Hae Anna.fi-sivustolta

Näin on

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä vierailija, 28.11.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Veskari.
   
 2. Camomille* Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  08.12.2015
  Viestejä:
  460
  Saadut tykkäykset:
  106
 3. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
  Ihan unissasi on. Sitäpaitsi vastasin tuolle jolle tuokin.
   
 4. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
  Mähän tuota en ole vielä saavuttanut, kysyin tuolta onko hän. Emmä mitään neuvonut. Sanoin vain miltä semmonen itsensä löytänyt MUSTA vaikuttaa. Jos sen käsittää neuvoksi tai moitteeksi tai ohjaukseksi niin pitää miettiä miksi, se vastaus löytyy susta itsestäs ja vain susta itsestäs.:)
   
 5. vierailija Vierailija

  Ovatko muut huomanneet saman, että tämän yhden aktiivisen trollin takia kukaan ei haluaisi osallistua keskusteluun millään tunnisteella/nimimerkillä? On meitä ny "vierailijaa"...
  Käytöksen ymmärtää kun tajuaa että tämän yhden tollon kanssa jää keskusteluissa helposti ns. loputtomaan limboon ja väärinkäsitysten solmuun. Jos yrittää korjata, tarkentaa, oikaista, ei millään ymmärrä, omasta mielestään jo "tietää", vaikka helposti sokea Reettakin huomaisi ettei, ja miten suppean yksinkertainen on ajatuksen juoksu. Kuin aikuinen lapsi. Heti kun on hänen kanssaan jotenkin vähänkin erimieltä (mikä on väistämätöntä) hänellä kuin pääkopassa napsahtaisi - alkaa trollailemaan tätä puolittaista potaskaansa. Aloittaa näitä keskusteluketjujaan missä sitten sekoittaa asioita ja eri asiayhteyksiä sillisalaatiksi ja vie keskustelun suuntaa kohti omaa tasoaan, eli täyttä tyhjän jauhantaa, saman toistoa, latteuksia ...kunnes loppuu asiasisältö täysin. Ikävää kaikien kannalta kun yhden mädän omenan takia keskustelujen taso laskee ja kulutamme aikaamme sellaiseen. Fiksuja ja asiallisia täällä muut, siitä ei siis ole kyse.
  ps. Tuon tämän esille siksi, jos mahdollisesti huomaisi ja tunnistaisi tämän oman käytöksensä ja muuttaisi tapaansa. Muille tiedoksi.
  Todenäköisesti hänen vastauksensa tähänkin on lyhyen puoleinen... :LOL:
   
 6. vierailija Vierailija

  ongelma tällä palstalla kirjoittaessa on se, että omaa mielipidettään ei oikein saa lausua, koska se trolli lainaa tekstin ja sitten alkaa korjailla lainaamansa ihmisen mielipiteitä uuteen uskoon. Eikö olisi järkevämpää, että jokainen vastaisi vain ketjun aloituksen asiaan ja jos ketjun myötä tulee lisää asiaa kerrottavaksi, tekisi niistä oman itsenäisen kirjoituksen eikä lainailisi toisia tai alkaisi määritellä toisen mielipiteeseen asioita, joita siellä ei ollut.
   
 7. vierailija Vierailija

  Minä ainakin yhtälailla kommentoin myös trolli-vierailijalle, niin kauan kun itsellä riittää ketjun aiheesta asiaa, jotain ajatusta jaettavaksi. Elikkä ei tule täältä mitään "huhhuh ja facepalmeja". Näkökannat ja perustelut ok ja toivottavaakin. Jos väärinymmärtää, minäkin monesti, niin sitä varten korjataan, että tulee viestit oikeanlaiseen ja ymmärrettävään muotoon. Ei kukaan tiedä kaikesta kaikkea. Ja täällä nämä aiheetkin ovat monesti perin mutkaisia, ei lainkaan yksinkertaista selittää -varsinkaan jos keskustelijat keskenään eivät ole samalla aaltopituudellakaan.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
  Älkää välittäkö trolli-vierailijoista, kirjoittakaa vain.
   
 9. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
  Älä välitä trollivierailijoista, susta muuten huokuu semmonen tasapainoinen ja hyvä olo, älä välitä mistään trolleista. Tsemppiä. (y)
   
 10. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916

  Joo hyvä tuo väärinymmärrys, monet skismat syntyy väärinymmärryksestä.
   
 11. vierailija Vierailija

   
 12. vierailija Vierailija

  Tuon biisin nimihän on Riidankylväjä, tuntuuko tutulta?:)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti