Hae Anna.fi-sivustolta

MUSLIMINAINEN EI SAA MENNÄ NAIMISIIN SUOMALAISEN MIEHEN KANSSA!

Viestiketju osiossa 'Ihmissuhteet' , käynnistäjänä Rasisminvastustaja, 29.12.2007.

 1. vantaan vaari Vierailija

  eipä tietenkään ne naiset on omiensa eikä niihin pidä milloinkaa sekaantua,heidän sukuvehhkeensä on survottu palasiksi oi ole iloa petissä eikä keittiössä.
   
 2. Kokemus Vierailija


  Etkä todellakaan ole ainoa, joka on kanssasi samaa mieltä!
   
 3. Ihan turhaan. Eivät kaikki musliminaiset ole hakattuja, raiskattuja, silvottuja ja alistettuja, eivätkä kaikki muslimimiehet hakkaa ja raiskaa ja alista naisia. Nuo ovat ainoastaan se puoli asiasta mikä ylittää ison yleisön uutiskynnyksen. Luin kerran erään lehtijutun, jossa musliminaisia haastateltiin ja he sanoivat, että eivät käsitä miksi heitä ja heidän elämäänsä pitäisi sääliä. He olivat tyytyväisiä elämäänsä, eivätkä tunteneet itseään mitenkään alistetuiksi ja sorretuiksi, eikä heidän kaikkien perheissä edes mies ollut se perheen pää, vaan nainen käski ja mies totteli. Taisivatpa he puolestaan sääliä meidän ei-muslimien elämää, joka heidän mielestään oli täysin käsittämätöntä.
   
 4. wali Vierailija


  mä on somaliasta, ja mun sisko voi kenenk naimisii kuka tahans voi olla sen mies, tai panokaveri, i dont care, en koskaan sanonut mun siskolle ett älä mee koskaan naimisii suomalaismiehen kanssa, en voi est jos se halua, ei ketää voi estä jos se halua, hän on suomessa, asunut jo 14v, monet on syntynyt täällä, voiko juutalaisnainen mennä naimisiin muslim kanssa tai kristytti? ei.
  ei kurdi,kosovo,iraq,turki, ei ketää voi estä nainen, jokainen nainen saa kuka se halua, se päätä mitä se halua, emme kielt va uskonto, yritt ymmärrä se plz, on nähnyt somali naisii joll on suomalismies poikystävä ja se pane koko ajan, pussaile meiän edess, en koskaa puhunut siit, joten kasva aikuiseksi ja elää tää hetki, kuitenki me kaikk kuolemme huomenna, pidetään kätä kätee ja kävellää yhess, peace
   
 5. Canis lupus communis Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.07.2013
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näinhän se menee, mutta sano se noille.....reilu 10 vuotta ja yhteiskunta ajetaan alas..kiitti vitusti!
   
 6. Hartsa_71 Vierailija


  TOTTA

  kulttuuriero

  h.
   
 7. ainokainen Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.08.2007
  Viestejä:
  3 569
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kiitos kirjoituksestasi, Wali! Mielestäni on hienoa, että maahanmuuttajat ottavat osaa tähän keskusteluun. Tosiasia on se, että monet Suomessa syntyneet (tai tänne pienenä tulleet) maahanmuuttajataustaiset nuoret ihmiset omaksuvat Suomen tavat, ja osoittavat myös meille suvaitsevaisuutta, vaikka moni asia täällä on heille varmasti shokki.

  Asioita on turha liioitella, lietsoa ja polarisoida. Jokainen tekee omat valintansa. Ei kenenkään suomalaisen naisen ole pakko olla muslimimiehen kanssa, jos ei halua. Mutta eiköhän anneta olla rauhassa niiden, jotka haluavat.
   
  Last edited: 05.08.2013
 8. Romanfin 1 Vierailija

  Kansanedustaja Ben Zyczkowitzin vaimo on Rahime Husnetdin-Zyczkowitz ja hän on Suomen tataareihin kuuluva, siis muslimi
  Ben Zyczowitz on itse juutalainen, ei siis muslimi
   
 9. eukaperät Vierailija


  No, kun eivät tiedä paremmasta.
   
 10. Sumaya Uusi jäsen

  liittynyt:
  06.04.2014
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen naimisissa suomalaisen miehen kanssa, eikä kukaan arabi, somali tms. ole tullut nokkaansa koputtamaan siitä. Mieheni on kääntynyt muslimiksi. Mikä oletus se on - sellainen sinulla tuntuu olevan - ettei etnisesti suomalainen mies voisi olla muslimi? Ei ole edes niin hirveän poikkeuksellista.

  Se, ettei muslimiyhteisö pidä hyväksyttävänä naisen avioitumista epämuslimin kanssa, ei ole rasismia, vaan uskonnon määräys, joka ei kohdistu rotuun, eikä ihonväriin.
  Sitähän kukaan ei tosin tässä maassa käytännössä pysty estämään, jos joku musliminainen haluaa epäuskovan kanssa avioitua. Eikä muslimeja yleensä edes kiinnosta toisten synnit.
   
 11. Feelgood Vierailija

  Täytyy muistaa uskonnon ja politiikan yhteensopivuus ja vallankäytön strategia,Kemal Ataturk siivosi aikonaan turkista uskonnolliset mullahit hevon huidun v....n ja loi samalla pohjan Turkin valtion kehitykselle verrattuna muihin takapajuisiin muslimivaltioihin, joissa koron kiskonta on syntiä ja naimisiin saa mennä vain pikkuserkun tai serkun kanssa
   
 12. Herännyt2 Vierailija

  Jos äärioikeistolainen tai vaikka ihan valkokaulus kantasuomalainen 'uskoo', että hänen pitää estää kantasuomalaisen populaation pilaantuminen ulkopuolisilta vaikutteilta ja islamin uskoonkäännyttämiseltä, niin kyllä se silloin tulkitaan rasismiksi, vaikka hän kuinka selittäisi että se on Jumalan tahto...
  Islam ei käytännössä salli muita uskontoja koska se ei tunnusta että muut uskonnot ovat sen kanssa yhdenvertaisia. Sen rasistisuus ja luoma pelko leimautumisesta lähtee niin syvältä, etteivät sen harjoittajat edes kykene kritisoimaan oman uskontonsa varjopuolia. Islam ei kykene kehittymään, minkä vuoksi ainoa tapa jolla se pystyy ns. uudistumaan on paluu koraanin kirjaimellisen tulkitsemiseen ja nimenomaan sen ns. "Oikeaan" tulkintaan kuten islamin "ääriryhmät" tekevät.
  Uskonnolliset johtajat, joilla on myös poliittista valtaa, eivät pysty tai halua edes irtisanoutua uskonveljiensä tekemistä rikoksista, sillä he vain tekevät niin kuin se profeetta heidän oppikirjassaan käskee tekemään.
   
 13. Aivan Vierailija

  "Carson: Ei muslimia USA:n presidentiksi
  Tänään klo 04:34
  Yhdysvaltain republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Ben Carson sanoo, että ketään muslimia ei pidä valita maan presidentiksi.

  Carson otti asiaan kantaa NBC:n tv-haastattelussa.

  Ehdokkaalta kysyttiin, onko presidentin uskonnolla merkitystä. Carson sanoi olevansa ehdottomasti sitä mieltä, että Yhdysvaltain johtajaksi ei tule valita muslimia. Hänen mielestään islam on ristiriidassa maan perustuslain kanssa.

  – Presidentin uskonnolla on merkitystä, jos se on ristiriidassa Yhdysvaltain arvojen ja periaatteiden kanssa, entinen aivokirurgi Carson muotoili."

  Islam on ristiriidassa kaiken sen kanssa, mihin länsimainen arvomaailma perustuu, eli tasa-arvo riippumatta siitä onko muslimi vai ei. Räikeintä on nimenomaan vaatimus, että uskonsisar ei saa avioitua muun kuin mislimin kanssa, tai luopua uskostaan leimautumisen, tai jopa äärimmäisessä tapauksessa, kuoleman uhalla. Se, että joissa muissa uskonnoissa tehdään samoin, ei ole puolustus.
   
 14. Ihmettelijä Vierailija

  Jo länsimaalaiset arvot on heidän uskontonsa vastaisia, niin miksi helvetissä ne tänne tunkee?
   
 15. siksi että Vierailija

  Täällä saa kaikki ne edut, jotka länsimaalainen hyvinvointivaltio antaa. Ei ne muuten tänne haluais.
   
 16. Joopa joo Vierailija

   
 17. Joopa joo Vierailija

   
 18. voe hiirunen Vierailija

  Eihän niiden vartalo edes näy kaapujen alta. Kyllä nuo aika kumihuulisia on ja leuattomia, mitä mä oon nähny. Kyllä alkaa täällä lihomaan kaikki. Thaimaalaisetkin jo aika pulskia, ne jotka tuli tänne vuosia sitten ja vietnamilaiset.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti