Hae Anna.fi-sivustolta

Natolla sananvaltaa Pohjolassa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 06.08.2018.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 763
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suomi on sotilaallisesti yhä omasta mielestään liittoutumaton, vaikka venäläiset viestivät aiheesta toisinkin äänenpainoin. Yksi tärkeä seikka on mahdollisuus liittyä Natoon, jota erityisesti oikeistopuolueet ovat pitäneet tärkeänä. Kyse on niinsanotusta nato-optiosta, jonka voi unohtaa, jos Suomi allekirjoittaa YK:n ydinaseet täysin kieltävän sopimuksen. Yhdysvallat paimensi jo Ruotsia ruotuun, kun länsinaapuri lupautui allekirjoittamaan sopimuksen.

  Euroopan suurimmat valtiot kuuluvat Natoon, eivätkä allekirjoita ydinaseet pannaan julistavaa sopimusta. Eikä ole varmuutta siitäkään, että Ruotsi toimii siten, vaikka maa onkin ollut mukana laatimassa kyseistä sopimusta. Arvattavasti Ruotsin nykyhallitus haluaa allekirjoittaa, muttei toimi siten, jos oikeistopuolueet eivät anna tukeaan hankkeelle.  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/25...uomen-valintaa-ydinasekiellossa-sanon-suoraan
   
 2. Nato on Suomen Vierailija

  Isäntä, Niinistön hyväksyman isäntämaasopimuksen jälkeen. Sopimus on niin salainen, ettei eduskuntakaan saa siitä täydellisiä tietoja.
  Tehdyn sopimuksen jälkeen Venäjä vahvistaa asevoimiaan myös Suomen rajoille.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 763
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikö kyseinen isäntämaasopimus ole puolustusvoimain komentajan allekirjoittama, joten se on pikemmin ammatti-ihmisen hyväksymä paperi läntisen yhteistyön kuvioista ja rakenteista? Toki voi vaikuttaa siihen, millä tavoin itänaapuri asettaa omaa kalustoaan rajalinjoille, jos Venäjällä tulkitaan se toisin kuin suomalaiset haluavat.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 763
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tällä hetkellä hohkataan ilmastonmuutoksesta siihen tapaan, ettei ihmisillä ole enää tulevaisuutta, koska kuivuus vie sadot koko maailman mittakaavassa. Silti varallisuus käytetään aseisiin, koska pahimmin pelätään kolmatta maailmansotaa. Yhtälö on murskaava koko luomakunnalle, eikä vain ihmiskunnalle.

  Arvattavasti Israel pärjää pisimpään, koska maassa asuva kansa osaa raamatullisten ohjeiden mukaan varautua pitkiin lamakausiin. Kasvattavat ruokaa lähes autiomaan kaltaisissa oloissa ja osaavat hyödyntää vähätkin vesivarat optimaalisesti. Suomella on paljon vettä, mutta sitä ei osata valjastaa siten kuin tarpeen olisi, koska ainoa tavoite on saada verotus keveäksi.

  Siitä huolimatta israelilaiset ovat sotilaallisesti kykeneviä, minkä osoittavat muille monin eri tavoin, vaikkeivat aina ota kunniaa saavutuksistaan. Osaavat eliminoida viholliskansain joukoista kaikkein pystyvimmät, jotka pyrkivät kehittämään esimerkiksi ohjuksia aiheuttaakseen pelkoa Israelissa. Ja kaikki varautuvat sotiin varuskunnissa, joissa niin naiset kuin miehet oppivat puolustamaan itseään. Ja pitämään kunnostaan huolen, jotta kykenevät liikkumaan sotilaan tavoin.
   
 5. vierailija Vierailija


  Presidenttimme katseli vierestä kun puolustusministerimme allekirjoitti isäntämaasopimuksen jenkkien luona, joten hänkin hyväksyi Neto-joukkojen mellastuksen suomessa, sekä maalla, merellä ja ilmassa. Myös suomen aseistusta testataan miten se pelaa yhteen Naton aseistuksen kanssa.
  Suomen maaperälle suunnitellaan myös suurta sotaharjoitusta johon Nato-joukot osallistuisivat sankoin joukoin, jää nähtäväksi miten Venäjä siihen reakoi aikanaan, onhan maa varoitellut Natoa sen laajenemisesta vastoin lupauksiaan Venäjän rajoille..
  Ruotsalaiset viisaimpana eivät ole ainakaan vielä hyväksyneen vastaavaa sopimusta Naton ja jenkkien kanssa.
   
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 763
  Saadut tykkäykset:
  0
 7. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 763
  Saadut tykkäykset:
  0
  Israelilaiset eivät piittaa muiden reaktioista, jos käyvät ulkomailla estämässä turvallisuuttaan uhkaavia toimimasta. Henkisesti samantapaisia kuin venäläiset, jotka ovat nyt ensi kertaa harjoitelleet ydinsukellusveneen kera sotaa Itämerellä oman laivastonsa kanssa. Ruotsissa kirjoittavat suurin otsikoin aiheesta, vaikkei olekaan ensi kerta, kun ydinaseita on ollut mukana harjoituksissa. Tosin edelliskerta oli kaiketi kylmän sodan ja dieselvetoisten sukellusveneiden aikakaudella.

  Arvaanpa, että niin israelilaisilla kuin venäläisillä on hyvät suojat ydinsotia varten, vaikkei niistä kerrota julkisesti. Nooan arkki on ikään kuin esimerkki siitä, kuinka viisas pelastuu silloin, kun muut jäävät avuttomiksi. Ehkäpä suurvalloilla on jopa avaruuteen sinkoava alus, joka vie eliittiväkeä kenties avaruusasemille turvaan. Ja hyvähän on, että ihmiskunta varautuu pahimpaan, jotta pahin riesa maapallolle pysyy elossa.
   
  Last edited: 08.08.2018
 8. vierailija Vierailija


  Eikös isäntämaasopimuksen kirjoittaja ja päältä katsoja olleet molemmat Niinistöjä.
   
 9. vierailija Vierailija

  Venäjän trollit ei täälläkään kirjoittamiensa postauksien perusteeksi viitsi selvittää faktaperusteita. Saakohan tuosta propagandasta korvauksen kappaleittain(?)
   
 10. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 763
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taidat olla Yleisradiossa töissä, koska jankkaat selkeää asiaa koko ajan valeuutiseksi.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti