Hae Anna.fi-sivustolta

Naantalin kylpylä

Viestiketju osiossa 'Yleistä matkailusta' , käynnistäjänä Pippuri, 12.09.2006.

 1. Pippuri Vierailija

  Kertokaa kokemuksia Naantalin kylpylästä. Onnistuuko siellä Luksus-viikonlopun vietto ja onko paikka kiva? Ajattelin varata sviitin ja muutaman hoidon/pvä. Tarkoitus olisi hiukan hemmotella miestä.
   
 2. kahden kesken Vierailija

  Et kerro, minkä ikäisiä olette.
  Luksusviikonloppu ja hoidot onnistuvat kyllä.
  Jos haluatte kahdestanne nysvätä, niin paikka on hyvä.
  Kylpylä on eläkeläisten suosiossa, joten iltamenoja ei ole.
   
 3. noup Vierailija

  Aikamoinen pettymys oli kyseinen "kylpylän". 5* palvelu. Todella keskitason alapuolella, samoin ravintolapalvelut ainakin edullisemmassa ravintolassa, vastaaotto ym. palvelu oli huonompaa kuin Eestissä, hoitoja ei saatavilla, tuskin edes kannattaa kysyä, sanoi respa.! Iltamenoa ei ole lainkaan...niin tai on tanssiravintola joka on lähinnä jäänne jostain 70-luvulta. Valtava sali normaalilla valaistuksella, ö-luokan esiintyjät ja toooodella tylsäää.
  Olisin odottanut, että Hotellilla olisi ollut myös ulkona tarjolla jotakin mukavaa talviurheilutapahtumaa, mutta edes luistelemaan emme päässeet, ei hiihtoa ei mitään...

  Kylpylä oli ihan kiva, mutta suihku- ja pukuhuonetilat ovat aivan liian pienet, on naurettavaa, että joutuu jonottamaan että pääsee suihkuun ja pukeutumaan!! jatkuvasti.

  laivahotellin-hytti sviitti oli ihan kiva ja viihtyisä.Ja jos varaa hyvissä ajoin hoidot ja käy vain syömässä ja kuhertelee loppuajan huoneessa niin suosittelen, meidän perhe ei enää vaivaa ko. paikan henkilökuntaa.

  Läksiäislahjaksi saimme ulkoilma-altaasta hirveät flussat ja sen lisäksi vatsataudin, mutta sehän ei KAI ole hotellin vika.

   
 4. Pippuri Vierailija

  Minä olen 25 ja mies 30. Tarkoitus olisi todella vaan rentoutua hoidoissa (pitänee varata ajoissa...) ja nauttia olosta kahdestaan. Keskittyä hyvään ruokaan ja juomaan mutta ei bilettää. Virossa ollaan käyty niin paljon, että se ei paikkana houkuta tällä hetkellä yhtään.
   
 5. Mari Vierailija

  Uskon että Suomessa on parempiakin kylpylöitä kuin Naantali.Olen uuullut vain huonoa palautettua ja havaintojeni mukaan mainostavat koko ajan tarjouksiaan.
   
 6. Oma kokemuksemme paljon odotetusta lahjakortti-Naantalin-kylpylään käytöstä ei antanut paljoa. Puitteet olivat hienot, palvelu hieman ylimielistä osittain (liikaa asiakkaita?) Iltaravintola oli todella tympeä, tupakanhajuinen sali, jossa soitti joku paikallinen trio. Iltaa siis kannattaa lähteä viettämään muualle. Ylihinnoittellut hoidotkaan eivät pärjänneet kotiseudun kosmetologien palveluille, joihin mieluummin seuraavaksi mieluummin hakeudun.
   
 7. tavallinen tallaaja Vierailija

  Ajatella että Suomessa palvelu saattaa olla vielä jossain ennenvanhasen neukkutason luokkaa.
  Kummallista että kannattaa pitää sen tason henkilökuntaa..

  Itse aikoinani yllätyin Monacossa palvelun ystävällisyyttä ¤

   
 8. vaimo Vierailija

  Olimme juuri ko. kylpylässä ja viihdyimme hyvin. Vietimme hääpäiväämme. ja päivä sattui keskelle viikkoa (to-pe), joten aika hiljaista oli, mutta se sopi meille hyvin. Torstaina kävimme hoidossa, uimassa, kävelyllä ulkona ja lopuksi söimme illallisen laivan ravintolassa. Paikalla ei ollut kuin me ja yksi muu pariskunta(ilmeisesti muut ravintolat suositumpia). Ruoka ja palvelu oli erinomaista. Loppuillasta istuimme vielä hetken baarissa, tanssia emme kaivanneetkaan. Paviljonki ruoka- ja iltapaikkana on kyllä hieman jo kulahtanut, mutta laivan a´la carte ravintola oli ihan ok. Olemme kyllä olleet aikaisemminkin Naantalissa ja aina yöpyneet siellä laivan puolella. Mielstäni palvelu ja muut puitteetkin aivan Ok, ei mitään valittamista ole ollut koskaan. Tuskin mistään muualtakaan saa hoitoja enää paikan päällä(varsinkaan viikonloppuisin), ne kannattaa varata samalla kun varaa huoneen. Hoidot ei mitää "superihania", mutta ihan hintansa arvoisia kuitenkin. Ainahan pienessä yksityisessä hoitolassa saa tavallaan paremman vastinetta rahoilleen. Siellä on pienemmät kulut kuin tuollaisissa suurissa hoitolaitoksissa. Lähdemme varmasti uudelleen Naantaliin, se on kuitenkin yksi harvoja paikkoja, jotka on tarkoitettu enenmmän aikuisille kuin lapsiperheille. Kiljuvat, juoksevat ja vettä loiskivat lapset eivät välttämättä kuulu kahdenkeskiseen hemmottelupäivään. Nämä olivat meidän kokemukset ja tuntemukset ko. paikasta. Lisäksi olemme käyneet kahdestaan ja lapsen kanssa Turun Caribiassa, Tampereen kylpylässä, Nokialla, Vaasassa, Katinkullassa, Haikon Kartanossa. Kyllä Naantali ja Haikko näistä parhaita ovat aikuiselle.
   
 9. vihetar Vierailija

  5 tähteä aivan liikaa. Pudotetaan 2 pois!
   
 10. lumienkeli62 Vierailija

  Naantalin kylpylä on meidän lemppari paikka, olen jopa hankkinut sinne VIP-kortin. Viimeix oltiin tammikuussa ja seuraava kerta tulee nyt maaliskuussa. Tämän parempaa paikkaa et voisi valita hemmotteluun, hyvä palvelu, hyvää ruokaa ja puitteet ovat mitä mahtavimmat. Jos varaat niin ota huone laivalta, siellä on ihanat pikku huoneistot ja eipä kuulu yölliset äänet sviittiin. Allasosasto on rauhallinen ja hoidot ovat ylellisiä. Käymme kylpylässä n. 5 kertaa vuodessa. Muista myös viikonloppuna Tammikellarin yhteydessä on pikkuinen karaoke paikka ja siellä on hyvä meno. Suosittelen satasella :)
   
 11. Muutosta? Vierailija

  Olisi kiva kuulla, että onko kuudessa vuodessa tapahtunut muutosta! Kuusi vuotta sitten kirjoitetuissa viesteissä ei juurikaan kehuja tullut, mutta tuore kokija suosittelee lämpimästi.

  Olemme suunnitteleet jotakin kylpylälomaa ja Naantali olisi sellainen paikka, jossa en ole koskaan käynyt. Taitaa olla lähes ainoita paikkakuntia Suomessa, jossa en olisi joko työn vuoksi tai huvin vuoksi käynyt.
   

 12. ..kävin, eikä mitään valittamista. Hyvät puitteet ja ruoka. Sen tajusin vasta jälkikäteen, kun jossain muussa kylpylässä Suomessa kävin, että Naantalin kylpylä oli ihanan rauhalllinen [vaikka siellä paljon väkeä olikin] , johtuen varmaan siitä että uima-allasosastosta löytyy uima-altaat sisällä ja ulkona, ei niitä liukumäkiä ja lätäköitä joista lapsiperheet tykkää. Suosittelen siis!!
   
 13. Mila Vierailija

 14. Amanda Vierailija

   
 15. Amanda Vierailija

  Jouluaaton, 2014 illallinen oli surkein esitys ikinä. Kello 17 kattaus oli ravintola Paviljongissa, ei vartioitua vaatesäilytystä, ihmiset ohjattiin todella tylysti pöytiinsä eikä puhettakaan että oltaisiin toivotettu tervetulleiksi.
  Meitä oli koko perhe, isovanhemmat, vanhempi poika perheineen (lapset 8kk ja 5-vuotta) sekä nuorempi poikamme ja todellakin odotimme laatua ja juhlaillallista niin kuin jokainen jouluaaton aterialtaan odottaa.
  Meno oli kuin B-luokan ruokalassa, henkilökuntaa riepoi olla töissä jouluaattona, naispuolinen hovimestari heitteli syöttötuolia pöydän viereen, lähti heti pois eikä häntä sen jälkeen näkynytkään. Ei näkynyt ketään muutakaan, kukaan ei tullut kysymään oltaisiinko haluttu kenties viiniä ruuan kanssa, juomavaihtoehtona oli pelkästään vesi. Jos ja kun ateria maksaa 42 euroa/henkilö, odotan ilman muuta että saan juodalseni jotain muutakin kuin vaan vettä, kotikaljaa tai maitoa jopa.
  Kävimme ostamassa itse baarista punaviinipullon ja sen tarjoilija suurin ponnistuksin toi pöytäämme, tilasimme kaksi olutta häneltä mutta niitäpä emme koskaan saaneet.
  Sekä alkuruokapöydästä, että lämminruokapöydästä oli kaikki koko ajan loppu, perunat kylmiä, niin todella ala-arvoinen esitys että näin naantalilaisena oikein hävettää.
  Kukaan ei korjannut likaisia astioita pois pöydästämme vaan siinä sai syödä siirrellen niitä pinoja kauemmaksi.
  Jäliruokapöytä oli katettu varmasti koko kylpylän pienimmälle pöydälle, missään ei sanottu sanaakaan esim. kakkujen sisältämistä pähkinöistä (tämä meille erityisen tärkeää koska 5-vuotiaamme on erittäin allerginen niille), ainoa mitä hän voi syödä sieltä oli hedelmäsalaatti.
  Kun reklamoin asiasta, sain vakiovastauksen että olemme pahoillamme ja oli sairastumisia ja blaa blaa, lähetämme teille sauna ja allasosaston käyttöön oikeuttavat lipukkeet.
  En huolinut niitäkään.
  Vaan en mene ikinä enää enkä suosittele muillekaan ellei halua pilata juhlahetkeään.
   
 16. Kiukkuinen emäntä Vierailija

  "Vaan en mene ikinä enää enkä suosittele muillekaan ellei halua pilata juhlahetkeään."

  Täysin samaa mieltä!
  Kävimme ensimmäisen ja viimeisen kerran.
  Täysin ylihinnoiteltu paikka, jossa hinta, laatu ja palvelu eivät todellakan kohtaa.
   
 17. Amanda Vierailija

  Tässä kylpylästä saamani vastaus reklamointiin:

  "Kiitos vielä kerran jättämästänne asiakaspalautteesta ja pahoittelut että olette joutuneet odottamaan vastaustamme näin pitkään (lomista ja pyhistä johtuen).
  Palautteenne on käsitelty yhdessä ravintolapäällikön kanssa ja se on välitetty tiedoksi ravintolatoimenpäällikölle sekä hotellinjohtajalle.

  Ensinnäkin vilpittömät pahoittelut että ruokailunne oli pettymys.
  Meillä osui muutama sairasloma tarjoiluhenkilökunnan keskuudessa jouluaatolle ja varmasti päivästä johtuen emme saaneet enää ketään paikalle paikkaamaan tilannetta.
  Jouluaatto oli kiireinen, mikä tietysti loi painetta tarjoilijoille. Asiakaspalvelijan ammatissa kiire tai muut murheet eivät saa näkyä asiakkaalle, palautteenne perusteella tässä
  olemme epäonnistuneet. Jouluaattoon lähdettiin muutamien alkuruokien osalta liian pienillä vadeilla ja tästä syystä tiedän että jotkin tuotteet olivat hetken loppu, tämä asia
  korjattiin joulupäiväksi niin kuin muutkin esiintulleet ongelmakohdat.

  Yleisesti ottaen olemme saaneet varsin positiivista palautetta jouluruuista, kinkusta on tullut muutamia palautteita, joten ikävä kuulla että ne tuottivat teille pettymyksen.
  Vaatesäilytyksen pois jättäminen oli tietoinen päätös, mikä pohjautui aiempiin jouluihin jolloin sitä ei ole koettu tarpeelliseksi, kiitos palautteesta niin tiedämme ensi vuonna
  toimia paremmin tämän asian suhteen.

  Tapahtunutta emme valitettavasti saa peruutettua, mutta saamme teiltä toivottavasti uuden mahdollisuuden osoittaa, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme tämänkertaista
  kokemustanne paremmin. Toivonkin, että saamme lähettää teille hyvitykseksi tapahtuneesta lipukkeet sauna- ja allasosaston käyttöön, jotka voitte käyttää vuoden sisällä teille
  sopivana ajankohtana. Toivon, että tämä järjestely on puolestanne hyväksyttävä ja hyvittää ainakin osittain jouluruokailun aiheuttamaa mielipahaa. Lipukkeiden lähettämistä
  varten pyytäisin kotiosoitteenne, kiitos.

  Mukavaa alkanutta uuden vuoden jatkoa ja lämpimästi tervetuloa uudelleen Naantalin Kylpylään!"

  Mielestäni noin 99% suomalaisista ajattelee, että jouluaaton illallinen on vuoden tärkein ateria ja tämä ^ kylpylän vastaus kertoo, että he viis välittävät koko asiasta. Henkilökunnan asennekoulutus olisi hyvä aloittaa heti, jos on valinnut ammatin jossa joskus napsahtaa myös juhlapyhiksi työvuoro, ei parane asiakkaille osoittaa mieltään tiuskimalla ja paiskomalla tuoleja.

  Tuo heidän kommenttinsa, että yleisesti olemme saaneet positiivista palautetta jouluruuista, on täyttä soopaa tai sitten positiivisen palautteen antajat eivät ole ikinä saaneet kunnollista jouluruokaa.
   
 18. donna) Vierailija

  Pari vuotta sitten olimme mieheni kanssa viikon Naantalin kylpylässä kesällä. Plussaa se, että lemmikin sai ottaa mukaan. Koiraa pystyi hyvin ulkoiluttamaankin kylpylän ympäristössä, paitsi että siellä oli niin paljon valkoposkihanhia, että oli mahdoton olla astumatta linnunkakkaan. Se ei liene kylpylän vika kuitenkaan.

  Sauna oli yksi parhaita, mitä olen näissä kylpylöissä kokenut. Jotenkin siellä löyly levisi juuri sopivasti ja ihanasti ihoa "pistellen," niin kuin kuuluisikin. Saunoimme aina ihan lopussa, jolloin ihmisiä ei enää ollut liikaa, aika paljon sain olla saunassa ihan yksikseni. Allasosasto oli ihan normaalia tavanomaista tasoa.

  Eläkeläisiä oli paljon, mikä on minusta vain plussaa. En kaipaa mölyäviä nuorisoporukoita enkä kirkuvia pikkulapsia. Oli siellä lapsiperheitäkin kyllä mutta ei haitaksi asti.

  Ravintolan henkilökunnassa oli mielestäni omituisen paljon aasialaisen näköisiä ihmisiä. Oliko he vakituisia vai vain sillä kertaa siellä, en tiedä. Sen viikon menu oli kuitenkin aasialainen, mikä ei miellyttänyt minua yhtään. Kylmät alkuruuat kyllä olivat herkulliset ja runsaat, kaikkine eksoottisine hedelmineen ja vihanneksineen, mutta pääruoka oli pahaa. Perunatkin oli kieritelty jossain ärsyttävän imelässä ja suuta polttelevassa mausteseoksessa ja sitä samaa edustivat kaikki muutkin ruokalajit. Suomalaisena kaipaa kuitenkin ruualta edes jonkin asteista suolaisuutta, tämä pääruoka oli pikemminkin makea. Kaikista ruuista ei ollut esillä mitään merkintää, mitä ne olivat. Tulisessa liemessä vain jotain, mikä saattoi olla yhtä hyvin lihaa, kanaa tai kalaa. Sen viikon aikana pääruoka oli pettymys joka ikisenä päivänä. Viimeisenä iltana otimme ruuan kanssa suositellun viinipullon, mutta emme olisi ottaneet jos olisimme tienneet etukäteen hinnan, muistaakseni 50 euroa. Ei ollut sen väärti. Jälkiruuat olivat kyllä taas aivan ihania ja niitä oli vaikka minkälaisia.

  Tanssiravintolasta en tiedä mitään, istuskelimme monena iltana jonkun aikaa vain hotellin aulabaarissa, jossa ei ollut montaakaan ihmistä meidän lisäksemme. Emme halunneet jättää koiraa yksin huoneeseen pitkiksi ajoiksi. Jalkahoidossa kävin, ja se oli ihan tavanomainen paitsi normaalia kalliimpi. Mutta niin varmaan kaikissa noissa kylpylöiden ohessa olevissa kauneushoitoloissa on, koska ihmiset tulee kylpylöihin nimenomaan hemmottelemaan itseään ja käyttävät sitten näitä kylpylän oheispalveluitakin siinä samalla kun se tuntuu asiaankuuluvalta.
   
 19. Laila Vierailija

  Yhden kerran olen ollut Naantalin kylpylässä uimassa enkä toista kertaa mene. Ainoa kylpylä, josta minulta on varastettu pyyheliina! Jo on köyhää väkeä uimassa, kun pitää viedä toisilta pyyheliina. No, ei liene kylpylän vika, mutta sen verran harmitti, että toiste en mene.
  Ei se allasosastokaan mikään ihmeellinen ollut. Sijainti olisi aivan ihanteellinen, kaunis ympäristö. Kylpyläosasto kaipaisi kyllä kipeästi uudistusta.
   
 20. Matkailija Vierailija

   
 21. kinishinshi Uusi jäsen

  liittynyt:
  06.02.2019
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Last edited: 13.02.2019
 22. vierailija Vierailija

  Voin myös periaatteessa suositella, henkilökunta osaavaa, mutta ruokailussa esim.aamiaisella leivät pitäisi olla viipaloituina, eikä asiakkaiden itsensä leikattavissa, koska useimpien kädet ovat likaisia vetsien kahvat likaantuvat, pyyhkeet putoilevat lattialle josta asiakkaat ne takaisin nostavat, kaikki hotellit tässä samanlaisia . Voisiko korkeatasoinen Nasntali Spa olla tässä asiassa esimerkillinen. Terv, joulupakettiasiakas
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti