. Kuppelo paljaaa höskytellään, niin mies ona aina tanassa, panee kaiken mikä liikku ja on lämmin. Nyt meillä muslimilapset kulkevat huivi päässä siis jo viisi vuotiaina. Meinaako se siis sitä että ovat jo sukukypsiä. Joissakin mailla naitetaan 9-vuotiaat tyttölapset, sen tiedän mutta onko se tullut jo meille?
   
 10. Engel Vierailija

  Kuules tyttöseni, jos muslimimaat eivät työnnä liikaväestöään Eurooppaan, niin mistä nämä yli kaksikymmentä miljoonaa muslimia ovat sitten tulleet ?
  Mitä lastentekoon tulee Pohjoismaitten kantaväestön osalta, niin keskiarvo taitaa olla alle kaksi lasta/ perhe. Sinulla on varmaankin tietoa muslimiperheiden osalta, onko keskimääräinen lapsiluku alle vai yli viiden ?
   
 11. Tämän pitäisi Vierailija

  Herättää matujen paapijat ja hyyssääjät todellisuuteen heidän todellisista tarkoitusperistään:

   
 12. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 166
  Saadut tykkäykset:
  268
  Se on terroristit ja USA jotka etupäässä juuri nyt aiheuttaa sen, että moni pakenee muualle.
  Muslimivaltiot ei ole päättäneet, että heidän kansalaisetn on paettava Eurppaan kun on liikaa väkeä :)
  Olisi kiva jos laittaisit faktaa mukaan mistä ongit nuo tietosi :) Sun oma mielipide, että muslimimaat työntää liikakansoitustaan Eurooppaan, on omaa mielikuvitustasi.
  En viitsi kaivaa esille vanhaa tutkimusta jossa todetaan, että länsimaihin muuttaneet muslimit pikku hiljaa tekee vähemmän ja vähemmän lapsia.
  Et taida tietääkkään, että lastenteko on perheitten yksityisasia. Esim. muslimi perheet jotka tekee viisi lasta ja enemmänkin, ei ole sen huonompia kuin suomalaiset jotka tekee saman määrän lapsia.
  ja on Ruotsissa ruotsalaisia perheitä joilla on yli kymmenen lasta. Se on vaan niin helppoa sinulle syyttää kaikesta vain muslimeja, kuten niinkin yksityisestä toimesta kuin lastenteosta :)
   
 13. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 166
  Saadut tykkäykset:
  268
  Muslimiväestön kasvu Euroopassa hidastuu
  Turhaa yrittää saada muslimien lisääntymistä Euroopassa prosentuaalisesti paljoakaan suuremmaksi mitä nyt on. Tutkimuksessa on todettu jotain aivan toista.
  Myös eurooppalaiset lisäänty väkiluvultaan joka vuosi, samoin tekee muslimit Euroopassa.
  Tuo johtuu siitä, että useimmat ihmiset haluaa jälkeläisiä itselleen ja tekevät lapsia.
  Ja näin ollen tutkimus osoittaa, että eurooppalaisten ja muslimien väkiluvut Euroopassa ei kovinkaan paljoa muutu jos vertaa kumpaakin ryhmää. Kumpokin ryhmä kasvaa luvultaan, joten jonkinlainen tasapaino sanotaan pysyvän :)
  Joten satu Euroopan islamistumisesta ei pidä paikkaansa ollenkaan.
  Jotkut muukalaisvihamieliset menee niin pitkälle, että luulevat Suomen muslimien kohta ottavan vallan Suomessa :) Aika hurjaa mielikuvitusta.

  The number of Muslims in Europe has grown from 29.6 million in 1990 to 44.1 million in 2010.Europe’s Muslim population is projected to exceed 58 million by 2030. Muslims today account for about 6% of Europe’s total population, up from 4.1% in 1990. By 2030, Muslims are expected to make up 8% of Europe’s population. Although Europe’s Muslim population is growing, Europe’s share of the global Muslim population will remain quite small. Less than 3% of the world’s Muslims are expected to be living in Europe in 2030, about the same portion as in 2010 (2.7%).
  http://www.pewforum.org/2011/01/27/future-of-the-global-muslim-population-regional-europe/
   
 14. Sairasta toimintaa Vierailija


  Onko muslimien toiminta näin sairasta Ruotsissakin miim kun on Tanskassa?
   
 15. Engel Vierailija

  Eikös näiden länteen pakenevien nuorten miesten kuuluisi taistella kotimaissaan USA:ta ja terroristeja vastaan. Kaikkein viimeisimpänä heidän kuuluisi karkuun lähteä.
  Eihän muslimimaat tietenkään ole virallisesti päättäneet, että kansalaisten tulisi Eurooppaan muuttaa, mutta kun nuoristotyöttömyys on hyvän matkaa yli viiskyt prossaa, niin nuoret lähtevät paremman elämän toivossa länteen . Kyllä ajatollat pitävät tätä hyvänä ratkaisuna . Länteen päässeet lähettävät avustuksia köyhille sukulaisilleen ja samalla levittävät islamia vääräuskoisten keskuuteen .

  Saattaa olla, että länteen muuttavien muslimien lastenteko hiukan vähenee, mutta ei paljon, koska uskonto kieltää kaiken perhesuunnittelun ja ehkäisyn. On mahdollista, että aikaisintaan sadan vuoden kuluttua muslimiperheiden lapsiluku lähentelee samaa tasoa alkuperäisväestön kanssa.
   
 16. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 166
  Saadut tykkäykset:
  268
  Keiden riveihin voisi mennä?
  Hallitsijan joka pommittaa ja teurasraa myös muslimeja?
  Kapianallisetn joukkoon jotka teurastaa hallituksen joukkoja ja muita muslimeja?
  Isisin joukkoon joka teurastaan ja tappaa kaikkia?
  Varmasti et itse selviytyisi siellä, mutta odotat, että muukalaisten täytyisi pysyä siellä.
  Ajatollit on niitä iranilaisia extreemejä imaameja.
  Totta kai lähettävät avustuksia sukulaisilleen jos suinkin vain voivat, se on sukulaisrakkautta se.
  Monet länteen tulleet nuoret muslimit ei osaa uskontoaan juuri ollenkaan, se on todettu tutkimuksissa kun heidän kanssa on keskusteltu ja kysytty Islamista.
  Se on todettu ja tutkittu asia, että länsimaiset muslimit tekee melkein yhtä paljon tai vähän lapsia kuin länsimaalaisetkin.
  Ja samalla tavalla länsimaalaiset tekee lapsia ja useimmitnen äkiluku nousee hieman vuosittain jollei ole ollut suurta pois muuttoa lännestä.
  Turhaa syytät muslimeja kaikesta. Mielipiteesi ei ole sama kuin fakta tieto asiasta :)
   
  Last edited: 19.03.2017
 17. Ei ole kauan Vierailija


  K
  Siitä kun Turkin Presidentti pyysi niitä miljoonia tuekkilaisia jotka ovat euroopassa synnyttämään vähintään 5 lasta, joten pienenä hyökkäyksenä eurooppaan voitaneen sitäkin pitää.
   
 18. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 166
  Saadut tykkäykset:
  268
  Jahas, sinä otat hyvinkin vakavissasi poliittisen propagandan ja kenkkuilun :) Kaikki tietää, että Turkin presidentti lausui tuon lauseensa vihoissaan ja suutuksissaan ja kaikki sinua lukuunottamatta tietää myös, että ei Euroopassa asuvat turkkilaiset tottele tuollaista sarkastista käskyä :)
  Paljon pahempaahan se Trump on uhkaillut, mutta oletettavasti ihailet Trumpin toilauksia :)
   
 19. Sinunkin Vierailija

  Kannattaisi sinunkin tunnustaa tapahtuneet tosiasiat.
  Tanskassa salaa kuvattu video kertoo muslimien todellisista pyrkimyksistä olla välittämättä "maallisista laeista", myös Ruotsin no-go alueet kertoo saman asian.
  Lisäksi Ruotsissa kerrotaan olevan jo yli 50 aluetta jonne mennessään poliisitkin joutuvat pyytämään lisää vahvistuksia avukseen.
  Turkin Presidentin toivomus 5 lapsisista perheistäkään ei myöskään mene kuuroille korville euroopan moni miljoonaisessa turkkilaisessa väestössä siitäkin voit olla aivan varma.
  Se on aivan oikein politiikkaa, mutta tarkoin harkittua politiikkaa muslimien taholta.

  Ruotsissa oli 2016 100 suomalaista vankia, heidän sukujuurensa on tietenkin salattua tietoa, mutta muistaakseni vuonna 2014 Ruotsin oikeuslaitos lahetti noin 4500 henkilöä vankilaan niin heistä kolmasosa oli matuja, ei todennäköisesti suomesta muuttaneita "matuja" koska vankilaan joutuneita oli noinkin paljon.

  Aikaa myöten Ruotsissakin herätään matujen lähes rajattomaan maahanmuuttoon, poliisit nähtävästi ovat saaneet jo "työperäisen herätyksen" ja ovat suureksi osaksi kannattamassa puoluetta joka suitsisi valtavaksi kasvanutta pakolaisvirtaa Ruotsiin.

  Onko muuten Ruotsin oman lain mukaan sallittua muslimimiehen ottaa useampi vaimo, Tanskassa videon mukaan imaamit lupasivat ottaa jopa 4 vaimoa. Kuinka asia on vapaamielisessä Ruotsissa, montako vaimoa voi siellä muslimimies saada?
  Vaimoilta sellainen oli kiellettyä herkkua.
   
 20. Engel Vierailija

  Jos Tanskassa 60 prossaa muslimeista elää tukien varassa, niin ompa siinä hyvää aikaa rukoilla viidesti päivässä ja pitää vaimo jatkuvastin raskaana ja jopa useita vaimoja.
  Kyllä ne tuetkin lisääntyvät lapsiluvun kasvaessa.
   
 21. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 166
  Saadut tykkäykset:
  268
  Voi voi tuota ainaista valitusvirttäsi, muslimi sinne ja muslimi tänne ja Islam sinne ja Islam tänne ja sharia tuonne ja sharia tänne :)
  Paljon puhut omista kuvitelmistasi :) nojaahas, puhu vain jos se helpottaa.
   
 22. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 166
  Saadut tykkäykset:
  268
  Paljon omia mielipiteäsi työnnät ja kuvittelet, että lukijat uskoo niihin :)
  Ja tuo kysymyksesi muslimien vaimoista oli naurettava siinä mielessä, kun Koraanissa on vastaus, mutta et osaa etsiä vastausta ja pelkkä Koraanikaan ei riitä silloin kun muslimit asuu länsimaissa. Koraanissa on myös vastaus siihen milloin mies voi ottaa neljä vaimoa. Mutta valitettavasti et taida tietää sitä seikkaa, että monet muslimit menee avioon Islamilaiseen tapaan ja kaikki ei mene siihen päälle naimisiin jälkeen päin länsimaalaiseen tapaan ja niin edelleeen. Laki kieltää moniavioisuuden. Mutta kuka tahansa voi kiertää lakia pitämällä monia naisia, niinhän eräillä länsimaalaisillakin saattaa olla pari kolme naista, mutta eivät ole aviossa. Ja sekä monet länsimaalaiset naiset ja miehet käy vieraissa koko ajan kun ei yksi partneri näytä riittävän heille :) Moniavioisuutta länsimaalaiseen tyyliin :)
   
 23. Et vastannut Vierailija

  Kysymykseeni jonka Tanskalainen video herätti, onko Ruotsissa mahdollista muslimim pitää 4 vaimoa niin kun on imaamien mielestä mahdollista Tanskassa, jos kykenee vain elättää heidät? Salliiko Tanskan ja Ruotsin lait sellaisen?
  Luvut suomalaisten vankien määristä 100 v, 2016 löytyy googlesta, tarkennan googlen jutun vankien määrästä: Vuoden 2013 ensimmäisen puoliskon aikana noin 4.500 henkilöä on passitettu ruotsalaisvankiloihin vankeinhoitolaitoksen tilastojen mukaan. Näistä useampi kuin joka kolmas omaa jonkun muun maan kuin Ruotsin kansalaisuuden, joten sekään ei ollut minun oma mielipide niin kun siksi sitä tarjosit.
  Koraani on niin kuin imaamit haluaa sen lukea, jossakin muslimi valtiossa koraanin lakien loukkaajan voi huoletta tappaa saamatta siitä rangaistusta. Ruotsissa ja Suomessa muslimien tulisi elää ja olla Ruotsin ja Suomen lakien mukaan, edelleen pätee vanha viisaus, maassa maan tavalla tai maasta pois sen tulisi koskettaa myös matuja.
   
 24. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 166
  Saadut tykkäykset:
  268
  Kirjoitin tuolla toisaalla, että en jaksa vastailla täysin tyhmien tekemiin kysymyksiin, tarkoitin kysymyksiäsi :)
  Vastata osaisin sinulle, mutta vastaukseksi saat vain tämän: Normaali ihminen tietää vastauksen kysymykseesi. Joten jos ei ole täysin normaali, niin silloin tekee noita tyhmiä kysymuyksiä, kun ei edes ymmärrä valtion laista mitään, saatikka sitten shariasta, joilloin ei ole mitään itua yrittää valistaa sellaista ihmistä jolla niin pieni tietomäärä asioista.
  **Et näytä osaavan linkittää tietojasi, joten se näyttää ja kertoo jo jotain sinusta itsestäsi, etenkin kun kuvittelet, että muitten olisi uskottava sinun sanaasi kun on tilastoista kysymys :)
   
 25. Tuo kertoo Vierailija

  Kaiken, kun et kykene kertomaan käyttäytyvät muslimit ja imaamit Ruotsissa samoin kun Tanskassa. Koraani ja sharia menee muslimeilla yli kaiken Tanskan lainsäädännön.
  Onko rikollisuus Ruotsissa noin korkealla sen vuoksi kun muslimien ei tarvitse noudattaa edes maan lakeja vaan sharia ja imaamien kertomukset ovat muslimien laki niin kun nähtiin Tanskalaisessa salaa kuvatussa videossa

  Minua arvostelemalla ei yhdenkään ihmisen muslimien arvostus kasva se vain osoittaa hyvin kuinka välinpitämättömästi suhtaudutte Ruotsin omiin lakeihin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti