Hae Anna.fi-sivustolta

Nauttivatko 60 v. yksinelosta?

Viestiketju osiossa 'Isovanhemmat' , käynnistäjänä pierailija, 03.03.2019.

 1. pierailija Vierailija

  Mitä 60 v kuuluu?
  Käyttekö aurinkorannoilla?
  Oletteko avioeronneita?
  Nussitteko vieraita?

  Suomessa ku vanhat eukot eivät nuori nussi.
  Muissa maissa totta joo tosiaan.
  Siten 60 v nainen kasvoi itse ja voisi opastaa nuoria poikia. Reilua asennetta se. Heitä jotka eivät saaneet, mutta kiehuvat.
  60 v mies on sit vaikeampi juttu, joka tykkää 18 v tytöistä. Hän tahtoisi demokratian nimissä opettaa heitä, mutta Christian Hirn kieltää. Hän antaa heille 5 vuotta vankilaa vaikka tyttö itse tuli ja pyysi: "anna kyrpää".

  60 v naiset tahtoisivat kenties hoitaa pienokaisia lapsia.
  Siksi heidän parempi alkaa toimia lasten suojelijana.
  Imagon nimissä saavat sit raiskata vieraita lapsia.
  Niin Suomessa asiat. Eduskuntalaiset sit tekevät vain työtä.
  Ei Jumalaa ole olemassa. Raamattu kirjana on pyttyä.

  Ajatus se, että ihminen ei kasvaa aikuiseksi kun ei hoida pienokaisia.

  Ja Suomi ei anna edes hoitaa omia lapsia!
  Epänormaalia kehitystä.
  Pienen valtion tahtoa näyttää maailmalle jotakin.

  Luonnon laki toki tuo tilanteita, että vieraat erehtyvät vieraiden luokse. 60 v saavat tilaisuuden hoitaa vieraita nuoria. Miten ja kuinka - ei hajua.
  Ja mikä ihme kiva siitäkin on?
  Globaalisesti.

  Eduskuntaämmät ku eivät vielä saanet johtaa ja siksi keksivät kakkaa päänsä pitimiksi, koska ovat keksineet feminismin kuulemma, vaikka koko 1700 luku oli ämmien juhlavuosi.
   
 2. vierailija Vierailija

  Mää ku oon täyttämättä 40 v.
  Ei voi tietää mitä on 60 v.


  Suomessa olisko se 60 v keskiikäarvo?
  Se tarkoittaa, että KAIKKI LAPSUKAISET painukaa lasten tarhaan. Kasvakaa miten osaatte, kuinka jaksatte.

  Suomessa kukaan muu saa hoitaa lapsiaan kuin Helsingin yliopistossa opiskellut kasvatustieteen oppilas. Biologiset vanhemmat eivät ole vaihtoehto. Lapsia on pakko kasvattaa ammattilaisten johdolla, niin Suomi valtio säästyy jostakin, mistä ei tiedätä.

  Lapset tottuvat, että ei oo vanhempia.

  Ja yhä useampi ei tiedä miten synnyttää.  60 v odottavat elämänsä tunnustusta. Mehän elettiin niin pitkään. Tunnustamatta 80 v.
  60 v pettyvät, koska kukaan jaksaa heidän tunnustustaan. Mitä 60 v sitten tekevät elämässä. Aika paljon rahoja. Siihen se aika menee. Ovatko ihmiset havahtumassa?
  Yksinäisyyteen.

  Ai, ai, miksi suomalainen näin tyhmä? Ei perheessä kasvanut. Voiko muka kirjaooppimalla tulla älykkääksi? Mistä voi niin paljon tietää, mitä kirjassa lukisi?
  Ja mihin se pätevöittäisi?
  Niin kuin bodarin keho, joka tottuu suljetussa huoneessa, joka on täynnä rautaisia puntteja, suoritettavaan työhön, eikä mihinkään muuhun, niin bodari on oikeastaan vaikka näyttää vahvalta, niin aika työkyvytön, koska ei pärjää missään ammattissa, joka ei sijoitu bodaushuoneeseen.

  60 v on tarvetta etelämaissa, joissa toisinpäin on liikaa teineja ja lapsia. Suomen vanhukset näyttävät kullalta siellä, heihin on tunkua, koska elämän kokemuksesta on puutetta, koska lisäännytään tiuhaan auringon alla, toisin kuin pohjoisessa, jossa kyrpä-pillu on tuntematon käsite. Sitä harrastetaan sängyssä..ööö.

  Tyhmä hän, joka vieläkään ei oo kypsynyt afrikkalaiseen mulkkuun, Leo kuninkaaseen.
  Menkää te 80 v:eetkin etelämaihin. Ehkä Espanjassa saivat jo.
   
 3. vierailija Vierailija

  Jos vanhemmat naiset haluaa harrastaa irtoseksiä lomillaan ja tekevät sitä aikuisen, halukkaan partnerin kanssa, niin sehän on heidän oma asia. Ei pitäisi kenellekään muulle kuulua.

  Jaa, 60-vuotias mies haluaa opettaa 18-vuotiaalle tytölle seksitaitoja ja 60-vuotias nainen haluaa hoitaa lapsenlapsia? Toisaalla sanot, että ihminen ei kasva aikuiseksi jos ei hoida lapsia, koskeeko tämä molempia sukupuolia vai vain naisia? Kovin on sinulla yksioikoinen kuva ihmisistä. Joku nainen/mies saattaa halutakin noita asioita, mutta moni muu haluaa jotain muuta.

  Tunne-elämältään kypsä 60-vuotias mies ei halua seksiä lapsenlapsen ikäisen kanssa ja aikuisella naisella saattaa olla muitakin interessejä kuin hoitaa lapsenlapsia. Hän on jo hoitanut omat lapsensa, sen pitäisi jo riittää.
   
 4. vierailija Vierailija

  Meillä on sekä vanhemmat että yhteiskunta, jotka pitävät huolta lapsesta sekä paljon lakeja lapsia suojelemaan. Suomessa on esim. lasten seksuaalinen hyväksikäyttö, heitteillejättö, laiminlyönti ja pahoinpitely kiellettyä. Joissian maissa, sun kotimaassa? kaikki tämä on sallittua. Meillä ei tyttöjen sukuelimiä silvota ja turmella jo lapsena, eikä heitä pakkonaiteta vanhoille miehille.

  Meillä ei myöskään ole katulapsia, jotka saa itse huolehtia itsestään. Meillä ei yksikään lapsi näe nälkää, kukaan ei ole koditon ja kaikki saa käydä ilmaista koulua. Kaikille on terveydenhuolto ja hammashoito tarjolla. Miten oli sun kotimaassa?

  Miten nainen, jonka alapää on silvottu ja ommeltu kiinni synnyttää? Täällä on paljon kotimaassaan silvottuja naisia, joita yhteiskuntamme auttaa. Meillä synnytetään sairaaloissa, ammattilaisten avustamina, ei kotona ja puskissa, jonkun puoskarin kynsissä.

  Ja suomalainen on tyhmä? Meillä ainakin kaikki osaa lukea ja kirjoittaa ja kaikki ovat käyneet kouluja aika pitkään. Miten on sun entisessä kotimaassa?

  Bodari pärjää kyllä muuallakin kuin treenisalilla. Tuskin on työkyvytön ja hakee rahaa sossusta niinkuin sinä.

  Se, että meillä lisäännytään vähemmän, ei riipu siitä, että kyrpä-pillu on tuntematon käsite, vaan siitä, että meillä käytetään ehkäisyvälineitä. Kenenkään ei tarvitse syntyä epätoivottuna ja päätyä katulapseksi jos ehkäisyvälineitä käytetään.

  Olen kuullut että afrikkalaiset miehet ovat huonoja rakastajia. He kun ajattelevat vain itseään eivätkä naisen nautintoa. Näin kerran dokumentin, jossa afrikkalainen mies hekutti sitä miten hän nauttii, kun silvottu ja kiinniommeltu nainen huutaa kivusta kun tunkee sisään. Mikä mahtava rakastaja!!!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti