Hae Anna.fi-sivustolta

Muutama

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Vilijonkanperhe, 26.05.2020.

 1. Vilijonkanperhe Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  3 251
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitä haluat tietää?

  Minulle pariin asiaan. Mies sai eilen yhteydenoton, mitä tässä on takana? Minulla taas mielenpäällä työ, elanto ja sen muuttaminen. Missä näet minut parin vuoden päästä, mitä teen elääkseni? Ala, tms, mitä tähän näkyy?
   
  Last edited: 26.05.2020
 2. Revontuli Vierailija

  Työ tulee ensimmäisenä, varmaan koska olet selvästi pohtinut tätä pitkään. Sulla on joku juttu, mitä haluaisit tehdä mutta kokonaisuus vaikuttaa vielä jäsentymättömältä. Ihan ensimmäisenä sun pitäis uskoa tosissasi, että tämä haluamasi voi tapahtua. Nyt jarrutat sitä ajatusten ja energioiden ees taas seilaamisella. Tähän tulee asioiden selvittelyä, oivalluksia, ja asioiden muotutumista. Ilmeisesti nyt ajattelet, että oman yrityksen kautta asia menisi parhaiten eteenpäin ja se on yksi vaihtoehto mutta tuntuu vielä liian isolta harppaukselta. Sun on aivan mahdollista saavuttaa se mitä haluat, aikanaan asiat loksahtelee paikalleen niin että yhtäkkiä huomaat että kaikki on pientä tönäisyä vaille valmista. Tämä vastaus menee nyt vähän asian vierestä, koska tämä riippuu susta itsestäsi että koska käännät ajatuksesi niin päin että tämä on mahdollista. Tähän tulee siis sinne prin vuoden päähän työ, jonka koet ettei korvaus vastaa työn vaatimuksia, raskasta ja/tai aikaa vievää. Tää on sun energioissa jo nyt eli sama tai lähellä mitä teet/oot tehnyt. Samaan aikaan rinnalla kasvaa tuo mistä aluksi kirjoitin mutta eri polkuja kuin nyt ajattelet. Ja tää toinen juttu tuo sulle tosi hyviä juttuja ja fiiliksiä.

  Sitten toiseen. Miehestä tulee raskaat tai matalat energiat. Älä laita liikaa painoarvoa tälle, jatka vaan omia juttujasi. Mies ikään kuin ennakoi sun oletetun reaktion/toiminnan ja reagoi siihen. Asia järjestyy kyllä, jokin reitti löytyy.

  Mulle voisit katsoa vaikka työhön ja rahaan, miten ensi talvi niiden osalta?
  Pääsenkö tekemään haluamiani muutoksia ja onko lopputulema millainen?
   
 3. Vilijonkanperhe Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  3 251
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jonkinlaista tarpomista on mennyt ollut, ja se valitettavasti tulee jatkumaan vielä kesän yli. Syksyllä alkaa kirkastua, muutoksille alkaa näkyä vihreää valoa. Näkisin, että ensi keväänä on sinulla ihanteellinen, sinulle mieluisa tilanne, jossa olet saanut tehtyä haluamasi muutokset ja elämä alkaa olla sinun näköistä :) Rahatilanne vähän heiluvaa vielä silloin, mutta sekin alkaa kirkastua ja parantua.
   
 4. vierailija Vierailija

  Tähän miehen asiaan Yritän tulkita oikein tulevaan on katseltu ja hyvin on mennyt vähän kuin leikiten saatu aikaiseksi asioita työtä hyvää tuuria . Nyt tullut mielipahaa harmia kenties täällä joku kaveri joka tonkinut asioita tai puhunut näyttäs et onko tulossa työhön loma lomautus .
  Sun työ aika jännä tässä vielä tätä raatamista sitten uusi herääminen rakkauden kautta tähän nousee mies ? saatko tämän kautta työtä joka mieleisempää yötyö ? tai kaikki ei heti selvää miten aloitus käy .

  Samaa kysyn mitä teen työkseni ja onko työtä vielä ens vuonna tänä vuonna ? Muuttokin häivähtää se monimutkaisempi asia ja mikä saa aikaan asioiden etenemisen ?
   
 5. vierailija Vierailija

  Miehen yhteydenotto liittyy toisten ihmisten kehittämiin sotkuihin. Tarkkana saa olla ja pitää siimat kireinä ettei häntä sotketa mukaan. Koen, että onnistuu hyvin. Kunhan viestintä on selkeää ja omat rajat pysyvät selkeinä.
  Työsi tulevassa koostuu osista, jonkinlaisista lohkoista. Voi tarkoittaa useita eri toimeksiantajaa, työpaikkaa tai jonkinlaista yrittäjyyttä. Et koe, että tuo työn lohkoontuminen olisi ongelma, vaan se pitää mielesi virkeänä. Jollakintapaa luovuus kuuluu työhösi. Vielä koen, että suunnittelet asiaa. Ensi kesä on jo huomattavasti päämääriltään selkeämpi.

  Minulle tähän vaaleaan kirjeystävään, joka ilmoitti että yhteys katkeaa nyt. Sinällään asia on minulle ok. Onko hänen esittämä syy totta? Tuleeko minulle ja miehelleni uusia ystäviä? Saavat olla myös epäsovinnaisempia... Jotain sielun tasollakin haluan kohdata vaikkemme kumppania ole vaihtamassan. Löytyykö sielullisesti kypsiä henkilöitä tähän erikoisen toiveeseen?
   
 6. lumpeen lehti Vierailija

  Oliko tämä ihmiseltä, joka miehesi tuttu menneisyydestä? Tähän nousee vanhat asiat taustaksi. Jotakin henkilö halusi tietää tästä hetkestä.
  Sinä pyörit ja mietit, mitä tekisit. Ehkä joku koulutus tai kurssi on mielessä. Äläkä ikääsi pidä esteenä. Kaikki on mahdollista. Alaa ei minulle näytetä, mutta tyytyväinen olet valintaasi, jota aluksi kovasti epäröit. Työn muutokset ja ratkaisut nousevat syksyllä hyvin ajankohtaisiksi.
  Mitä sinulla nousee tilanteeseeni? Opinnot tauolla rahan puutteen vuoksi, työttömänä olen ja kitkuttelen eteenpäin. Vähän alakuloa ja terveys ongelmia on. Löytyykö kesä aikana piristystä? Kiitos.
   
 7. Vilijonkanperhe Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  3 251
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä työ määrittää elämäsi tapahtumia kovasti parin seuraavan vuoden aikana. Muuttoon suurin vaikutin on työ, se vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseen ja uuden asunnon sijaintiin. Vuoden päästä alasi on sama, mutta työtehtäväsi ovat muuttuneet. Saat muokattua niitä enemmän sinulle mieluiseen suuntaan, ja tulet nauttimaan työstäsi ihan uudella innolla. En siis näe täysin uutta työtä, mutta se muuttaa vähän suuntaa, et tee enää samaa työtä kuin nyt.
   
 8. Vilijonkanperhe Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  3 251
  Saadut tykkäykset:
  0
  Syy oli väritetty totuus, siellä oli taustalla jokin asia, jota ei halunnut sanoa, joten sanoi tämän syyksi. Ei valehdellut kuitenkaan, mutta painotti tätä asiaa vähän enemmän kuin mitä olisi ollut tarpeen. Uusia tuttavuuksia tulee, samanhenkisiä. Kun tuttavuudet syvenevät, niin myös nämä "epäsovinnaisuudet" tulevat esiin. Kyllä näen, että kohtaatte uusia ystäviä. Sinun ja miehesi välinen side on vahva, vaikka ympärillänne pyörii välillä hyvinkin läheisiä ihmisiä. Se taitaa olla sitä sielunyhteyttä?
   
 9. Vilijonkanperhe Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  3 251
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä aika vie mielen matalaksi, mutta parempaa on näkyvissä. Taloudellinen tilanne paranee syksyllä, opinnotkin jatkuvat silloin. Kesällä nautit olostasi, vaikka ei niin paljoa ole rahaa käytössä. Kuitenkin olosi kohenee, terveys siis paranee kesällä, ja näkisin uusia ihmiskontakteja. Ystäviä, tuttavia, sosiaalisia kontakteja, kesästäsi tulee oikein mukava :)
   
 10. mustikanvarpu Vierailija

 11. Punaiset kynnet Vierailija

  Yhteydenotto miehelle on jostain menneestä, paluuta taaksepäin kuin kelausta vanhaan aikaan toivottaisiin. Siis yhteydenottaja toivoo.
  Tee suunitelmasi tulevasta ja toiveestasi tarkasti. Piirrä haluamasi askeleet paperille, kolmisen vuotta ottaa toteutmisaikaa. Liittyykö tämä johonkin piirtämiseen. Tai papereita siinä ainakin on, siinä mitä tulet tekemään. Luovaa työtä.

  Mitä näkyy mun tulevaan rakkausasioissa onko edistystä ja kenen kanssa jos edes näkyy ketään?
  Tekeekö kirjekamuni mitään siirtoja suuntaani?
  Millainen kesäni on tulossa?
  Ja että työkuviot, näkyykö muutoksia ja millaiseen suuntaan?
  Kiitän ja kumarran.
   
 12. Vilijonkanperhe Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  3 251
  Saadut tykkäykset:
  0
  kyllä.
   
 13. Vilijonkanperhe Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  3 251
  Saadut tykkäykset:
  0
  rakkauteen nousee uusi tuttavuus. Kirjeystävä lähestyy, mutta jää sitten sivuun. Tuleva tuttavuus on uusi, et ole tavannut häntä ennemmin. Tummahko. Työasiat jatkuvat ennallaan. Ei isoja muutoksia, mutta tyytyväisyytesi nousee. Kesällä saat ladattua akkuja, mukavia hetkiä luvassa
   
 14. Punaiset kynnet Vierailija

  Kiitos paljon! Osaatko sanoa missä edes kohtaa tuollaisen tummahkon? enhän käy missään ja kesälläkin taidan paeta tuonne metsän/mökin siimekseen :)
   
 15. Vilijonkanperhe Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  3 251
  Saadut tykkäykset:
  0
  jokin paikka, jossa ei ole paljoa ihmisiä. Yllättävä kohtaaminen.
   
 16. vieläyksi Vierailija

  Yhteydenottoon ei oikein tule kortein kuin sekamelska. Murhe, ratkaisu ja yllättävä onnenkantamoinen. Todella en osaa tarkemmin tulkita. Kaikki nämä liittyvät.

  Työsi tulee noin vuoden kuluttua muuttumaan yhteisöllisempään muotoon. Tässä myös jotain suunnitelmallisuutta, ihan kuin projekteja? Alkuja ja loppuja. Aikakausia. Tässä on vaalea nainen ja kutsu parempaan, näin päädyt tähän. Se vie sinua pidemmälle, joskus myöhemmin katseot taaksesi ja olet tyytyväinen muutokseen, siihen mitä olet saavuttanut!

  Minulle rakkauteen ja työhön, kiitos! Olen vaalea ja vapaa, elämääni mahtuu kyllä :) Kuka? Ja miten ja milloin? Ihan mitä vain nousee.

  Olen myös työsuhteessa jossa tulevan näkymät kiinnostelee.
  Kiitos.
   
 17. vieläyksi Vierailija

 18. Vilijonkanperhe Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  3 251
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vaikutat olevan valoinen ja iloinen persoona, ja se huomataan. Moni ihailee sinua, et ole kaikkia huomannutkaan.. Joku sieltä nousee, joka lähestyy, haluaa tehdä lähempää tuttavuutta kanssasi. Vaaleahko mies. Hän tekee aloitteen, paikkaa tai tapaa en näe. Työssä jokin vaihe tulee päättymään, se ei tarkoita mitään huonoa tulevassa, vaan nyt työllä on tilaa muotoutua sellaiseksi kuin sinä sen toivoisit olevan.
   
 19. vierailija Vierailija

  Miehen yhteydenotto on hajottanut energioita tai sen tarkoituksena on hajoittaa. Ei saa kummempaa aikaan vaan pilvet väistyy ja seestyy.

  Työssä pidät avaimia käsissäsi ja suunnelmia tulee. Onko yrittäjyys poissuljettu? Itsenäinen työ, missä teet päätökset itse. Vastuu ja palkinto.

  Miten tulevat treffit menee partasuumiehen kanssa vai jänistääkö?
   
 20. Vilijonkanperhe Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  3 251
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvin menee, kaiken kaikkiaan. Aluksi vähän tutustumista, ja sitten mukavaa yhdessäoloa. aineksia jatkoon.
   
 21. vieläyksi Vierailija

  Kiitän!
  Olemme joskus vuosia sitten vaihtaneet, harmi kun en löydä enää sitä... Käyn harvoin enää ja vähemmän korttejani plaraankin. Oli kiva törmätä ”vanhaan tuttuun” :)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti