Hae Anna.fi-sivustolta

Nainen on vain vihainen / väsynyt

Viestiketju osiossa 'Avioero' , käynnistäjänä vierailija, 20.07.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Ollaan kolmekymppinen pariskunta.

  Avopuolisoni on kaikki päivät vihainen, väsynyt tai muutenvaan äkäinen. Ikinä ei kuulemma ole mikään, väsyttää vaan. Saan toistuvasti kommenttia ja sanomista tekemisistäni, millon lähen väärään aikaan käymään kaupassa ja millon en auta vauvan syöttämisessä. Syödään siis useasti vauvan kanssa kahdestaankin, mutta jos en osaa lukea ajatuksia että toinen tarvitsee nyt puhdistuspyyhkeen pitäjää ruokailuun niin asia esitetään tiuskien, että voisitko nyt edes vähän auttaa. Niistä usein tulee paha mieli, kun tuntuu että kokoajan tahattomasti aiheutan mielipahaa. Saan aina syyllistäviä kommentteja ja eleitä, jos olen ollut esim ystävien kanssa ulkona, vaikka asiasta oltaisiin sovittu jo viikkoja sitten ja varmisteltu kymmenen kertaa että onhan varmasti ok.

  Seksi meillä on aina ollut niin, että minä haluan usein ja nainen harvoin. Seksistä on hänen vaikea puhua, ei tiedä mistä tykkää, ei halua kokeilla mitään uutta. Suuseksikin loppui alkuinnostuksen jälkeen lähes 10v sitten, vaikka itse tahtoisin puolin ja toisin. Sitten jos satun ehdottamaan liikaa tai liian usein seksiä, niin siitä sitten pahotetaan mieli myös kun ei olla riittäviä ja asiasta ei tahdota keskustella sen enempää.

  Olen alkanut miettiä, että olenko todella huonossa suhteessa. Toki jokaisella on omat ongelmansa suhteessa, mutta oma olo usein on kurja ja riittämätön. Usein pelkään minkälaisen reaktion saan tällä kertaa aikaan, aivan tahattomasti mitään pahaa tarkoittamatta.
   
 2. vierailija Vierailija

 3. vierailija Vierailija

  Synnytyksen jälkeinen masennus ??
   
 4. vierailija Vierailija

  Voi voi sentään. Jos jokainen vauvaa haluava tietäisi mihin ryhtyy etukäteen loppuisi lasten tekeminen siihen paikkaan. Ei se olekaan mitään ruusuilla tanssimista ja ihanaa tuhisevaa vauvantuoksuista arkea vaan rankkaa arkea ilman lomaa. Olo on vuosia kun eläisi jätesäkissä tietämättä onko aamu vai ilta, kesä vai talvi tai alku vai loppuviikko. Kroppa on menetetty jos ei tee töitä, seksi ei kiinnosta kun ajatukset on =äiti, elämä on yhtä syöttöä, vaipanvaihtoa ja itkua. Kun tulee hiljaisuus on ihanaa nukkua tai vaan olla. Mikä mies ja mitä haluja???? Parisuhde ja vanhemmuus on yksi kovimpia juttuja joka kasvattaa rankasti ja syö voimavaroja. Ei ole helppoa mutta jos odotat kuutisen vuotta niin ehkä sitten jaksaa jotain muutakin kun pyörittää sirkusta paitsi jos hankitte taas sen ihanan tuhisevan vauvan.
   
 5. Mummu Vierailija

  Synnytyksen jälkeinen masennus tuli minunkin mieleeni kuvauksesi perusteella. Se liittyy naisen hormonitoimintaan ja vaatii usein hoitoa, jotta siitä päästään tasapainoon. Koska ette ole enää ihan nuoria, ei pitäisi olla kyse haaveiden ja todellisuuden eroista. Lasten myötä elämä aina joka tapauksessa muuttuu ja asioiden tärkeysjärjestys menee ihan toiseen muottiin. Siinä meillä vanhemmilla on opettelemista aina, vaikka mitään masennuksia ei vastaan tulisikaan.

  Jotta pääsisitte alkuun, tilaa aika vaimollesi lääkärintutkimukseen. Väsymys on riittävä syy siihen, sen taustalla voi olla monta asiaa psyykkisestä elimellisiin, kuten nyt vaikka anemia tms. Menkää sinne yhdessä ja kerro sinäkin omat havaintosi ja kokemuksesi. Avokillesi myös tilanne on raskas, ei hän ole tuollainen pelkkää ilkeyttään.

  Sinulle tuo helpotusta jo tietoisuus siitä, että asiat eivät ole sinun syytäsi. Tämä vaihe teidän elämässänne vain sattui olemaan tällainen. Se kuitenkin menee ohi, mutta kärsivällisyyttä se vaatii. Luepas synnytysmasennuksesta tietoa, etsi luotettavilta sivustoilta, eikä huuhaatiedoista.
   
 6. voivoi Vierailija

  Vaimoni on juuri kuvailemasi kaltainen, vaikka ei ole synnyttänyt yhtäkään lasta tähän maailmaan.
   
 7. vierailija Vierailija

  Vaimosi on masentunut. Jos haluat pelastaa itsesi ja nauttia elämästä sekä löytää rinnallesi kaltainen puoliso niin tee jotain. Ei tämä elämä mene niin että kärsi kärsi vaan niin kirkkaamman kruunun saat.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti