Hae Anna.fi-sivustolta

MyTravel Airways

Viestiketju osiossa 'Rantalomat' , käynnistäjänä Matkamies, 29.06.2004.

 1. Matkamies Vierailija

  Minkälaisia kokemuksia ihmisillä on MyTravel Airwaysin lennoilta. Pystyyky siellä olemaan kuutta tuntia ilman suonenvetoa?
   
 2. Helena Vierailija

  Palvelu ainakin parempaa kuin Finnairilla.
   
 3. huh huijaa Vierailija

  Vertaillaanpa eri yhtiöiden samankokoisia
  Boeing 757-200 -koneita:

  Air Finland - 219 penkkiä (ei mikään tilaihme)

  Finnair - 227 penkkiä (ahtaanpaikankammo uhkaa)

  My Travel Airways - 240 penkkiä
  (penkit mahtuu hyvin mutta miten sinne saadaan
  ihmiset ruuvattua paikalleen ???)

  Lisäksi My Travelilla on pitkään ollut konkurssiuhka päällä.
  Firman kassasta katosi yli miljardi euroa minkä lisäksi
  on tehnyt vuosittain yli miljardin tappiota.
   
 4. Tupu Vierailija

  Monta vuotta jo olemme matkustaneet ko. yhtiöllä
  Kanarialle. Tällaiset 162-178 cm pitkät lomalaiset kyllä selviää matkasta! Ainahan suositellaan liikkumista pitkillä lentomatkoilla. Palvelu My Travellilla on ollut tosi ystävällistä, yhdyn Helenan mielipiteeseen.Kyllä kai se matkustusmukavuus on vähän omasta asennoitumisestakin kiinni, lähtee jo kotoa sillä mielellä, että nyt ahistaa, mutta kohta ollaan jo perillä!
  Mukavaa matkaa!
   
 5. Jane Vierailija

  Kolme kokemusta MyTravelin lennoista, yksi ok, kaksi päin seiniä. Toisella lennolla takaisin kotimaahan oli kone myöhässä 4 tuntia, koska koneeseen haettiin joku osan Englannista. Mennä syksynä kotimaasta ei edes päästy muualle kuin lentokenttäbussiin, kun jo lähtivät hakemaan jotain osaa Englannista Suomeen. Lento myöhässä 7 tuntia. Huh.
   
 6. paska reissu Vierailija

  Kanaraille piti mennä, kone laskeutui vian
  vuoksi Lontooseen jossa saatiin oikein
  kupillinen kahvia ja kuivunut korppu.
  Perillä oltiin 15 tuntia myöhässä.

  Palatessa saatiin odotella koneessa
  lähtöä yli 2 tuntia.
  Eka ja vika kerta!
   
 7. kysyjä Vierailija

  En ole koskaan törmännyt tuonnimiseen lentoyhtiöön? Kuka sen lentoja välittää?
   
 8. islas Vierailija

  Samanlaisia kokemuksia.. ei taida pysyä osat kiinni koneissa. Lisäksi 183cm:lle 6h matka kanarialle on kyllä yhtä helvettiä. Voi vain kuvitellä miten minua pitemmät ja ehkä ylipainoiset selviävät tuosta.
   
 9. MYTistä Vierailija

  a) MyTravel Airwaysin koneeseen mahtuu vain 230 paikkaan, ei todellakaan 240 niin kuin joku kirjoitti. MYTillä on vain kolme paikkaa enemmän kuin Finnairilla, eli samanlaiset oltavat kuin Finnairin koneessa.

  b) Teknisiä vikoja sattuu kaikille lentoyhtiöille. Jos lentäisitte päivittäin Finnairin 757-sarjan koneilla, huomaisitte, että sielläkin koneet myöhästelevät vikojen takia. Tekniikka ei ole ikuista...Eli toisin sanoen, toisille on vain sattunut huono mäihä lentojen suhteen. Mutta jos kone on jonkun tunnin myöhässä ei kannata hermoja menettää sen takia, lomaa on kuitenkin vähintään viikko, muutama tunti sinne tänne...Ja lisäksi, kaikki varmasti haluavat turvallisesti perille.

  c) Jos lentoyhtiö on englantilainen kai nyt varaosat pitää pääsääntöisesti hakeakin Englannista. Ei Finnairillakaan ole missään Rodoksella varaosia. Noissa tapauksissa jossa välilasku on tehty Englantiin niin vika on varmasti huomattu ilmassa, ja fiksumpaa lentää Englantiin jossa on päähuolto.Muuten Finnair kyllä huoltaa MYTin koneet Helsingissä talvisin.

  d) MyTravel Group omistaa Tjäreborgin eli se käyttää omia koneita talvisin Helsingistä.
   
 10. paska reissulle ? Vierailija

  Oletteko saaneet palautusta hinnasta ? Meille sattui 2002 joulukuussa vastaava juttu. Olimme menossa Madeiralle, mutta myrskyn takia jouduimme menemään Las Palmasiin ja olemaan yön siellä. sitten seuraavana päivänä pääsimme Madeiralle. Sitten joskus helmikuussa oli tullut postiosoituksena jotain 50 euroa per henkilö palautusta matkasta. Ihan yllärinä, vaikka emme mitään korvausta hakeneet ja se summa tuli nimenomaan MYT.ltä, ei mistään vakuutuksesta.
   
 11. Juu Vierailija

  Olen matkustanut MyTravel:llä monta kertaa ja vain kaksi kertaa on ollut jonkun tunnin myöhässa. Ja kuten joku jo sanoi niin myöhästymisiä on jokaisella lentoyhtiöllä. Palvelu MyTravelillä on tosi hyvää ja vaikka olenkin 190 cm niin aina olen mahtunut. Ei ne muut koneet sen tilavampia ole.
   
 12. Kolmen äiti Vierailija

  Meidän perheellä on kyllä pelkästään positiivisia kokemuksia... Palvelu tosiaan keskimäärin ystävällisempää kuin Finnairilla ja tuota matkustus/jalkatilaa ihan yhtä vähän kuin Finnairilla.

  Meillä on myös sattunut nuo lentoaikataulut pitämään paikkansa erinomaisesti: sekä tämän vuoden että viime vuoden helmikuun Kanarianmatkoilla lento oli mennen tullen n. 10 min ETUajassa! Finnairin lennot ovat kohdallamme useimmiten olleet muutaman minuutin - enimmillään 3 tuntia myöhässä.

  Lasten mielestä myös MYT:in ruuat ovat ollet parempia kuin Finnairin, liekö sattumaa...
   
 13. ei valittamista Vierailija

  Olen lentänyt kerran Tukholmasta Kreikkaan. Hyvin toimi ja perillä odotti todella komea matkaopas! Palasin omia aikojani, joten kokeilin vain yhteen suuntaan. Ruotsissa My Travelin alla ovat käsittääkseni kaikki suurimmat matkanjärjestäjät.
   
 14. ei sentään Vierailija

  Ruotsissa samaa leiriä
  on lähinnä Spies ja Ving
  eli käyttävät tietenkin oman
  yhtiön koneita.

  Koko yhtymän (pääpaikka Britanniassa)
  taoudellinen tilanne on vuosikausia ollut
  katastrofaalinen.
   
 15. Fly Vierailija

  Olen lentänyt MYT:llä ja lentomme oli myöhässä ""vaivaiset"" kymmenen tuntia. Olipa siinä odottelemista. Ja kone oli mielestämme tosi ahdas. Ruoka oli ainoa positiivinen asia koko lentoyhtiössä. Mielipiteitä on monia, mutta minä henk.koht. kyllä olen valinnut tuon lennon jälkeen aina muun lentoyhtiön kuin MYT:n.
  Ja tuohon muutamana tunnin myöhästelyyn, millä ei ole kuulemma erään keskustelijan mukaan niinkään väliä, kyllä se ottaa päähän kun lomaa on VAIN viikko ja siitä istut 10 tuntia lentokentällä. Ei mukavaa...
   
 16. Väitätkö Vierailija

  ettei,esim. Finnair myöhästele koskaan?
   
 17. Hannele Vierailija

  Finnair myöhästelee varmasti yhtä paljon kuin MYT:kin, mutta erona on se, että jos myöhästyminen johtuu teknisestä syystä, Finnairilla on yleensä mahdollisuus vaihtaa kone toiseen muutaman tunnin kuluessa (Helsinki-Vantaalta lähdettäessä). Siis jos vika on niin paha, ettei sitä saada nopeasti korjattua. Koska MYT:llä on täällä vain yksi kone, suuren teknisen vian tullessa kestää kauemmin hakea osa tai jopa lennättää vaihtokone Englannista. Siksi MYT:n myöhästymiset ovat usein paljon pidempiä kuin Finnairin (Suomesta lähdettäessä).
   
 18. Jep Jep Vierailija

  Siksi kannattaa suosiakin suomalaista yhtiötä.
  Ja huomatkaa myös yksi seikka,
  Kun lähtee suomalaisella yhtiöllä vaikkapa viikon
  lomalle niin perillä ollaan kokonainen viikko mutta
  kun ulkomainen yhtiö (vaikkapa MyTravel)
  hakee lomalaiset Suomesta niin viikko jää vajaaksi
  lentojen verran. Esim. viikon Kanarian matka onkin
  silloin vain 6 ja 1/2 päivää pitkä.
   
 19. kaaso Vierailija

  Yhtä ahdasta on kuin finnairillakin. Palvelu oli minunkin mielestä hyvää ja henkilökunta jollain tapaa positiivisempaa eikä niin ""elähtänyttä"" kuin em. kilpailijalla. Ei mitään valittamista.
   
 20. lomailija Vierailija

  Kokeilepa Air Finlandiaa...on palvelua ja lennot poikkeuksetta aina ajoissa, jopa etuajassa. Henkilökunta todella nauttii työstään ja se näkyy keskinäisessä kanssakäymisessä.
   
 21. lajattelija Vierailija

  finnairilla on helsingissä ainakin yksi kone jokaista tyyppiä tallissa valmiina jos jotain ongelmia ilmaantuu.uusi kone on vaihdettavissa niin ettei matkustaja haomaa.jos finskin kone hajoaa ulkomailla on tavaratilassa varakone ja taas matkustaja ei huomaa kun kone vaihdetaan.hyvä suomi ,finski ja ulkomailta liisatut ulkomaiset koneet. ps.sileikin lennän myös my travelilla air finnilla ja melkein venäläisilläkin.
   
 22. Seuraaja Vierailija

  No ei tuokaan nyt ihan pidä paikkaansa Finnairin suhteen. Välillä saattaa olla kone tallissa, todennäköisesti ei, välillä vaihdetaan kone ja myöhästytetään toista reittiä...
  Tässä taannoin koko Finskin kaukoliikke meni sekaisin, kun New Yorkin kone törmäsi platalla väärin parkkeerattu autoon tms. Eipä ollut varakonetta tilalle.
  Samoin kävi viime talvena, kun lintu lensi 757 moottoriin Las Palmasissa, matkustajat lähetettiin hotelliin odottomaan
  uutta konetta Helsingistä. Seuraavankin päivän lomalentoliikenne takkuili, kun yksi Boeing oli poissa käytöstä.
  Eli ei se koneen vaihto jää ihan huomaamatta matkustajiltakaan.
  Ja lisäksi, Finnairilla menisi tosi huonosti sillä makaisi koneita tallissa...
   
 23. lajettelija Vierailija

  huomasit varmaan että heitin soukkina ton jutun. toi ainainen jaarittelu lentoyhtiöistä tuntuu joutavalta.jos finnillä on 50 konetta ja toisella 500 on todennäköistä että isommalla yhtiöllä on suuremp mahdollisuus saada ongelmia. kaikkihan ne alas on tull oll yhtiö mikä tahansa.
   
 24. lajettelijalle Vierailija

  Sillä toisella eli My Travel Airwaysillä on
  koneita reilut 40 kpl (joista 9 on myynnissä)
  ja Finnairilla on reilut 50 kpl
   
 25. lajattelija Vierailija

  nämä yhtiöt ovat todennäköisesti tasavahvoje ongelmineen.kirjoitus koski yleensä yhtiöiden arvostelua. ongelmat voi johtua myös kenttätoiminnasta""laukut tulee joskus myöhemmin HYVÄÄ LOMAA toivoo FINNAIR ja sen sisarfirma"".myynnissä olevii ja omistuskoneisiin on vaikea puuttue kun osa koneista on liisattu ,osa on viron väreissä...ja osa on laillista veronkiertoa huollo tekee yleensä samat huoltomiehet . silti en usko niitä varakoneita .
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti