Hae Anna.fi-sivustolta

Näkijälle

Viestiketju osiossa 'Ennustukset' , käynnistäjänä Surullinen, 16.09.2018.

 1. Surullinen Vierailija

  Puoliso jätti ja muutti pois. Välillä kyselee ajatuksiani yhteenpaluusta ja vähän ajan päästä kertoo, että ei halua takaisin. Hän ei kuitenkaan halua puhua avioerosta eikä myöskään tulevaisuudesta. Miksi näin? Näkeekö kukaan mitä meille tapahtuu?
   
 2. LadyLuck Vierailija

  Menneisiin nousee kortti, joka kertoo teillä olleen hyvä ja rakastava suhde. Nykytilanteeseen nousee kortti joka kuvastaa miestä, yleensä tummempi, vastuullisessa asemassa. Ovela ja käytännöllinen. Puolisosi, vai joku muu?

  Tuleva: Olisit valmis sellaiseen sitoutumiseen, mihin toinen ei kykene. Painostaa ei voi. Koeta keskittyä johonkin muuhun ja anna asian olla, jolloin hän saattaa palata luoksesi.

  Kuitenkin sitten tänne nousee kortti, joka merkitsee muutosta. Jokin suuri mullistus pyyhkäisee niin sanotusti pöydän tyhjäksi, jolloin täytyy aloittaa alusta. Yhtäkkinen ja raju muutos on väistämätön, mutta se osoittautuu onneksi onnettomuudessa.
   
 3. vierailija Vierailija

  Suuret kiitokset LadyLuck. Kuvailit oikein miestäni. Suuntaan kohti tulevaa niin, että lapsilla ja minulla olisi mahdollisimman hyvä elämä kaikesta huolimatta. Jos puoliso haluaa palata yhteen kanssani, löytää hän minut kodistamme lastemme kanssa. Entisen laista suhdetta en enää halua, vaan minun pitää olla ainoa nainen miehen elämässä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti