Hae Anna.fi-sivustolta

Näin hänet murhattiin - 8-vuotiaan Eerikan viimeiset tunnit

Viestiketju osiossa 'Vanhempana' , käynnistäjänä Pikkuenkeli, 03.09.2012.

 1. Pikkuenkeli Vierailija

  "Kuolinyönä pahoinpidelty tyttö taisteli elämästään oikeuslääkärin arvion mukaan neljästä kuuteen tuntia, mutta tukehtui lopulta."

  Surmatun Eerikan itipuoli syytti lasta kaikesta mahdollisesta - Ilta-Sanomat

  Mitäköhän Eerika ajatteli viimeisillä voimillaan?
  Minkälainen mielikuva hänelle jäi maanpäällisestä elämästä?

  Murhahan tuo on tekotavan perusteella. Ja törkeää pahoinpitelyä, pahoinpitelyä ja vapaudenriistoa. Ja tuomiot sen mukaan. Mutta eipä se tuomio enää Eerikaa pelasta. Pitäisi ennemminkin keskittyä uusien tekojen ehkäisemiseen kuin jo tapahtuneen tuomitsemiseen.

  Nyt Eerika saa katsella maailman menoa tuolta jostai ylhäältä. Ehkäpä hän näkee sieltä myös sen perheen, joka olisi voinut hänet adoptoimalla pelastaa. Ehkäpä hän näkee myös ne naapurit, omaiset ja viranomaiset, jotka eivät uskaltaneet toimia. Mutta nyt kävi näin. Eerikaa ei enää ole.
   
 2. voi luoja! Vierailija

  varmaan paniikki iski, kun tajusi ettei happi riitä ja olo alkoi menemään heikoksi.
  tuosta tulee kovat tuomiot, jos on tekohetkellä tekijöillä ollut täysi ymmärrys tai ymmärrys.
  tuomioita tulee myös sosiaalitantoille. todennäköisesti sakkoa.
  karuin kohtalo on lastenmurhaajilla, jotka ovat vankilassa alinta kastia. varmaan "putoavat portaista" ja heille sattuu kaikenlaisia "vahinkoja" ja "tapaturmia" siellä. elleivät sitten pääse eristysselliin muilta vangeilta turvaan...
   
 3. Pää auki Vierailija  "Vantaalla tuli eilen ilmi tapaus, jossa tyttärensä murhasta epäilty isä sai tikattavan haavan päähänsä. Tapauksen tutkinnanjohtaja vahvisti asian Iltalehdelle, mutta ei ottanut motiiviin kantaa. Uhri oli aluksi väittänyt kaatuneensa vahingossa. "

  He ovat vankiloiden pohjasakkaa | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

  Aika hurjaa, että kaveria hakataan jo ennen kuin hän on edes ehtinyt muurien sisäpuolelle! :O
   
 4. Pohjanmaan akka Vierailija

  Hyvä eiku nyrkki ja päivä ja väliin lakanoiden väliin.
   
 5. Järkyttynyt nainen Vierailija

  Erikan isä ja tämän naisystävä olivat sairaita ja hulluja ihmisiä, täysin tunteetomia ja sadistisia, mutta toivottavasti he saavat mahdollisimmat pitkät ja kovat tuomiot. Toivon tuomiota myös sosiaaliviranomaisille, jotka eivät toimineet, vaikka tytöstä oli tehty 12 lastansuojeluilmoitusta.
   
 6. juhan Vierailija

  miten näin voi joku tehdä tyttärelleen. olen vieläkin ihan järkyttynyt. ja seiskassa on kuva tästä murhaajasta. (toisesta niistä) käsittämätötä miten julma teko.

  Surmatun Eerikan itipuoli syytti lasta kaikesta mahdollisesta - Ilta-Sanomat

  Mitäköhän Eerika ajatteli viimeisillä voimillaan?
  Minkälainen mielikuva hänelle jäi maanpäällisestä elämästä?

  Murhahan tuo on tekotavan perusteella. Ja törkeää pahoinpitelyä, pahoinpitelyä ja vapaudenriistoa. Ja tuomiot sen mukaan. Mutta eipä se tuomio enää Eerikaa pelasta. Pitäisi ennemminkin keskittyä uusien tekojen ehkäisemiseen kuin jo tapahtuneen tuomitsemiseen.

  Nyt Eerika saa katsella maailman menoa tuolta jostai ylhäältä. Ehkäpä hän näkee sieltä myös sen perheen, joka olisi voinut hänet adoptoimalla pelastaa. Ehkäpä hän näkee myös ne naapurit, omaiset ja viranomaiset, jotka eivät uskaltaneet toimia. Mutta nyt kävi näin. Eerikaa ei enää ole.[/QUOTE]
   
 7. AVa Vierailija

  Eerikan murhaajat ovat ns. paskasakkia, mistä mm. hesarissa oli juttua. Ihan hyvä, että sellissä kätellään tämmösiä.
   
 8. vierailija Vierailija


  Voisin jopa maksaa lisäkättelystä, mutta onneksi ei tarvitse, kun kättelyä tiedossa muutenkin..
   
 9. Tiara päässä Vierailija

  Iltalehden tietojen mukaan Eerikan selviytymiskeino vaikeista hetkistä oli fantasiamaailma, johon hän pakeni kidutuksen hetkellä. Hän kuoli prinsessatiara päässään.
   
 10. MB Vierailija

  Voi,Olisipa Eerika elossa ja turvassa. Mulla olis ollut hänelle rakastava koti. täällä maaseudulla on tilaa leikkiä ja nauttia perheen keskisistä hetkistä.Olen kahden lapsen äiti . Olen ajatellut tätä tyttöä siitä lähtien kun kuulin uutisesta viime äitienpäivänä. Oikeestaan ihan päivittäin ajattelen häntä. Ajattelen sitä pelkoa, toivotomuutta ja sitä tilannetta kun se hänelle tapahtui sillä kuoleman hetkellä,.kuinka pitkään hänellä oli turvaton olo ja tunne ettei ketään häntä rakasta ja välitä. varmasti mietti myös monesti että miksi häntä noin kohdellaan?. koen melkein itse tukehtuvani kun niin sitä tilannetta päässäni elän. Tästä jäi mulle henkinen trauma koska vieläkin suren tyttöä jota en edes tunne ja joka asui toisella puolella suomea. mietin myös asiaa heidän kannaltaan jotka hänet löysivät ja totesivat ettei tilanteeseen voi enää tehdä mitään, saati oikeuslääkäriä kun Eerikaa avasi ja tutki.miltä heistä tuntui?itkivätkö?entäs tuomarit jotka asiaa näinä päivinä oikeudessa pui. pakkohan niiden on itkeä ja kokea vatsanväänteitä koska me kansalaiset ilman kuvia tai kidutusvideoita voimme niin pahoin asiasta ja koemme surua tyttöä kohtaan. viimeksi tänään itkin tytön kohtaloa yksinäni. Omien lapsien saamisen jälkeen luonteeseeni on tullut voimakas empatian tunteminen. herkistyn pienestä. mietin myös että kuinka moni lapseton pari olisi halunnut häntä rakastaa ja omaksi lapsekseen ottaa. MUTTA eniten päässäni pyörii kysymyksiä Eerikan isästä ja sen tyttöystävästä. Jos lapsi oli kokoajan tiellä niin miksi häntä ei annettu pois, MIKSI kidutus ja väkivalta oli parempi vaihtoehto? Miten sellaiseen vaihtoehtoon voi päätyä. ? Kuinka tyhmä Eerikan isä oli kun ei huomannut nelosraskautta.sehän rupee näkymään jo hyvin varhain.vähän pulleammallakin naisella. lapsen on täytynyt mennä ominpäinkin nukkumaan eikä aina käskystä. Herätettiinkö lapsi kesken unien ja sidottiin pakettiin? eikö heidän päässään ollut edes pientä rakastamisen merkkiä? jos omaa lastaan ei rakasta niin miksi sen sitten pitää? Ai lapsilisänkö takia? sehän on olemattoman pieni. Haluaisin vaan halata tätä tyttöä ja sanoa että hänestä välitetään ja rakastetaan mutta aivan liian myöhään. Hän saisi omin sanoin kertoa millaista hänen elämänsä on.ollut ja mitä hän toivoisi. Hänen isänsä ja naisystävänsä tuntuu lehtien mukaan vähättelevan kaikkea varmaan tuomion pituuden takia mutta totuus on ettei ketään voi tiedostamatta tappaa ekaksi sitomalla toinen lakanaan ja sen jälkeen vielä pressuun tiukaksi paketiksi.Mä niin toivoisin että olisin hänet tavannut ja hänet pelastaa. Mä niin pitäisin häntä hyvänä ja auttaisin parhaani mukaan tasapainoiseen elämään

  Nim. Saako viestin lähetettyä taivaaseen?
   
 11. pikku rakas Vierailija

  Jumalalla on varmasti eerikalle parempi suunitelma taivaassa pieni enkeli jos oisin voinu pitää huolta sinusta sinulta ei olisi puutunut rakkautta eikä lämpöä miten tämmösten ihmisten annetaan elä ja tuommonen sanonko lumppu kuka noi tekee pienelle lapselle täytyy olla todellakin pahan sielunen ihminen ei mikään normali vaan semmonen joka on niin paholaisen sitoma ettei toimi omilla aivoilaan vaan demonit jotka häntä hallitsee toivotavasti isä ja lumppu joutuvat sinne minne kuuluukin

  voi kun tälläistä ei enään sattuisi vaan laspset otetas pois niiltä jota vähänkään epäilään että pahoinpitelee laspsia ne on pieniä viatomia jumalan enkeleitä. jokainen laspi on rakkauden ansainut ja hyvän kodin viis siitä onko köyhä ja että nukuuko laspi vuodesohvalla kunhan se saa vain rakastavan kodin jossa sillä on turvalinen olla minulla on itsellä lapsetomuus ongelma välillä pistää ajatelemaan miks ihmeessä eerika ei voinut syntyä mulle oisn varmasti rakstanu eerikaa koko sydämestä ja antanu kaiken mitä ikinä tarvitsee myö hengelisen kodin ja tasappainosen elämän jeesus siunaa eerikaa
   
 12. Tutkintapyyntö Vierailija

  Tekopyhät lähiön naapurit viis veisasivat Eerikasta, vaikka omin silmin näkivät kuinka tyttöä oli hakattu ja juoksutettiin ulkona kaksi tuntia.

  Tekopyhät lähiön naapurit ovat heti itkemässä krokotiilin kyyneleitä, kun lähiön meininki paljastuu suurelle yleisölle.

  Lähiöihmisten motto on kuitenkin: "Jokainen pitäköön huolen omista asioistaan".
  Eerikallahan niitä huolia riitti...

  Kylmäksi on mennyt tämä maailma: naapurien annetaan pieksää lapsensa hengiltä! Onneksi todistajien toimintaa tutkitaan poliisissa nimikkeellä rikoksen ilmoittamatta jättäminen. Aivan varmasti tulee tuomioita - ja ne ovat kovia!
   
 13. KiIli Vierailija

  kirjoituksissa. Elämässä on sittenkin kauneutta. Tämä tragedia on koskettanut monia ihmisiä syvästi. Joku ei jaksa edes ajatella, mutta Eerikan piti kestää.
  Eivät edes nimestä olleet yksimielisiä. Paha merkki tuokin on.

  Eerika on mennyt, mutta jätti ikuisen merkin sydämiimme. En ole kuolemantuomion kannattaja, mutta nyt toivon helvetin tuskia tuolle pariskunnalle ja vaikeita tunnontuskia kaikille niille, jotka asiasta edes jotain tiesivät, mutta eivät toimineet.

  Missä olivat opettajat, missä mummo ja vaari, missä leikkitoverit, äiti ja muut sukulaiset, sen tiedän missä olivat sosiaaliviranomaiset. He olivat kopeissaan sääntöineen ja hierarkioineen . Minä häpeän itseni ja meidän kaikkien puolesta. Me jokainen olemme syyllisiä kun tämmösitä tapahtuu. Miten enää voi luottaa mihinkään?

  Näkemiin pieni Eerika, kaunis kukka, sisukas kärsivällinen lapsi. Hänestäkö piti tulla meidän opettajamme? Emmemekö vähemmällä kärsimyksellä opi?
   
 14. Maiza Vierailija

  Toivon että lastensuojelu saa tästä myös tuomion. Ei voi mitenkään käsittää että tätä lasta ei huostaanotettu pysyvästi!
   
 15. surullinen Vierailija

  saiko nämä sosiaalitantat jotka jättivät eerikan asiat käsittelemättä eivät vähää välittäneet tästä lapsesta saivatko he mitään tuomioita vaiko vaan pään silityksiä ei muuta kun kunnon tuomiot niillekkin kun olivt noin välinpitämättömiä ja tietysti muistamatta tätä eerikan kultaista mummia tätä yhtä sosiaalitanttaa jolla varmaan oli sormet pelissä tässä asiassa puolusti tätä kahjoa poikaansa
   
 16. Huoh! Vierailija

  Juu juu, jakakaa vaikka kuolemantuomioita, mutta fakta on se että rangaistuksilla ei juurikaan ole vaikutusta. Aika harvassa rikoksessa tekijä on edes tullut ajatelleeksi lakia ja rangaistusta saatika ollut edes tietoinen siitä. Amerikoissa on kuolemantuomioita ja pitkiä vankeusrangaistuksia ja silti afrot mellastava ghetoissa ja porukkaa kuolee ja hakataan.

  Monissa Aasian maissa tuomiot ovat paljon maltillisempia ja rikollisuuskin todella vähäistä.

  Ennemminkin paukkuja tekojen ehkäisyyn, koska rangaistusvaiheessa peruuttamaton on jo tapahtunut.
   
 17. Kovaa käsittelyä Vierailija

  Eerika kuoli tiara päässään. Tiaran piikit olivat painuneet päänahasta läpi. Sen verran kovaa käsittelyä hän oli saanut.

  Kuolema tuli kuitenkin tukehtumalla. Isä veteli tupakkaa parvekkeella sillä välin, kun Eerika kuoli.
   
 18. Minä Vierailija

  Ihan oikein sille isälle.. Ei ole mtn järkeä tässä nykymaailmassa
   
 19. Karvinen Vierailija

 20. vierailija Vierailija

  Jumalalla ei ole tämän kanssa mitään tekemistä!!!!
   
 21. vierailija Vierailija

  Jumalalla ei ole ollut mitään tekemistä Vilja Eerikan murhassa. - Minua itseäni on lyöty henkihieveriin kolmevuotiaasta asti. Olen ihmetellyt, että jättivät henkiin.
   
 22. angry!! Vierailija

  ja isä kuvasi lapsensa tämän pirullisen akan temput ja rääkkäykset lasta kohtaan!
  noi kaksi pirua saa vielä saman kohtelua mitä ovat tehneet tuolle lapselle!
  tekisi mieli hakaa noita molempia oikein niin kovaa kunnolla turpaan!!!!!!
   
 23. vierailija Vierailija

  Tämä on Suomen hirvein, kuvottavin ja oksettavin rikos ikinä. Ja samalla myös käsittämättömin. Ja tapaus myös haisee, ja pahasti. Meidän kaikkien pitäisi nyt sitten uskoa, että Erikan isä (muka) luuli, että hänen avopuolisonsa on ranskalais-marokkolainen lääkäri, ja odottaa nelosia. Ettei vain olisi kokoajan tiennyt, että se kaikki on ihan hevon kukkua, mutta ei vain ole välittänyt. On vain tykännyt siitä, että saa tulla ja mennä, miten haluaa, kun joku sillävälin ilmaiseksi vahtii hänen asunnollaan hänen lastaan, ja ehkä kenties edes jollain lailla "hoitaa" kotia, eli esim. pesee pyykkiä, laittaa ruokaa (aikuisille) jne. Eikä ole sitten yhtään välittänyt siitä, miten lasta on kohdeltu hänen poissaollessa, kunhan hänellä itsellään on siellä kotona sitten vain mukava naisystävä valmiina odottamassa. Erikan äitipuoli on ollut varmasti mukava Erikan isälle, mutta hirviö Erikalle. Ei, en jaksa uskoa, että Erikan isä on niellyt nuo valheet.

  Ensinnäkin lääkärillä olisi jo siinä elämän vaiheessa, siis sen ikäisenä, pitänyt olla rahaa. Varsinkin jos on muka joskus pitänyt omaa vastaanottoa, niin kyllä sen pitäisi lompakossa näkyä. Vaikka olisikin työtön lääkäri Suomessa, niin olisi sitten edes säästöjä.

  Lisäksi..Nelosraskauden olisi pitänyt näkyä, nelostenkin jo syntyä pikkuhiljaa. En jaksa uskoa, ettei Erikan isä ole huomannut, että jokin on pielessä. Lisäksi kun tuon kyseisen äitipuolen kasvot on näytetty lehdessä, niin naamasta näkee "kilometrien" päähän, että henkilö on suomalainen. Siis ihan suomalaisen näköinen, ei marokkolaista tummuuutta, ei mitään.

  Mutta nyt siis meidän kaikkien pitäisi uskoa, että Erikan isä (muka) uskoi kaiken tuon hölyn pölyn. Eihän tuollaista kukaan voi uskoa, Eleonoora joku ihan vaajaälyinen, jälkeenjäänyt aikuinen. Ja ihmisten kertoman mukaan Erikan isä einollut mikään jälkeenjäänyt. En ymmärrä, miten isä,voi antaa näin käydä omalle tyttärelleen? Oli itsekin syyllinen, mutta alun perinhän sitominen (lehtien mukaan) äitipuolen idea. En ymmärrä, sanattomaksi vetää vielä näin vuosien jälkeenkin.
   
 24. vierailija Vierailija

  Eleonoora=Ellei ole
  Sekin tulee mieleen, että onko tässä nyt Erikan äitipuoli ja isäpuoli yrittäneet esittää jotain vajakkeja sepittelemällä mitä ihmeellisempiä tarinoita, etteivät olisi saaneet elinkautisia rangaistuksia molemmat.
   
 25. vierailija Vierailija

  Sorry, siis ei isäpuoli tietenkään, vaan oma isä. Niin siis jos haluaa (yrittää) esittää poliisille vajakkia, niin voiko helpompaa keinoa enää olla, kuin se, että väittää pokkana aidosti uskoneensa nuo äitipuolen sairaat valheet. Lienee erittäin suurella todennäköisyydellä kokoajan siis oikeasti tiennyt, että kyseessä on ihan suomalainen eukko, p...kele. Ei vain ole yhtään välittänyt siitä, mitä omalle lapselle tapahtuu.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti