Hae Anna.fi-sivustolta

Mykonoksella olleita?

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Aikomus mennä, 21.01.2006.

 1. Aikomus mennä Vierailija

  Tuo Mykonoksen saarihan oli viimevuonna ensinmäistä kertaa Aurinkomatkojen ohjelmistossa. Olikos kukaan saarella?

  Ovatko ruokien hinnat todella korkeat?
  Esitteessä varoitellaan korkeaa hintatasoa. Mutta tarkoittaako se vain ravintoloiden ja kahviloiden hintoja?
  Miten esim. ruokakaupoista ostettavat ainekset (leipä, pasta, vihannekset, munat...)?

  Onko pelkkä juhlinta saari? Lähinnä epäröin jos kauheasti möykkääviä ja kännisiä turisteja?

   
 2. Gaia Vierailija


  Olen usein siellä käynyt ja suorastaan rakastunut saaren upeaaan vehreään luontoon ja sen ystävällisiin palvelushalukkaisiin ihmisiin. Mitä saaren kalleuteen tulee, niin voisin sanoa että, kalleus on saarellakävijän KUKKAROSSA. Aina ei voi toisen ihmisen puolesta määritellä hintatasoa eikä palvelun laatua suhteessa maksettuun panokseen.

  Mykonos on ehkä kalliinpi kuin jokin sen pienenmistä naapurisaarista, mutta luontaiset kasvuvaran omaavat paikallistuotteet ovat kuitenkin vielä varsin edullisia Suomi-pojalle ja Suomi-tytölle, joka on kuitenkin tottunut jo kotimaassaaan keskiverto kulutustasoon- ja määrään.

   
 3. Karua Vierailija

  Mykonoksella vehreää?
  Taitaa Gaia puhua nyt eri saaresta?
   
 4. voihan Vierailija

  -

  [Edited by: admin on 3.3.2006 7:37]
   
 5. Rainbow Vierailija

  Toivottavasti myös teille ahdasmielisille löytyy oma lomapaikkanne ettette tule pilaamaan muiden lomaa.
   
 6. Kerasi Vierailija

  Hei, miksi pitää aina vetää näihin Mykonos-keskusteluihin asiaton seksuaalisuus-leima??? Kasvakaa aikuisiksi!! Mykonos on hieno saari, homot voi tavallinen turisti unohtaa, ei siellä heteroitakaan kukaan kyttää nenä pitkällä!

  Olen lähdössä Mykonokselle kesäkuussa ja voin sanoa, että ihan perhelomalle, mukana tulevat aviomies sekä poika 12 v. ja tytär 15 v. Hotellimme Mykonos View on kauempana keskustasta, mutta vain noin 400 m, ja sinne ei riehujien/bilettäjien äänet kuulu. Lähetin e-mailia hotelliin, ystävällisesti he vastasivat ja kertoivat hotellista. Siellähän on myös perhekokoisia huoneistoja.

  Ei, en luvannut mainostaa heitä enkä saa sponsorirahaa, vaikka heitä kehunkin, tähänhän kuitenkin joku puuttuu!
   
 7. eikös Vierailija

  se ole se seksuaalivähemmistöjen suosikki hotelli,hm,panee ajattelemaan.
   
 8. sinne vaan Vierailija

  Viime vuonna poikkesimme Mykonokselle muutamaksi päiväksi reissullamme. Hotellien hinnat huomattavasti kalliimmat kuin muilla saarilla. Ruoka ravintoloissa hiukan ehkä kalliimpaa, tosin emme syöneet missään ""hienoissa paikoissa"" vaan ihan tavallisissa tavernoissa. Kaupassa ruoka mielestäni suurin piirtein samoissa hinnoissa kuin muualla (turistikrääsäkaupoista en tiedä). Drinksut rantaravintoloissa aika kalliita. Rantatuolit muistaakseni maksoivat saman verran kuin muuallakin.

  Mölystä en osaa sanoa, kun olimme alkukesästä ja silloin ainakin suht rauhallista.
   
 9. Kerasi Vierailija

  Juu, ihan samaa mieltä, eli varmaan voi olla hiukan kalliimpaa kuin muilla saarilla. Mutta hei, korvaisikohan tunnelma ja näköalat ja saaren kauneus pikkuisen sitä kalleutta? Näin ainakin meikäläinen ajattelee. Ja kyllä siellä elelee samalla summalla kuin Suomessa 2 viikkoa, ellei halvemmalla! Kaupanpäälle tulee kreikkalainen elämänmeno, sitä ei voi rahassa laskea!
   
 10. Mykonos! Vierailija

  Mykonoksella myös kansainvälistä tunnelmaa, mitä Suomesta ei saa edes rahalla! Mykonos rules!!!
   
 11. mirja Vierailija

  Juuri niin, nyt Gaia puhuu jostain toisesta saaresta. Mykonoksella ei juurikaan näkynyt puun puuta, yleisestä vehreydestä puhumattakaan.
   
 12. edelliselle Vierailija

  -

  [Edited by: admin on 3.3.2006 7:36]
   
 13. HeteroHell Vierailija

  Aivan... Heterous on normi ja ainut oikea tapa.
  Miksi sitten juuri heteroiden lapsista tulee lesboja ja homoja?
  Ja miksi homous/lesbosu ei ole normaalia? Sen takia että sitä ei hyväksytä. Joten heterot (jotkut) ovat ahdasmielisiä kun lokeroivat itsensä normaaleiksi ja muut epänormaaleiksi.
   
 14. vastaus Vierailija

  -

  [Edited by: admin on 3.3.2006 7:26]
   
 15. Populaa Vierailija

  Ihanaa matkailuun liittyvää keskustelua jälleen :)
  Ihan tässä mieli virkistyy kun on näin asiallista ja mukavaa!

  SOrrun nyt itsekkin.
  Onneksi on myös homoja ja lesboja ja heteroita jotka eivät putkauttele lapsia! Muutenhan tämä Maailmamme olisi jo ihan tupaten täynnä ihmisiä (tai no johan täällä on ihan tarpeeksi nälänhätää ja köyhyyttä ja työttömyyttä).
   
 16. Kristitty43v Vierailija

  ""Lue biologiaa tai raanmattua.""
  Voi voi. Tähänkö on tultu?
  Itse kolmen lapsen äitinä olen joutunut kohtaamaan lesbouden tyttäreni kautta.

  Seurakuntani papin kautta opin lukemaan Raamattua kuten Sitä kuuluukin lukea. Opin ymmärtämään Jeesuksen, Vapahtajamme ja ainoan Jumalan Pojan sanoman! Se sanoma on Rakkaus! Hän myös opettaa ettei yksikään ihminen ole synnitön tuomitakseen muita (...ja yksikään kivi ei lentäny). Joten kuinka kukaan Kristitty voi kyseenalaistaa Hänen sanomaansa?

  En itsekkään ole homojen ja lesbojen puolestapuhuja. Mutta minun tehtäväni ei ole heitä tuomita. Kunnioitan Jeesuksen sanomaa ja opetusta (rakakus, hyväksyntä, kunnioitus). Rakastan Jeesusta ja luotan hänen tietävän paremmin kuin kukaan meistä, sillä Hän on Jumalan Poika ja Pyhähenki!
   
 17. MATKAILUSTA!!! Vierailija

  HALOO! MENKÄÄ JONNEKKIN MUUALLE TÄÄLTÄ! TÄÄ ON MATKAILUSTA! MENKÄÄ JESSUS KANAVALLE JOS ETTE MATKAILUSTA OSAA! OK!?
   
 18. ei siellä Vierailija

  kännisiä turisteja ole,ainoastaan homoseksuaalit metelöi.
   
 19. Asiaan Vierailija

  Asiallista matkailukeskustelua, kiitos!
   
 20. Kerasi Vierailija

  Pyytäisin Mykonoksella käyneitä ihmisiä kertomaan kokemuksistaan, ja kiitos ei homoseksuaalisille kokemuksille. Tahdomme nyt kerätä perheille sopivaa tietoa Mykonoksesta ja unohtaa seksuaaliset poikkeavuudet tällä kertaa, KIITOS!
   
 21. Älä mene Vierailija

  Miksi haluatte mennä Mykonokselle jos pidätte homoja ja lesboja poikkeavina? Ettekö ymmärrä että juuri Mykonokselle kerääntyy huomattavasti homoja ja lesboja ympäri maailmaa. Se on ainoita kohteita maailmassa joka mainostaa olevansa avoin ja vapaamielinen ja mainontaa jopa suunntaan homoille.

  Jos siis olette ahdasmielisiä (mitä mm. Kerasin kirjoitus antaa ymmärtää), valitkaa jokin muu saari. Kreikka on pullollaan perheille sopivia kohteita, kuten Kreeta tai Kos. EI tarvitse murehtia homoja.
   
 22. kerasille Vierailija

  No kun se homoilu on siellä pinnalla, siltä ei voi välttyä. Onko sinusta kiva mennä lastesi kanssa esim. rannalle jossa homppelit ovat täydessä touhussa kaikkien nähden! Tai kuunnella heidän mölyämistään hotelleissa?! Miti sitä.
   
 23. just joo Vierailija

  Muutamalla Mykonoksen rannalla viime kesänä käyneenä voin kyllä sanoa että en ainoatakaan homppelia nähnyt touhuavan. Mutta en tunkenutkaan itseäni Super Paradise beachille jossa kuulemma homoja enemmän on. Paradise beachilla muutaman naisen näin yläosattomissa, hui kauhistus ;o)

  On se hyvä että täällä on asiallista keskustelua...
   
 24. Helmi Vierailija

  ""Perheille sopivaa tietoa?"" Jahas. Fakta lienee - halusit tai et - että tietyt paikat ovat leimallisesti ns. alakulttuurien suosiossa. Tällaisia on monia, homoseksuaalit vain yhtenä. Jos perheesi kammoksuu kyseistä ""poikkeavuutta"", miksi mennä Mykonokselle? Jokseenkin sama asia, kuin että minä tunkisin väkisin Harrikka-poikain suosimaan baariin, ja jo ovelta alkaisin möykätä että ""nyt pojat riisutaan ne rumat nahkatakit ja otetaan pitsinnypläysvehkeet esiin"".

  Jos haluat elää lastesi kanssa kuplassa, jossa ei erilaisuuteen törmää edes otsalampun kanssa, se on toki sinun asiasi. Et kuitenkaan voi lakaista sitä pois kuplasi ulkopuolelta.
   
 25. kikka Vierailija

  Kohtuus kaikessa, kyllähän homppelieta näkee Suomessakin. Mutta on eri asia mennä jonnekin joka on voittopuolisesti homoleimainen, homokeskus. Mistään kuplasta ei ole kyse, helmi on varmaan itse jotian poikkevaa suuntaa..
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti