Hae Anna.fi-sivustolta

Naisen piiskaamisesta

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä mies 39, 10.07.2007.

 1. mies 39 Vierailija

  Olen todella uusi näissä kuvioissa, sillä en olisi uskonut saavani naiseni piiskaamisesta mitään kiksejä. Tuo naisenpuoli on aika pitkään tuossa provosoinut, ja eilen sitten puolitosissani annoin vähän palaa, eli piiskasin. Yllätyksekseni huomasin, että oli vasin kiihottavaa. Olin vähän vihainen, kun väsyin jankuttamaan mielestäni turhanpäiväisestä asiasta, joten tuumasta toimeen, nainen kainaloon ja luja löylyytys pyllylle. Kämmentäni vaan käytin, housut kuitenkin kiskoin alas, kun pääsin pieksemisen makuun. Ollipas varsinainen turn on, molemmat kävimme tosi kuumina. Taidan jatkaa samaan malliin. -Kertokaa muutkin ensikokemuksistanne!
   
 2. Piizka Vierailija

  Se on kiihottavaa ja myös naisen kannalta saada. Tule aikamoiset kicksit!!
   
 3. mies 55 Vierailija

  Kyllähän naisen piiskaaminen kiihottavaa on, ei voi kieltää. Täytyy vaan pitää mieli maltillisena, ettei tule vahinkoja, ei siis saa olla liian kovaotteinen. Silti selkäsaunan tulee olla tuntuva, jotta vaikutus on riittävä. Itse olen kurittanut 12 v nuorempaa vaimoani vuosikausia, lähes koko avioliittomme ajan, yhteisellä sopimuksella tietysti tähän päädyttiin. Yleensä annan avokämmenellä ja vyöllä, joskus haetan koivunoksankin. Yhä vieläkin hän pistää vastaan, rimpuilee ja tempoilee vielä siinäkin vaiheessa, kun housut on kintuissa ja tietää varmasti tappelun turhaksi, mutta se on osa jutun juonta, kiihotun lisää, kun saan vähän käyttää voimaa pitääkseni nartun aisoissa. Sitten vaan remmi laulamaan pitkin pyllynposkia. Lopputulos on aina se, että vaimo itkee kivusta ja kiukusta, mutta siitä huolimatta on kiimainen kuin mikäkin, kun lopetamme. Jatko... sen saa kukin päätellä ihan vapaasti... Erittäin antoisaa tämä on, en luopuisi mistään hinnasta.
   
 4. Vierailija

  Oletkos varma että tykkää kun itkee kivusta ja kiukusta!!!
   
 5. Vitun Urpo Vierailija

  Joo vedetään onko 100 raipaniskua, niin pysyy akka hiljaa.. Sitten saa panna rauhassa molempiin rööreihin...
   
 6. joopajooooooo Vierailija

  Taitaa Vitun Urpo puhua ihna puppua...eihän noin saadaan naista!
   
 7. Piiskattu rouva Vierailija

  Kyllä piiskan saaminen kiihottavaa on, enkä varmaan ole ainoa näin ajatteleva. Jos molemmat siitä nauttii, asia lienee ok? Väkivalta parisuhteessa on täysin eri asia. Minulla on takamus nytkin niin arkana, että istuminen on vähän hankalaa, mutta pelkkä eilisillan muisteleminenkin kiihottaa vieläkin. Tätä on vaikea selittää toisinajattelijoille, mutta itse ainakin nautin olostani.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Saanpiiskaa Vierailija

  piiskattu rouva et ole aikoa meitä on aikapaljon jotka tykkäämme pienestä piiskaamisesta toiset haluavat kunnon löylytyksen itse kuulun jälkimäisiin pitän koivuvitsasta,remminsaannista muutaman kuukauten välein ihanaaa!
   
 9. vierailija Vierailija

  Niinpä niin piiskasta pitäviä on aika paljon.. sopiva punoitus pyllyllä kiihottaa sopivasti. ja mikäpä siinä kun molemmat ovat ovat vapaaehtoisesti mukana. mihinkään kuritusjuttuihin en usko, vaan siihen että että piiskaus on eroottista leikkiä. jotkut pitävät kovemmasta piiskauksesta jotkut taas kevyemmästä.. mutta molemmissa sama tarkoitus
   
 10. olen syksystä saakka otottanut kevättä pääsemme mökille nauttimaan piiskan käytöstä olimme vappuna sain tämän kesän ekavitsat paljaallepyllylleni rangaisussa käytetään remmiä,pajupiiskaa silloin olen huosukorsetissa lahkeellisessa olemme nauttineet jo parikymmentävuotta vitsoista.
   
 11. piiskattu rouva2 Vierailija

  monasti mieheni hakee vitsan valmiiksi makkariin kun löytän vitsan makkaristamme tietän mitä tulemanpitää pelkkä vitsan näkeminen alkaa kiihottaa minua olen kuin tulisillahiilillä ototan riisumistani minua riisuttaissa kun pikarini otetaan on reisieniväli melkokostea piiskatessa minulla reitenileviävät pimppaheittäänesteensä kullansyliin voiko olla ihanampaa kiusaan itseäni katsomalla piiskaamistani viteolta olet oikeassa pisk rouva.
   
 12. masokisti Jäsen

  liittynyt:
  19.06.2014
  Viestejä:
  120
  Saadut tykkäykset:
  1
  Minä ajattelen sata prosentista kuin sinä ja minä olen kateellinen sinun arkana takamus!Minä joudun annaa minulle itse piiskaa!
   
 13. birch Vierailija

  ihana olet vitsan päälle ymmärtävä nainen
   
 14. Vitsasta iloa Vierailija

  Tietän etukäteen koska saan vitsaa yleensä kiihotan itseäni tähäntilanteeseen hyväilemällä pakaroita,reisiäni kiima nousee minussa kulta ottaa hamoseni,pikkarini pois antaa vitsaa napakasti ja pitkään potkin,ulvon lopuksi saan sisääni juureksen saan orkkuja yhtenään peräsylkee nesteet pihalle tulee niin tyttömäinen olo 45v akalle itse annan myös vitsaa kullalle ja menen hänen päällensä pimperoni antaa kullillekyytiä saan monta orkkua tämä on nautintoa meille.
   
 15. vierailija Vierailija

  Naiset ovat käyneet liikaa koulua, Se on pilannut heidän luonteensa ,Naisesta on tullut ylpeä ja vallanhimoinen, Nainen tarvitsee kuritusta ,Silloin hänestä tulee kiltti
   
 16. vierailija Vierailija

  Minä haluan ilkeä nainen joka annaa minulle piiskaa!
   
 17. Vierailija Vierailija

  Meidän perheen naispuolinen jäsen haluaa aina välillä piiskaa, mutta ujona ei kehtaa pyytää. Niinpä kehitin siihen systeemin: Hänellä oli tapana jättää aina vessan pöntöstä kansi auki. Toruin siitä, ja sanoin, että jos jätät kannen auki, saat piiskaa. Kansi on aina joskus auki...
   
 18. Piiskattavarouva Vierailija

  Saan piiskaa kun on mahtollista lapsien takia annan itse aika usein pyrtölleni itse sain viikon lopulla kunnon löylytyksen saimme olla kaktestaan minut remmittiin olin selälläni sängyllä jalatpystyssä,levällään sain ohuttaremmiä vyötäröstä polviin saakka sain kai noin20minutin käsittelyn änkyin äänekkäästi polveni olivat välillä rinnoissani kiini näin mitenreitet,pyrstö saivat remmiä pyrstöäkirveli tuntui kuin olisi saanut suolaa,sokeria samalla pimpanposket saivat pikkasen remmiä myös teki hyvää ihanin selkäsauna mitä olen saanut koskaan pyrstössä tuntuu vieläkin hyvälle.
   
 19. strykpojke Vierailija

  Se kuullosta niin ihanaalta!Jos minä saisin samanlainen käsittely?Tänään piiskasin minä minua itse mutta ei se on sama tunne kun en saa tuntea minua alistettuna ja nöyrytettynä!
   
 20. vierailija Vierailija

  Minä tahtoisin piiskaa siihen että laihtuisin mutta miesystäväni ei anna sitä, Haluaisin joko naiselta tai mieheltä kunnon selkäsaunan ilman seksiä. Asun Kaarinassa
  Haaveilen siitä että minut niskavilloista talutetaan kellariin jossa piiskataan . Itse asun kerrostalossa olen 56 v nainen
   
 21. vierailija Vierailija

  Itse Pitän Remmistä Ystävättäreni kanssa nautimme parin kuukauten välein Sexsi ei kuulu meilläkään mukaan vaikka saankin orkkuja remmitessä joskus annan itselleni tuoretta kesänkasvanutta leppä piiskaa pimpalleni nesteet,pissa lentää toivottavasti löytät Hyvän Naisystävättären joka tietää mitä nainen haluaa.
   
 22. vierailija Vierailija

  Pohjanmaalta löytyy paikka jossa tuhmia rouvia opetetaan tavoille. On piikoja, ketjuja, sähköpiiska, kahleita yms. Mitä te tuhmat naiset voitte vain kuvitella. Kertokaa miehellenne et olette viikonlopun työmatkalla ja Tulkaa tänne. Ikää saisi olla senverran että tietää mitä haluaa!

  [email protected]
   
 23. vierailija Vierailija

  Te ootte ihan sairaita kaikki........teissä asuu varmaan joku piiskaus demoni, musta sarvipäinen olento, joka on mielistynyt kipuun ja tuskan huutoihin.
   
 24. vierailija Vierailija


  Voi olla näinkin... mutta eroottinen piiskaus on leikkiä... ja piiskattava määrää kuinka kovaa ja miten piiskataan. Ja jotkut nauttivat kun piiskataan. BDSM vaatii siihen osallistuvilta täydellistä luottamusta toiseen osapuoleen ja kaikki ennalta sovittua. On turvasana jne. Hyvin kontrolloitua siis....

  Kokeile itse joskus... mielenkiintoinen kokemus.. usein ulkopuoliselle näyttää erilaiselta mitä oikeasti on. Ja jos ei pidä niin sessio keskeytetään... niin kauan kun kaikki on vapaaehtoista ketään ei pakoteta ja täysi-ikäisiä niin kokeilla voi. Bdsm vaan eräs seksuaalisuuden ilmenemismuoto/ tapa
   
 25. ei kiitos Vierailija

  Oli leikkiä tai ei, sairasta leikkiä se on silti! Minusta siitä on leikki kaukana, jos jää mustelmia, ihorikkeymiä, lihaskipuja ja istumisvaikeuksia. Pe*** kipeänä pari viikkoa, niin ettei voi edes istua!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti