Hae Anna.fi-sivustolta

Mykonos?

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Turisti, 01.12.2004.

 1. Turisti Vierailija

  Minkälainen lomakohde on Mykonos? Olisiko kenelläkään lomakokemuksia tästä paikata?
   
 2. Pera Pervo Vierailija

  Jos haluat homoeroottista meininkiä niin olet menossa oikealle saarelle!
   
 3. eki Vierailija

  Paikalla käyneenä voisin sanoa, että paikka on ihan kiva, mutta Mykonosta sanotaan suvaitsevuuden paratiisiksi ja saari elää omaa elämäänsä muutenkin. Saarella liikkuu kaikenlaisia ""pintaliitäjiä"" ja siellä ei kait kummastuta minkäänlainen, meikäläisittäin ajatellen, poikkeava ihminen ja siellä varmaan kaikki on ""sallittua"". Paikka on kaunis maisemiltaan, hyvät hotellit ja ainakin 4 vuotta sitten kaikkein kallein kreikan saarista. Mutta vastakohtaisesti sieltä saa parhainta palvelua, kuin mualla kreikassa, sillä saari elää turismilla ja siellä se on osattu ottaa niinkuin pitääkin, palvelu pelaa, kun turisti maksaa.
  Rannat hyviä, etenkin suuri Paradais ranta. Kulkuyhteydet lähisaarille erinomaiset(Naxos,Paros) ja siellä ei tarvitse olla yksin, sillä saari kuuluu lähes kaikkien risteilylaivojen pysähdyspaikaksi. Niin ja jos jonain iltana nukahdat liian aikaisin ja satut heräämään vastaavasti aamuulla kellon ollessa viisi harmittelemaan sitä ettet mennytkään illalla bailaamaan, niin ei huolta, sillä kapakat ovat vielä auki ja bailaaminen jatkuu monta tuntia, sillä siellä on parikin paikkaa jotka avaavat ovensa vasta kello viisi aamulla.
  Vie oman aikansa kunnes tavallinen härmäläinen saareen tottuu, mutta sitten siellä kyllä rupeaa viihtymään, joten suosittelen lämpimästi.
   
 4. Simppe Vierailija

  Siis varsinainen turistihelvetti suoraan sanoen.
   
 5. Simpelle Vierailija

  Turistihelvetti sulle,bailaajalle maailman paras paikka?
   
 6. eki Vierailija

  Simpelle vain tiedoksi,et se sen kummempi turistihelvetti ole, kuin mikä muukaa,ainoa ero se, että paikalliset yrittäjät ovat tajunneet asian oiken laidan ja osaavat rahastaa sillä ja tietysti hyvällä palvelulla on hintansa. Minä maksan mielummin hyvästä palvelusta, kun huonosta palvelusta, mihin olemme saaneet tottua, niin täällä kotimaassa, kun turistimatkoillakin. Itsepalvelu on joskus kiva, kun on kiire, mutta lomalla on mukava nauttia palvelusta.
   
 7. veka Vierailija

  Rahastus ei suinkaan tarkoita hyvää palvelua.
   
 8. eki Vierailija

  Oleks Veka käynnyt Mykonoksella? Siellä tosiaan palvelu pelaa, jos maksaakin.
   
 9. Ruusu Vierailija

  Ihan samaa sanoisin kuin aiemmatkin. Kalliimpaa kuin muilla käymilläni Kreikan saarilla, mutta palvelu on vastaavasti sitten hyvää. Yöelämä vilkasta, homobaareja ja avoimesti liikkuvia homopareja todella paljon. Myös muita ""hippejä"" ja pintaliitäjiä näkyy. Perheellisiä turisteja vähemmän, mutta tietty niitäkin. Mykonoksen kaupungissa on todella viehättävä, sokkeloinen vanhakaupunki, jonne yöelämä ja shoppailukin keskittyy. Oman lisän kaupungin tunnelmaan tuovat kaduilla kesyinä köpöttelevät pelikaanit - aika huvittava fiilis suomalaiselle, kun yhtäkkiä lähinnä sarjakuvista tuttu pelikaani tuijottaa vieressä. Alunperin tuonne rantautui joskus 50-luvulla yksi pelikaani, Petrus, josta tuli saaren maskotti. Sen kuoltua sinne on hommattu aina muutama kerrallaan lisää.

  Mikään auringonpalvojan paratiisi Mykonoksen kaupunki ei ole, koska sillä laidalla saarta on päivisin ihan järkyttävän tuulista. Ei kiva. Mutta rannalle haluavat menevät sitten bussilla toiselle laidalle saarta, ihan ok toimii bussiliikenne.


  Valmismatkoja saa Ruotsista, esim. Apollo.se -sivuilta voi käydä katsomassa, olisiko ensi kesänä. Mutta muilta Kykladien saarilta pääsee Mykonokselle hyvin laivoilla, ja toki Ateenastakin.
   
 10. Turisti Vierailija

 11. Meku Vierailija

  Mykonoksen kautta pääsee Naxokselle joka on tosi mukava saari, paljon hyviä hiekkarantoja.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti