Hae Anna.fi-sivustolta

Naisten oikeus paljastaa rintansa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 06.08.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Miehet kulkevat julkisilla paikoilla yläkroppa paljaana. Lehdissä kirjoiteltiin parista naisesta jotka vaativat samaa oikeutta naisille. Tarkastellaanpa asiaa.

  Kysehän on seksistä. Miehillä on yksi kehon alue jonka paljastaminen on seksiä. Naisilla on kaksi kehon aluetta joiden paljastaminen on seksiä. Naisen paljaat rinnat julkisilla paikoilla tarkoittaa seksuaalista esilletuomista ja on verrattavissa siihen että mies paljastaa mulkkunsa julkisilla paikoilla. Tasa-arvo ei tarkoita sitä että seksuaalisten alueiden lukumäärän täytyy olla miehillä ja naisilla sama. Tasa-arvo tarkoittaa että me suhtaudumme samalla tavalla kummankin sukupuolen seksuaaliseen käyttäytymiseen.
   
 2. vierailija Vierailija

  Kyse on seksuaalisesta ärsykkeestä eli seksuaalisesta häirinnästä. En oikein ymmärrä miksi joku haluaa kulkea kadulla tissit paljaana. Rannalla saa mielestäni maata vaikka alasti, ei häiritse siellä.
   
 3. Rivoista lausunnoistaan ja nakkivarkaitten eliminointi uhkauksistaan tuttua Skandaali-Jaanaa ei päästetty Lahden laamanniksi. Hyvä niin. Lahti pelastui ja säästyi

  aiheesta lisää tässä artikkelissa https://uutispaukut.wordpress.com/tapaus-jaana-helander/

  Akka on tuhonnut niin monen elämän mielivaltaisilla näkemyksillä että on aivan oikein että hänelle pysyy ovet kiinni korkeimmille portaille.
   
 4. vierailija Vierailija

  No eihän tämä mitään uutta ja ihmeellistä ole kun muistaa Cicciolinan ja Pussy Riotin. Aina hetkittäin nousee mediaan tällaisia "aktivisteja", jotka kuvittelevat muuttavansa käyttäytymisellään maapallon pyörimissuunnan. Aikansa kutakin ja mitä vähemmän medianäkyvyyttä sen parempi.
   
 5. vierailija Vierailija

  Kuinkahan moni niistä, jotka vaativat rintoja vapaiksi, itse omassa kodissaan kulkevat rinnat paljaana muiden aikaan?

  Minua ei haittaa paljasrintaisuus, mutta kyllä siitä huolimatta mieluusti puen edes rintaliivit tai bikinien yläosan päälleni helteelläkin. Enkä usko, että kukaan kovin kauaa haluaisi katsella vaikkapa grillatessa naisten ryntäitä.
   
 6. vierailija Vierailija

  Miksi niitä ryntäitä pitäisi katsoa grillatessa? Tai muulloinkaan. En minäkään välttis katsoisi miesten rintakehää grillatessani. Enkä tuijottelisi muulloinkaan, sen paremmin miehen rintalihaksia kuin muutakaan osaa ihmisessä. Se olisi epäkohteliasta, kuten tuijottelu yleensäkin.
  Jos mentäisiin tuohon, että nainenkin voisi kulkea ilman paitaa, vaatisi se varmasti totuttelua ennen kuin asia arkipäiväistyisi eikä toimisi enää pilkan aiheena tai miesten mielikuvissa seksuaalisena viestinä. En usko, että se edes onnistuisi meillä. Tai että siihen olisi välttämätöntä syytä.

  Mutta lämpimissä maissa on ollut paljonkin yhteisöjä joissa on eletty rinnat paljaana ja se on ollut aivan luonnollinen asia. Seksuaaliset viestit on, yhteisöistä ja maasta/mantereesta riippuen saatu muulla tavalla. Rinnoilla on pääasiassa ruokittu lapsia.
   
 7. vierailija Vierailija

  Kulttuurisidonnaista tämäkin.

  En vain ymmärrä, miksi kaikkea pitäisi saada, koska "muillakin on". Kateutta?
   
 8. vierailija Vierailija

  Nämä on muoti-ilmiöitä jotka nousevat tietyn väliajoin. Monella näyttää olevan jotain mielenterveydellistä häikkää taustalla-
   
 9. vierailija Vierailija

  Muuten samaa mieltä, mutta mistä sinä "näet että monilla on jotain mielenterveydellistä ongelmaa taustalla"? Ja keillä monilla? Niilläkö jotka vaativat oikeutta olla ilman yläosaa?
   
 10. vierailija Vierailija

  Pakko ne lapset on imettää, jollei anna vain korvikkeita.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti