Hae Anna.fi-sivustolta

 1. Anna.fi:n keskustelut siirtyvät Kaksplus.fi:n alle 1.12.2020.

  Tästä syystä käyttäjätunnukset lakkaavat toimimasta. Voit luoda uudet tunnukset Kaksplus.fissä osoitteessa keskustelu.kaksplus.fi/register

  Tervetuloa edelleen keskustelemaan kiinnostavista aiheista osoitteeseen keskustelu.kaksplus.fi

  Ystävällisin terveisin,

  Annan toimitus
  Dismiss Notice

Nettiystävä

Viestiketju osiossa 'Uusia ystäviä?' , käynnistäjänä Avovaimo, 29.12.2009.

 1. jep Vierailija

  Niin, miksi emme yrittäisi aloittaa pientä avointa keskustelua vaikkapa näin nimettöminä.
   
 2. N54* Vierailija


  Voi hellanjumala sentää..oon vallan unohtanu Sinut! on kuule Milkun elämässä tapahtunu semmoisia asioita että kun joku tekisi siitä tv-sarjan siitä tulisi suositumpi kuin kauniit ja rohkeat tai salkkarit!
  Mut en täällä ala edes kuiskimaan niitä sulle, sen verran voin paljastaa että miehet on mulkkuja, ja ihan oikea l-kirjain tuonne väliin. Ja että vielä tämän ikäiselle ihmiselle voi semmoista tapahtua kun luulin ettei lasteni ikäisillekään enää.
  Onpa syksy mennyt nopeeta.. nyt jo taas prkl:een joulu nurkalla, mut milkku päätti ettei ota stressiä, niinhän joka vuos oon päättänyt, kyllä se paniikki kohta tulee, lahjoja hankittu jo ja kaapit siivottu..mutta jouluna ei tule pukkia, ei sitten minkäänmoista tai tulee haulia kinttuihin.
  Ollaan sitten saatu luntakin että näkee kävellä postilaatikolle, ihan omalle eikä naapurin.
  Näihin tunnelmiin nyt..koitan muistaa katella tänne useemmin ;)
  rattoisia joulunodotuksia sinne ja muista autella emäntää..hakee kuusen ja siivota kun käsketään =)
  Terveisin
   
 3. jo yli 50 mies Vierailija

  Terve vaan. No en ihmettele jos unohat mut kun sulla on siellä säpinää mulkkujen kanssa ihan oikeesti. Pysysit poissa rettelöasioista niikuin minä teen:)
  Jaa jaa, taitais olla Mirkun tosi-TV elämä paljon paremmin käsikirjoitettu kuin mitä mainitsit.
  Vai on miehet mulkkuja vai nuoria murkkuja? Mitäs oot menny joka paikkaan sorkkimaan, pysyisit kiltisti kotona.


  Ai mikä syksy ja mikä joulu, oliks ne jo, en huomannut.
  Ei pukkia saa lasauttaa haulilla, se vie lahjat mennessään.
  Kiitos vaan neuvoista, lupaan totella hellapoliisia kaikissa mahdollisissa askareissa joita hallitus mulle ajattelemattaan määrää. Lupaan toteuttaa annettuja ohjeita mukisematta ja naamaa vääntelemättä epäsuosiolliseen muotoon. Hymyillä aina ja vastailla myönteisesti ja asiallisesti sekä muutoinkin olla kunnollinen ja reipas mies.

  Jospa sinäkin tekisit uudenvuoden lupauksen ja käänäisit olemuksesi uudenlaiseen valoon läheisiäsi kohtaan, olemalla heille kiltti ja avoin, lörptellä kivoja asioita ja päästää sisään vain kilttejä vieraita, millaisia he sitten sattuvat kulloinkin olemaan.

  No se siitä ajatusmaailmasta ja neuvottelu ohjeista, teet niinkuin itse parhaaksi näät.
  Joka tapauksessa raketit on posautettu ja 6 kannettu takapihalle kuten näihin aikoihin kuuluukin tehdä.
  Hyvää Kevättä Milkku, relaa iisisti.
   
 4. N54 Vierailija


  No heissulivei, kyllä taas kelepaa =) Niinhän minä oon pysynytkin ihan visusti kotona, silti pääsi sattumaan mitä sattui. Eräs mulkqvist vaan pääsi pilaamaan yhden toisenkin Milkun elämän eikä yksin minun, että semmosia donjuaneita täälläpäin, mitä lie saanut äidinmaidossa tai juomavedessä.
  Mä tein jo moooonta uudenvuodenlupausta, on tässä vielä 50 viikkoa aikaa alkaa niitä toteuttaa :)
  Vai on 6 kannettu pihalle :DDD
  Hyvää kevättä sinnekin.
   
 5. Jo yli 50 mies Vierailija


  Jaahas, näyttää sille että mun täytyy tekasta sulle sinkkunaisen käsikirja, kun noi sun miesmetsästykst menee perseelleen.

  Eka sääntö on pysyä sisällä lukitussa huoneistossa ja varattava runsaasti evästä kuukausien kestävään eristykseen.
  Jos kuitenkin luontainen pakko pakottaa jaloittelemaan ulos, voi joutua tahtomattaan moniin kiusauksiin huomatessaan että kaduilla vilisee mieshormoonia tuottavia olijoita.

  Silloin normaali naaras kokee kohtuuttomassa puutteessaan heikkoutensa, ja sortuu silmäilemään noita karvanaamoja vaikka millä silmällä.

  Jos satut heikkouttasi tähän tilanteeseen, on eritoten tärkeää eroitella oikeat väärästä.
  Jos uroksella on pusero napitettu väärin ja se tuijottaa vain varpaitaan, et ole vaaravyöhykkeelä valinnoissasi. Voit jatkaa iskua suunnitelmallisesti.

  Jos uros katsoo sinua ensin rintoihin, hymyilee arvaamattomasti kieltään lipoen, on syytä pakittaa ja unohtaa se saalis.
  Pahempi varoitus lankeaa silloin kun uros alkaa mielistellä ja kehuskella naarasta sitä edes tuntematta. Myös viiruviikset on liimatukka on varoittava esimerkki.
  Paksut kultakorut ranteessa ja kaulassa on vaarallisin merkki, etenkin jos kultaa kimaltaa vielä sormissakin. Siinä vaihessa on toimittava salaman nopeasti ja ruiskutettava pippuria silmille.

  Jos satut pääsemään baariin saakka ja imelään hajuveteen itsensä sotkenut uros koittaa tarjota sulle virvokkeita, on syytä kutsua vartiat paikalle.
  Tai jos karaoketansseissa uros alkaa puristella sua pakaroista ja koittaa tunkea lantiotaan sua vasten, olet jo todennäköisesti uhri. Siitä seuraa samat voivotukset ja valitukset joita aijemmin palstalla kerroit.
  Ja oikean super mulkqvistin tuntee siitä ettei sillä ole puhdasta ihoa, jossa ei ole joitain älyttömiä tattoo kuvioita.
  Ja käsikirjan viimeinen ohje onkin että katekismus kädessäsi on sinun iltasi kotona istuttava poissa karvanaamojen kaameilta kirouksilta.

  Morjes..
   
 6. N54 Vierailija

  No voi Herranpieksut!
  Käsraamatui on kateltu ihan liiankin kans!
  Miten voi pyssyy pirtis ku pitää töissäkin käyvä? ? Mitä häh?
  Minne kusetan/paskotan rakin jos ei voi mennä ulos jalotteleen? Mitä häh??
  Olen sattunut heikkona hetkenä ihan ulos koiruuden kanssa, jopa postilaatikolle, ja eikun tasantarkkaan on naapurin fifi tai labbis tai dobermanne ollunna samaan aikaan kushädäs =( Kauheen karvasii naamoja niiden emännillä ei oo ollunna,hui kauheet sentään! eivätkä oo tapittanu tisseihini, huhhuuuuuu, koiruuksii vaan vahdataan..senkin kelmi, mitä oikein sul on mieles?! ;)
  Jaa jos kultaa kimaltaa ranteis on ehkä keke ruusperi siinä ihan itte, jaa mitä hä?
  Voi että kun joku nipisteliskin pakaroista, sais samanlaiset nipistykset takasin, ja vähän kovempaa viel.
  Mis niitä katekiksmuksmii myydään?? mimmonen opus se on? kuka sen on kirjottanu? onko siinä tarkat ohjeet parisuhteelle?


   
 7. Jo yli 50 mies Vierailija

  No minkälaiset "einarit" ne herranpieksut on? Eiks pieksut ole jonniilaiset monot?
  Laput silmilläs on sun töissä ja lenkillä kuljettava että vältyt houkutuksien riettauksilta.
  Siinäs näät, heti kun paat nokkas ulos, olet keskellä houkutuksia ja paskovia koiralaumoja.

  Niin ruusperi sen on kai pakko olla tai juhan von raffi.
  Meinaaks että tykkäät pakara-nipistelystä? Vallankos saat siittä kuta tunnetta? Ja mitäs siittä tulee jos kilpaa alat nipisteleen takalistoja?
  On niitä parempiakin tapoja tutustuu, ootko koskaan kuullu em. että sanotaan päivää ja mitä kuuluu ja sitä rataa jutustellaan mukavii. Ja kun on tarpeeks vaihettu sanoja voi alkaa koplotteleen eikä nipisteleen. Sit kun olet koplotteluasteella, voit nipistää ittees että onks tää totta.
  Käy kyssyy paikkakunnan rovastilta vanhaa katekismusta, tai katumuskirjaa, en tiijä kuka ne on kirjottanu, varmaan joku hurskas ja kirjotus taitonen.
  Kyllä siitä ohjeet löytyy parisuhteelle, että alkuun pääset.
  Sitten vaan oot luova ja paat tunteella asiat rullaamaan eteen päin.
  Oletkos mummoillut viimeaikoina?
   
 8. Tuli vaan mieleen Vierailija

  Hei,

  luin juuri kaikki viestinne yhdeltä istumalta. Tuli mieleen, tietääkö mieshenkilön oletettu vaimo siitä että keskustelette täällä vuodesta toiseen ja mitä mieltä hän on siitä? Ja toisekseen, Mirkku, et kai vaan haaveile mieshenkilöstä kuin häntä odottaen.. miksi olette jatkaneet näin kauan? Mutta, kiva kun juttu luistaa:) ja mieshenkilölle vinkki: kannattaa joskus tutustua siihen vaimoonkin paremmin niin ei ainakaan tunne oloaan yksinäiseksi kuten ilmeisesti alussa teistä molemmista tuntui. ps. voisitte joskus tehdä näistä jutuistanne päiväkirjamuotoisen kirjan ;) :)
   
 9. onko kielletty Vierailija


  Onko jossain kielletty, että nainen ja mies ei saa olla ystäviä keskenään? Onko jossain didektiivissä määrätty, että tietyn kestoisen ystävyyden jälkeen miehen ja naisen on otettava toisensa?

  Minusta on ainakin ollut ihanaa lukea näiden kahden kirjoittelua vuodesta topiseen. Ja mistä sinä näiden kirjoitusten perusteella tiedät minkälaista itse kunkin perhe-elämä on.

  Minusta vähän tuntuu, että tuo heidän syyllistäminen on jonkinlaista kateutta heidän pysyvää ystävyyttään kohtaan.

  Jatkakaa vain kirjoittelua täällä, toisten kommenteista välittämättä. Sitähän varten nämä palstat ovat. Eikä kirjoittelemisessa ole mitään pahaa, oli sitten naimisissa tai ei.
   
 10. Tuli vaan mieleen Vierailija

  Mutta tuntuisi vaan itsestä oudolta jos oma puoliso viettäisi yökaudet netissä kirjoitellen toista sukupuolta olevan kanssa pikkutuhmuuksia. Toki jos on vaan viatonta niin silloinhan olisi luontevaa että mahdollisille puolisoille olisi kerrottu tyyliin "hei, tänään se XX kirjoitti niin hauskan jutun.." "se, jonka kanssa olen tässä kirjoitellut". Kerran tämä kirjoittelu näyttää olevan osa arkea niin kai siitä on mainittu jossain sivulauseessa edes. Musta ainakin olisi outoa asua sellaisen ihmisen kanssa jonka sielunelämästä en tietäisi tuon taivaallista/joka jättäisi kaikenlaista kertomatta tai haluaisi jakaa ne asiat mieluummin toisen naisen kanssa.
  Mutta, onhan se tietty kivaa että on joku paikka minne tulla aina uudestaan. Ja tokihan jos kyse olisi jostain muusta kuin ajanvietteestä ilman taka-ajatuksia, niin hehän olisivat varmasti jo tosielämässä tavanneetkin.

  Hyvää jatkoa kaikille palstalaisille - ja kiva huomata että täällä tosiaan on muitakin kuin nämä kaksi kun joku sentään kommentoi :D
   
 11. niin niin Vierailija


  Onhan nämä kirjoitukset täällä täysin avoimesti luettavana, mitä pahaa? Voihan se puolisokin niitä lueskella, kuka sen tietää. Minulla itselläni, on pari täältä Elleistä löytämää vastakkaista sukupuolta olevaa kirjoittelukaveria, jonka kanssa on jo vuosia heitetty sähkäreitä puolin ja toisin, enkä näe siinä mitään ongelmaa. Sehän on vain kirjoittelua ja ajatusten vaihtoa ilman fyysistä kontaktia.
  Puhutaanhan normaalissakin elämässä vastakkaisen sukupuolen kanssa eikä siinä ole mitään pahaa.
   
 12. N54* Vierailija

  Hejssan "yleisö" ja kiitos palautteesta, kiva kun joku tykkää kun tuntuu että jokapuolella on vaan äreitä ihmisiä jotka hakee syitä haukkumisiin joka rivinvälistä.
  Enkä haaveile miehestä, tästä kirjoittelukaverista siis, jos hän olisi vapaa asia olisi toinen mutta tuskin siltikään, kun on tullut selväksi että hän asuu satojen kilometrien päässä, ei siitä mitään tulisi. Hänen elämä on siellä ja mun täällä.
  Meillä vaan on "synkannut", sama hullu huumorintaju ..vaikka elämä kuin kolhisi on jutut höystetty huumorilla =)
  Hyvää kevättä kaikille, kirjoittelenpa taas "viiskymppisellekin" kun ehdin, kurkkasin vaan tännekin välillä.
   
 13. N54* Vierailija

  No hei vaan sullekin taas! vastailin jo tänään lukijoille, positiivista palautetta on tullut, hyvä niin :)
  Mä en kyl tie mitkä pieksut on, se on vaan täälläpäin vanha sanonta..vai on ne monot??? ajattelinkin tässä vkl:na laittaa monot eka kertaa tänä talvena kinttuihin, pakko mennä testaamaan lähilatu kun oon töissä(kin) kehuskellut pitkin talvea että kyl mää koht meen ladulle, kolme kuukautta samaa hokenut että nyt on sit pakko mennä ennenkuin lumet sulaa.
  Paskovii koiralaumoja on jokapaikassa mutta en ole viel yhtään paskantamatonta elikkoo (enkä ihmistä) nähnyt, että johonkin koirienkin on paskottava ja niijen paskat kyl maatuu aikas pian, tosin uutta pukkaa kokoajan.
  Mitäs se koplottelu on? jonninmoista yhessäoloa?
  Että paan tunteella? ilman tunteita en paa sitten mitään ..höh ..enpä sano mitä mielessä kävi ;)
  Mummoiltu on mennen tullen, alkaa jo ihan tuntee ittes mummoks, kai jo korkee aikakin kun vanhin lapsenlaps menee kohta eskariin :D
  Nooo mitäs sinne susirajalle, onko hukuttu lumeen? täällä sitä tulee ja menee ja välillä pakastaa. Sen verran vilu on autollakin ollut lämmityksestä huolimati että kolme-neljä kertaa sanoi vouvou startatessa ja oli pakko vaihtaa akku, onpa taas limusiini pelittänyt eikä jättänyt ties mihin K-kaupan pihaan tai työmaan parkkipaikalle perjantai-iltana..mikäs kiire sitä ny pe-iltasin olis, senkun soitto kaverille: "tuutko tuuppaan tai antaa virtaa, täällä blondi hädässä" :D
  Tässä kuussa onkin jo pääsiäinen, tarviis laittaa ruohot itämään..sisällä vihreää ja ulkona valkoista..
  Dodii taas tällä kertaa, länsirannikko kuittaa ja menee aa-aa-tuuti-lullaa :)   
 14. jo yli 50 mies Vierailija


  Ok. vastaan itse samalla tälle kunnioitetulle ylesölle ja kiitän palautteesta. Kerrassaan mukava lukea että meitä seurataan, vihataan tai meistä pidetään. Kunniasanalla että en halua kenellekkään mielipahaa tästä kirjoittelusta, onhan se vaan ihan hauskaa "rupattelua" toisen tuntemattoman kanssa.
  Se, että olemme olleet näin kauan palstalla johtuu monesta tekijästä, yksi on se että emme ole paljastaneet mitään yksityistä toisistamme ja huumori kukkii sopivasti molemmilla.
  Jutustelu on ollut minusta sopivan "suttuista" ja siistiä ettei kukaan saa tästä päänsärkyä.
  Joten Sinä "tuli vaan mieleen" henkilö ota vaan iisisti ja huumorilla ja liity joukkoon jos tahdot, kuten kaikki muutkin halukkaat.
  Me ollaan mirkun kanssa nettitutut ja sellaisina pysytään. Koitan vaan rohkaista häntä kaikissa asioissa, en iskeä. Noin hyvä tyyppi löytää "omansa" ihan varmaan lähempää omaa postilootaansa.

  Kaikille Naisille,,,, HYVÄÄ NAISTEN PÄIVÄÄ.
   
 15. Jo yli 50 mies Vierailija


  Terve :) heh heh heh vähän jo alkaa naurattaa koko touhu ja mellastus alla taivaan.
  Siis pieksut? ne taitaa olla jonkinlaiset jalkineet, en ihan satavarma ole mutta oisko tuohivirsun ja huopikkaan risteytetty malli.
  Minä olen hiihdellyt jonkin verran kun on hyvä keli eikä kovaa pakkasta.

  Heh heh voi sinua tolvanaa etkö tiedä mitä on koplottelu? joo joo, se on eräänlaista yhdessäoloa, jossa toinen on ja toinen koplottelee, heh heh. Yleensä siitä saa korvilleen, mietippä sitä.
  Joo, tunteella voi panna paljon asioita, viime kesänä panin tunteella perunaa maahan, ja toissa kevään panin tunteella rahhoo pankkiin (valetta) je kesällä panin tunteella pyykkijä narulle, että on noita panoja mullekkin siunaantunu.

  Ei tänne susrajalle vielä lummeen huku, senverran on suvet tallannut lunta että ei kyllä upota.
  Ei sitä akkua tarvii vaihtaa jos se sanoo vouvouvou, lataa sitä akkua vkr, ja johan starttaa hyvin.
  Eimaar, tarttee täss lopetella enneku alottaa.
  Lepposaa lorvailua ja liukkaita kelejä.
   
 16. N54* Vierailija

  Ai että mirkku löytää läheltä postilooraa jonkun? hih. onhan tuossa naapurin sinkkupappa, eikä ole viel edes kahdeksaakymmentä! ;)
  tietkö itäsuomen karpaasi että näin joskus unen että postilaatikon lähellä tuli vastaan mies ja se oli muka Se Oikea. mutta unet on vaan unia . sinkun toiveuni :D
  Juu ollaan me jo jonkinsortin julkkiksia, voidaan odottaa seuraaviin linnan juhliin kutsua.
  Olenko tolvana? nyt sit mirkku veti herneet.. no kun perrrrhana itä-länsi -murteet on niin erilaisii, mistä voin kaikki koplottelut tietää?! keplottelun kyl tiedän.
  Mimmostas pyykkiä panit narulle kun niin tunteella panit? emännän nirunaru-stringejä?
  Kyllä mun akku piti vaihtaa, näin kertoi luottoystävä, se autoista kaikkitietävä Mies.
  Näiltä leveyksiltä on kevät ja kesä peruttu. lunta edelleen puol metrii, ainakin paikoissa mihin on lapiolla kipattu. lupasivat sitä viel huhtikuullekin eli lapio pysyy oventakana, vaikka juhannukseen.
  Nyt sitten eka vapaapäivä vietetty lorviessa, aika on pitkää ja niinku tätä vapaata odotin. pitää vaan opetella lorvimaankin välillä.
  Tiiätkö muuten miten jatkuu: "Jos ei munaa pääsiäisenä niin ...... ? ;)   
 17. jo yli 50 mies Vierailija


  Terveee. No jos ny ei postilootan lähettyviltä löyvy niin jostain lähitienoolta, kauppareissulla, kyläreissulla, pikkujouluista, isosta joulusta, kotipileistä, autonalta tai katolta.
  Menneese sekin kasikymppinen siinä kylkiäisenä. Jos sokeri suussa sullaa.
  Minunkin unessa tapahtuu paljon kivempaa kuin hereillä ollessa. Onneks osaa nähä unia ja sellasia joita ei olla sensuroitu millään muotoa.
  Heh heh sen verran julkkiksia että jokos sitä pääsis viidakkoon niiden tyttöjen kanssa kilpailemaan, lähetkö mukkaan jos pyytäät? Olihan se jätkä sieltä BB-talosta niiden silikonirintaisten pimujen kanssa kiroilemassa tv-yhtiön piikkiin.

  Äläkä milkku vetele herneitä nennääs, paa ne soppaan, mie sanon suoraan mitä ajattelen.
  Ja tolvana on killti nimitys.
  Joo meirän mummon stringeistä saa monta T-paitaa ja turkin eikä tarvii leikellä tarkasti, jää vielä ylikin pieniin patalappuihin kangasta.
  Monta patalappua sun ringeistä tulloo?

  Olipa hyvä että joku luottoukko vaihto akun piiliisi, pääset kylille.
  Nooh, älä murehti suotta, kevä tulloo ja ensmäiset terassit levittellee tuolijjaan janosille kaljankittoojille.

  Tuohon runnoos en tiedä vastausta, mutta jos on munaton piäsiäinen, mahtaa olla munaton juhannuskin. Ja munattomana tuntee olonsa hyvin naiselliseksi, eikä pelaa seksi.
  Mutta arvää miltä tuntuu olla piäsiinen tussutta, miten se jatkuu?

  Jutut on ihan kuin keväällä nuorella räkätillä koivun oksalla, kun yrittää säksättää pesäkaveria itelleen.
  Molskis.
   
 18. N54* Vierailija

  Jokohan kykenis alkaa vastailemaan, ei meinannut naurusta tulla loppua :D
  Kyllä kuule välillä uniinkin tulee mainoskatkoja, ja just niihin parhaimpiin kohtiin, sekös ottaa päähän, ja kun koittaa takasin siihen mihin jäi ei varmana enää jatku.
  Semmosta rahamäärää ei löydy että viidakkoon lähtisin kun jo pelkän hämähäkin näkeminen saa paniikin aikaseks. Ainoa syy miksi lähtisin olisi kun kuulemma siellä ovat laihtuneet, vai oliko se joku toinen yhtä tyhjänpäiväinen ohjelma? Katsotko tosiaan niin typerää sarjaa???
  Mun stringeistä sais just narun patalappuun, millä pysyy koukussa =) ja ne stringit on kaapin perällä, jos joskus sattuis tarviheen(?), muutaman kerran on päällä ollut ja yhtä tuskaista kiemurtelemista se oli.
  Ellei munaa pääsiäisenä ei vauvvaa uutenavuonna ;)
  Nooo, miltä tuntui pääsiäinen ilman tu**ua?
  Tiedät varmaan mitkä on vappuhousut? Simat edessä ja rusinat takana ;)
  Klaara Wappen !   
 19. jo yli 50 mies Vierailija

  Mahtaako Milkku katsella laulantaa ruottissa? Märimii meni hyvin ja pusut päällen :)
  Napsuttelen samalla kun katson viimeisiä laulajia, ehkä olis parempi vaan kuunnella ja jättää esitys eri katekoriaan arvosteltavaksi, mutta kokonaisuus se kaiken sittenkin ratkaisee ja varmaan Kreikka tai Moltova voittaa??

  Jaahas mennäämpä vastauspuoleen, niin mikäs se pistää nauramaan, oliks niin naurettavaa textiä? Vaan eipä se haittaa, miltä se sisältö tuntuu kunhan ajatus selviää.

  En tiennytkään että sun uniin tulee mainoskatkoja? Siis kun näät unta elämäsimiehestä joka juuri on piiiiiiip sua piiiii piiin ja hekuman rajoilla meet mainoksiin, jossa esitellään uutta pulveria lakanpyykkiin, jolla joka tahra lähtee, tai joku karvanaama mainostaa tablettia jolla saa naapurin kateelliseksi, sitten pitäis jatkaa hekumaa, mihin jäit, ei kuule sellainen uni jatku, vaan se vaihtuu osapuilleen miten ja milloin vaihdetaan talvikumit kesälaatuun ja onko sitä pintaa varmaan tarpeeksi kytille katella.

  Samavika mulla, se makea uni jos katkeaa ääneenpuhumiseen, sitä yrittää jatkaa samaa unta vitutukseen saakka siinä onnistumatta ja lopulta nukahdat ja näät typeriä perunan nostopainajaisia.

  Vai pelkästään laihtumaan sää lähtisit viidakkoon, höh? kyllä kotonakin saa laihtua, jos pääsee viidakkoon siellä lihotaan kun syödään tiikereitä ja krokotiilejä ja sammakonreisiä toukkakastikkeessa.

  No ei se viitakontähöset ihan mun suosikki ole mutta kun ei mitään hölmömpää tuu teeveestä niin kahtoo sit sitä toisiks hölmömpää 5min.

  No on sulla stringit, älä hävitä.

  En tiijä miltä tuntuu pääsiäinen ilman tu**ua kun en ole pääsiäistä ollut ilman tu**ua.
  Moro taas.
   
 20. ellineiti Vierailija

  yksin. erottu ja karattu...kipiää tulee joka suunnasta
   
 21. noh... Vierailija


  se mätää kun noin kipiää satelee vai joko alkaa helpottaan? Auttaisko puhaltaminen PHUUUUUUH
   
 22. Ruusupuu2 Vierailija

  Moikka! Ihan mahtavia juttuja kirjoitatte, hauskuutan itseäni ja nauran vatsalihakset kipeänä. :))

  Itse en osais noin sujuvaa juttua heittää, mutta luen oikein mielelläni. Ehkä sitten kun pääsis alkuun.. Kaikkea hyvää, huumori piristää!
   
 23. pohjmies Vierailija

  Tarvitaan pari asiaa:
  - Oma halu kirjoittaa ja löytää toinen samanlainen, mielellään eri sukupuolta.
  - Ei kannata alkaa pilkuita ja pisteistä nipottamaan ,, laittaa niitä sitten tarpeeksi johonkin kohtaan että saa levitellä mieleisiin paikkoihin...... mutta tuollainen pisteillä kirjoittaminen ei ole kohteliasta. EIKÄ KAPS PÄÄLLÄ.
  Siispä.
  Tärkeintä on löytää se vastapuoli, jolla huumorin suoni sykkii samoilla asemilla. Kirjoittamaan kyllä oppii, kun vähän harjoittelee. Voihan sitä ensin harjottaa privaatissa, niin uskaltaa sitten joskus vaikka avoimella palstalla kokeilla.
  Saa kokeilla vaikka pohjmies @suomi24.fi jos ei julukisesti halua.

   
 24. annertete Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.10.2020
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvä deittisivusto - https://be2.fi Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi.Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.
   
  Last edited: 30.10.2020

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti