Hae Anna.fi-sivustolta

Neljän tähden illallinen

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Lihapulla, 31.08.2010.

 1. voi Vierailija


  No sellaisella johdolla ei ole enää mitää väliä, kun kaikki nyt tietää totuuden.
   
 2. Riksu Vierailija

  Tuossapa varsinainen besserwisser koko kansan Janne!!!
  Ensin Neljän tähden illallinen-ohjelma sai karvat pystyyn ja viimeksi Sokkokokki.

  Hyi, hyi. Pissa on noussut päähän ja pahasti.
   
 3. Vuittonin rannekoru Vierailija

  Mua hirvitti kun Heli Kajo leikkasi sitä kalanpäätä parinsadan euron Louis Vuittonin nahka/canvas-rannekoru ranteessa! Mahtoi tarttua kalanhaju siihen!
   
 4. anita Vierailija

  On todella noussut pissa päähän ja käytöstapoja ei ollenkaan.Törkeää että tuonikäinen mies vikisee kuin lapsi.Makarooni vain maistui ja sen näkee miehestä että on sitä tullut syötyä.Häpeä Janne ja mene käytöskouluun vaikkapa Kaarina Suonperälle.
   
 5. Pettynyt ex-fani Vierailija

  Pidin Katajasta silloin kun hän juonsi Idols Extraa. Hauska ja reipas.
  Nyt ei tuntisi enää samaksi ihmiseksi. Kitisi ja valitti, ja ainoastaan oma valikoiva huumorinsa upposi häneen.
   
 6. dafodil Vierailija

  Minusta on hauska nähdä julkkiksia vähän toisesta kulmasta. Esimerkiksi Janne Katajan katselu toi mieleen sen, että hän on erittäin neuroottinen ja täynnä kaiken maailman ahdistuksia ja pakko-oireita. On myös hauska nähdä, että ohjelmaan on lähdetty mukaan, vaikka ei ole ollenkaan keittiöihminen. Yllättävän moni myös sanoo tekevänsä itse ruokaa, vaikka vaikuttaa siltä, että ruoanlaitto on heille enimmäkseen einesten lämmittelyä.

  Tykkään myös niistä välikommenteista. Lisäksi on kiva saada vähän vastakaikua ammattikokilta siitä, miten oikeasti olisi pitänyt hommat tehdä.

  Minusta tämä on ollut harmitonta katseltavaa. Se osoittaa, että hauskaa voi pitää ihan kotonakin eikä aina ole pakko lähteä vetämään päätä täyteen. Toivottavasti ohjelman opetus olisikin siinä, että juhlaillallisen tekeminenkään ei ole välttämättä vaikeaa ja toivottavasti nuoriso näkee, että kotonakin voi pitää hauskaa ihan selvinpäin.
   
 7. ulledulledof Vierailija

  Eihän nuo ihan selvinpäin ole olleet kuin siellä Jutan luona, silloinkin joivat autossa sitä kuohuvaa. Mukava ohjelma silti, odotan mielenkiinnolla mitä kukin laittaa. Heli Kajo oli kyllä sellainen söpö tyttö ja näytti korostuneen naiselliselta Jutan rinnalla, joka taas näytti siltä kuin olisi jotain rauhoittavia napsinut ja ihan liikaa suttuista meikkiä. Tällä viikolla taas uudet tyypit, sitä tangokuningasta en olisi tunnistanut, kun en sitä lajia seuraa. Heidi Suomella upeat sääret ja muutenkin kaunis nainen.
   
 8. Dekkaristi Vierailija

  Toisaalta on hyvä, että ihmiset eivät yritä mitään ihmeellistä, mihin taidot eivät riitä, (ainakaan useimmat) toisaalta olen usein vähän pettynyt siihen, että ruokalista on liian arkinen. Eilinen ruokalista kuulosti minusta hyvältä, Jukka Hallikainen sai siihen nähden aika vähän pisteitä. Hän oli mukava ja hauska isäntä, ja kunhan porukka tutustuu, tunnelmakin varmaan muuttuu leppoisammaksi.

  Toivoisin - ruuan arkisuuden uhallakin - että ihmiset tekisivät enemmän itse alusta asti. Valmiiden ruokien ostaminen tuntuu vähän huijaukselta, ja ammattikokkien käyttäjät pitäisi suoraan diskata koko kisasta, vaikka huumorimielellä kisaillaankin.
   
 9. Dekkaristi Vierailija

  Esa sai komeat pisteet, vaikka ohjelman joutuivat esittämään vieraat itse (ei ehkä kohtuuton vaatimus, kun mukana oli sentään kolme muusikkoa) ja pääruuan raaka-aine oli niinkin arkinen kuin makkara - tosin huomattavasti tavallista jauhomössöä laadukkaampi sellainen. Ruoka oli kaikesta päättäen hyvää. Saa nähdä, kuinka "gurmeeta" on tämän illan tarjoilu, kun puikoissa on ennakkotietojen perusteella innokas kokki Hanna.
   
 10. Hanna saisi voittaa Vierailija

  Harmitti Hannan puolesta ettei saanut enempää pisteitä, koska minusta hänen ruokansa näytti hyvältä ja teki tosiaan kaiken itse.
   
 11. Dekkaristi Vierailija

  Ainakin vieraiden kommenttien perusteella pisteitä verotti eniten se, että Hanna vietti niin paljon aikaa keittiössä, joka oli ilmeisen kaukana ruokailutilasta.

  Hannan ruoka vaikutti viikon parhaalta tähän mennessä, vaikka hirvirullia kuiviksi moitittiinkin. Riistahan on vähärasvaista, ehkä sienien sekaan olisi pitänyt pilkkoa pekonia?

  Mitenkähän muuten menetellään, jos kahdella on sama pistemäärä (niin kuin nyt Esalla ja Hannalla)? Arvotaanko voittaja, vai onko kenties kommentaattori "ylituomari", joka tekee valinnan?
   
 12. Dekkaristi Vierailija

  (Tästä ketjusta on näköjään tullut yksinpuhelua.)

  Tasapelihän siitä tuli, ja molemmat palkittiin hienoilla "pikkupuutarhoilla". Ei ollut Heidikään ihan tumpelo keittiössä, vaikka koko viikon oli taitojaan vähätellyt. Huvitti se pastan katkominen - olisi sitten valinnut mieluummin vaikka penneä tai farfallea, jos pelkäsi sitä, että pitkä spagetti on hankala syödä. Tiedän kyllä, että italialaiset ovat hyvin tarkkoja siitä, minkämuotoista pastaa minkäkinlaisen kastikkeen kanssa syödään, mutta ehkä suomalaisille olisi kelvannut vähän vähemmän oikeaoppinen yhdistelmä.
   
 13. töllöpöllö Vierailija

  Voi kun kukaan ei enää käyttäisi umpitylsää sanaa "hässäkkä".
   
 14. Juuri näin! Vierailija


  Mäkään en kestä sitä sanaa! Karvat nousee pystyyn aina kun joku puhuu hässäkästään!
  AARRGGHHHH!

  Juontaja ja oikea kokki ovat sarjan parhaat! Ehdottomasti.
   
 15. töllöpöllö Vierailija

  Arttu Harkilta jäi mainitsematta, että baskien kokkausyhdistykset ovat nimenomaan miesten klubeja, joihin naisia kutsutaan mukaan harvoin jos koskaan.

  Pete Parkkosen kesäkeitto oli hyvä ja yllättävä valinta. Hienoa myös, että hänen pöydällään oli pöytäliina (vaikka lieneekin ollut Sonyn hankkima). Minusta pöytätabletit ovat hirveän arkiset vaikka ne olisivat miten "hienoa" materiaalia tahansa. Niistä tulee pikkulasten ruokalaput mieleen. Meillä oli 70-luvulla kotona aina pöytäliina ruokapöydällä. Kattaukseen ei ole moni panostanut tässä sarjassa.
   
 16. Dekkaristi Vierailija

  Artun ruokavalinta oli aika erikoinen, mutta tulos oli ainakin pisteistä päätellen onnistunut. Tosin joskus tuntuu, että pisteitä tulee siitä, että ruokaa on paljon - niin kuin kokkikommentaattori sanoi, alkupalaleipien pitäisi olla ohuita. Silloin myös päälliset pääsisivät paremmin oikeuksiinsa kuin nyt, kun leipää oli kolminkertaisesti päällisten määrä.

  En ole kiinnittänyt pöytäliinoihin huomiota, mutta niinhän monessa ravintolassakin on pelkät tabletit liinan sijaan. Oliko se liina sitä paitsi kankainen, saattoi yhtä hyvin olla paperista?

  Mitä siihen Peten kesäkeittoon tulee, aika erikoinen resepti hänellä oli (enkä nyt tarkoita paprikoita). Minä olen oppinut tekemään kesäkeiton nimenomaan KESÄvihanneksista eli uusista perunoista, porkkanoista, kukkakaalista ja herneistä. Juurekset tekevät ruuasta heti talvisemman. Hyvää se on saattanut silti olla.
   
 17. Tämän viikon vieraissa oli kivaa , kun Pete Parkkosta lukuunottammatta oltiin ihmisten kotona ja mitään filunkia en nähnyt, esim gurmeekokkeja.
  Parkkosen illallista en nähnyt, mutta eikö hän kokannut jossain muualla kuin kotonaan.
  Titta Jokisen koti oli ihana tosi kaunis, samoin Anna Hanskin ja Arttu Harkilla toki myös kaikki ok.
  Tänään kiinnitin huomioni Pete Parkkoseen, siis hän vei ruokaillessa veitsen suuhunsa, toistuvasti. Eikö juontaja voinut huomauttaa, tai Titta siinä vieressä. Voi poika, yritä nyt päästä moisesta eroon :D
  En ole kokki ruokia en osaa arvostella, kaikki kolme joiden kokkauksen näin onnistuivat mielestäni hyvin.
   
 18. Parkkosesta Vierailija

  Parkkonen kokkaili maanantaina Espoossa Sonyn pääkonttorin tiloissa.
  Nämähän näytetään uusintana huomenna lauantaina.
   
 19. lilla Vierailija

  Hyi miten tylsät ja ällövieraat tälläviikolla.Inhoan Anna Hanskia,Artulle on noussut ego päähän.Ei osata muuta,kuin näyttää hienoja hampaita.Tyhjää,tyhjää.
   
 20. en siedä Vierailija


  Arttu Harkki on oko. pikkasen toki itseään täynnä, mutta kukapa julkkis ei sitä olisi. Kaikki vaan jaksavat prassailla ulkomaan matkoillaan, kaikkihan me ollaan jo Australiassakin käyty ;)
  Ratulaansa vetävää ex-eukkoa Anu Harkkiko hänen nimensä on, en voi sietää, en sitten millään, uutistaankin seitsemän kertaa viikossa.
   
 21. Yllätystyyppi Vierailija

  Mä olin jotenkin aina kuvitellut Anna Hanskin sisäänpäinlämpiäväksi ja hieman sanoisinko tiukkapipoiseksi tyypiksi, mutta hänhän oli todella hauska, humoristinen, viehättävä ja miellyttävä.
  Eli sellainen jonka seurassa viihtyisi erittäin hyvin :)))
   
 22. N50* Vierailija

  Ihan samaan kiinnitin huomiota, ei ole pojalla mitään pöytätapoja. Kyllä tuollaiset opit tulee kotoa jo ja noin isolla ihmisellä pitäisi olla selkärangassa, ettei kyynärpäitä pidetä pöydällä (kädet pystyssä ja niissä vielä aterimet), veitsi ja haarukka ei tainneet missään vaiheessa irrota kädestä. Eikä veistä viedä koskaan suuhun. Jos oisin tuon pojan äiti, kyllä hävettäisi.
   
 23. nyt tulee hauskaa Vierailija


  kun Juha Mieto laittaa vierailleen illallisen. Ei kotonaan ei, ja voisin vannoa ettei itse pistä tikkua ristiin.
  Tuskin osaa vettä keittää ja perunat siihen heittää :D
  Tyhmää lähteä tuollaiseen ohjelmaan, jossa seurustellaan ja hyvät pöytätavakaan eivät ole pahitteeksi.
  Kepu varmasti käski mietaan tekemään vaalityötä, kai se aikoo seuraavalle kaudelle.
   
 24. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 101
  Saadut tykkäykset:
  17
  Miten ihmeessä lapsensa mahtoi saada ruokaa pienenä, jos Mieto ei osannut sitä laittaa? Ihan varmasti osaa ainakin arkiruokaa kokata, kun on joutunut yksin lapsensa hoitamaan pienestä lähtien. En usko, että eineksillä ovat eläneet.
   
 25. Hilkka paras Vierailija

  Hilkka Ahde taisi mennä ohi yhdellä pisteellä eli 35 :)))
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti