Hae Anna.fi-sivustolta

Muutama vaihto

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Annastinalta, 28.05.2020.

 1. Annastinalta Vierailija

  Katselen selvänäöllä ja kuvina.

  Minua mietityttää tulevaisuus, työ ja hyvinvointini? Näkyykö näihin parannusta vai jatkuuko ahdistuneisuus lopun elämää? Onko luvassa onnistumisia? Nyt työtön, perheetön ja allapäin. Olen keski-ikäinen nainen.
   
 2. Silkkiä Vierailija

  Nyt on näin, mutta tie näkyy avoimena ja valot välkehtivät sen reunoilla. Siinä on tarttumapintaa ja sinulla osuutesi poimia mukaasi mitä tahdot. Tunnut arastelevalta aluksi etkä oikein usko, että hyvä olisi sinulle. Kuin joku sen ottaisi pois kuitenkin ja siksi jatkat eteenpäin tarttumatta kimalteisiin. Jossain vaiheessa ajatuksesi muuttuu ja rohkaistut kokeilemaan uutta, tarttumaan välkehtiviin. Tässä siis pieniä asioita, mitkä vievät valintoinesi kautta sinua tyytyväisempään elämään. Tulee myös mies, jolla on elettyä elämää takanaan. Hänen kanssaan koet kauneutta, mikäli uskallat olla omana avoimena. Lapsia tähän liittyen on.


  Toivon, että saatoin avata sinulle jotain. Voit kertoa omista tuntemuksistasi. Minulle voit vastapalveluna nähdä miehen, jonka kanssa on viestintäyhteys, ajatusmaailmaa. Mitä hän tarkoittaa sanoa?
   
 3. Annastinalta Vierailija

  Kiitos Silkkiä ilahduttavasta vaihdostasi. Sain vaihdostasi hyviä ajatuksia tulevaisuutta kohden.

  Sinulle kun katsoin, tämä kysymäsi mies näkyy herkkänä, mutta määrätietoisena. Hänellä on paljon tunteita tyynennäköisen pinnan alla ja avaa tuntemuksiaan varoen.

  Hänellä näkyy sinuun orastava luottamus ja selkeä kiinnostus, tulevaisuudessa keskustelunne syventyvät entisestään. Hän yrittää kovin viestiä kiinnostuksestaan, mutta ei osaa ilmaista tuntemuksiaan, sillä se on hänelle kovin uutta.

  Teillä on yhteisiä kokemuksia, joista ette vielä ole puhuneet, menneisyydestä. Väliinne näkyy myös yhteys, joka pysyy eliniän, luja ja luottamuksen arvoinen ystävyys on. Näkisin tähän mahdollisuuden muuhunkin, jos siihen päädytte.   
 4. vierailija Vierailija

  Vaikka nyt on päättynyt jokin päivittäinen meno ilmeisesti työ niin jokin vanha hyvä asia nostaa päätään siitä iloa voi myös merkitä juhlapäivä merkkipäivä lähiaikoina.Ystävä tahi lemmikki tuo suurta iloa ja lohtua.Olet hyvä sellaisena kuin olet riittävän hyvä tulet onnistumaan. Äidillinen ihminen lähelläsi hän on mukana joko ihan lähellä tai henkisesti tukee sinua et ole yksin.

  Kesän kuulumisia keskiikäinen samoin ?
   
 5. Roses+ Vierailija

  Katsoin alakuloisuuteesi ja kyllä tähän kohtalo puuttuu peliin, kokisin että sinulle tarjotaan mahdollisuutta osallistua johonkin erityiseen tai ihan hulluunkiin tapahtumaan/elämykseen/kokemukseen, joka suistaa sinua vähän uusille teille ja parantaa mielialaa.
  Työ asiaan...Sinulla olisi taitoa johonkin asiaan mutta vaikuttaa siltä että etsit työtä ihan muulta alalta, ohi oman ammattitaitosi. Tai sitten sinun pitäisi pyrkiä kohti sellaista työtä jossa pystyt hyödyntämään tätä osaamistasi joka sinulla on.

  Katsoin nyt näihin asioihin sinulle.
  Onko mies jota paljon ajattelen vihainen minulle, kokeeko minut jotenkin...uhkana tai jotenkin negatiivisena?
  Meillä ei ole minkäänlaista yhteyttä, ei ole koskaan ollut myöskään suhdetta. Olen surullinen ja pahoillani ettei hän ota mitään yhteyttä. Ehkä ei koe tarvetta?
   
 6. Annastinalta Vierailija

  Kiitos sinulle vierailija vaihdostasi.

  Kun katsoin kesääsi, näkyy vanha ystäväsi ottavan yhteyttä, yllätyt tästä, mutta teille syntyy aktiivinen yhteydenpito ja tämä näkyy piristävänä molemmille. Hän myös pyytää sinua mukaansa johonkin toimintaan, harrasteeseen.

  Välillä näen yksinäisyyden tunnetta, vaikka näen ihmisiä kyllä lähelläsi. Tämä tulee muuttumaan, oivallat jotakin tärkeää kesän lopulla.

  Rivitalo näkyy tähän, onko asuntosi vai tämän ystävättäresi joka yhteyttä kesällä ottaa, siellä vietät paljon aikaa.

   
 7. Annastinalta Vierailija

  Kiitos Roses sinulle vaihdostasi.

  Miehestä josta kysyit ei nouse esiin vihaa sinua kohtaan, ei myöskään koe uhkana. Hän näyttäytyy tässä omiin asioihinsa keskittyneenä ja ei koe tarvetta oikein ottaa yhteyttä tai olla yhteydessä juurikaan kuin ani harvaan ihmiseen. Viihtyy omissa oloissaan ja pitää yksinolosta, vaikka joutuu työssään ilmeisesti paljonkin tekemisiin ihmisten kanssa. Älä tunne surua, hän vain viihtyy näin, eikä koe siksi yhteydenpitoa välttämättömänä, ei kuitenkaan negatiivisesti sinusta ajattele, hön vain on jotenkin uppoutunut omiin juttuihinsa.

   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti