Hae Anna.fi-sivustolta

Naapurini on skitsofreenikko, onko se vaarallinen

Viestiketju osiossa 'Kahvitunnilla' , käynnistäjänä kakkakakakakka, 02.12.2008.

 1. Qina__ Vierailija


  Skitsofreenikot ovat ihan samanlaisia ihmisiä kun me.. Jos hän unohtaisi mukamas lääkkeen niin tuskin tappaisi ketään.. Ja sitten "Kuka vuokraa asuntoaan tuommoisille?" tottakai hekin tarvitsevat kodin ja haluavat elää niinkuin me muutkin, tuskin sinä haluaisit olla koko elämääsi mielenterveys-sairaalassa.. "Tuommoisille" olet itse ihan yhtäläisesti ihminen kuin hekin! Että mieti nyt vähän ennenkuin lähdet arvostelemaan ketään O.e
   
 2. kakkakakakk Vierailija

  Taas joku kaivanut vanhan ketjun esiin.

  Joutilo se on, turha ihminen.
   
 3. Hoitaja Vierailija

  Olen asunut omakotitalossa 13 vuotta ja meillä on ihan umpihullu naapuri. Huutelee aidan takaa vaikka mitä ja talon rakennusvaiheessa teki kaupungille kaikenlaisia aiheettomia ilmoituksia. Tämän vuoksi rakennusprojektikin myöhästyi.

  Hulluista on kokemusta työn kautta. Ensin alkaa myrkytysjutut, sitten meitä kuunnellaan ja viimeksi alkaa valokuvaus aidan takaa.
  Onneksi tietää että kysymyksessä sairas ihminen ja antaa mennä hänen juttunsa toisesta korvasta ulos ja toisesta sisään.

  Yritetään kestää! Toivon, että naapuri menee jossain vaiheessa psykoosiin ja joutuu joksikin aikaa suljetulle osastolle.
   
 4. op89oiu Vierailija

  En ole aikoihin lukenut kenenkään noin ilkeän ihmisen kirjoitusta. Sivistynyt ihminen ei toivo lähimmäiselleen sairautta.
   
 5. Hanajima Vierailija

  Mielummin minä ne skitsot ottaisin kuin muutaman täällä huudelleen idiootin.
   
 6. ex hoitaja Vierailija

  Sairaat eivät voi käytökselleen mitään, mutta jos he tuhoja alkavat tehdä vaikka kerrostaloissa ja kiusaavat muita asukkaita, niin kyllä minusta paikka on sairaala, missä saa hoitoa ja huolehditaan lääkityksestä. Mutta sairaan kanssa on turha alkaa riitelemään. On vain mietittävä miten voisi tilanteen järjestää ja kuka on oikea henkilö auttamaan.
   
 7. selbert Vierailija

  Taloyhtiön puheenjohtajat sitte hoitoon. Poliisiko auttaa?
   
 8. on palanut vammaisten asuintalo ja valitettavasti aika monta vanhustentaloa. Näin ne pääsee eroon kai turhista ihmisistä.
   
 9. vierailija Vierailija

  kuulostaa enemmänki päihteiden väärinkäyttäjältä kun skitsofreenikolta!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti