Hae Anna.fi-sivustolta

Neuvoja vailla yo-aihe

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä titiyy, 05.04.2008.

 1. titiyy Vierailija

  Tytär käynyt lukion eri paikkakunnalla, miten Yo-juhlien järjestäminen onnistuu,kun välimatkaa on 70km. Onko kenelläkään kokemusta miten juhlien järjestely sujuisi "jouhevasti"?
  Vieraat vielä suurimmaksi osaksi tulevat eri paikkakunnilta.
   
 2. .kokenut. Vierailija

  Juhlat koululla, sieltä sitten kotiin juhliin. TUskin kaikki vieraan koululle edes tulevat, lähimmät sukulaiset korkeintaan. Eihän tuo 70km ajo ole ongelma.
   
 3. ehdotus Vierailija

  Eihän sinne lakkiaisjuhlaan koululle kuitenkaan kaikki vieraat tule. Kahvitteluthan voi siis järjestää eri päivänä, vaikka sunnuntaina. Vai liekö juhlakalu liian uupunut illan juhlinnasta...?
   
 4. yo-äippä Vierailija

  Meillä oli viime kesänä rippijuhlat samalla tavalla, kirkkoon tunnin ajomatka. Edellispäivänä kaikki valmiiksi, vain viimeistely aamulla - tarjottavat vain mietittävä sen mukaan. Kun tulee kotiin, nostelee vain kaiken tarjottavan valmiiseen pöytään. Toki on mahdollista, että palkkaa jonkun naapurintädin tekemään sen puolestansa (tai pitopalvelun) - mutta haluan laittaa itse kaiken kuntoon. Muu porukka seurusteli sen ajan juomalasin kera pihalla. Meillä oli mm. savukalaa, perunasalaatteja, lohirullia, savupororullia, paahtopaistia, tuoresalaatteja (ainoa, mitä tein aamulla), pizzahyrriä (lasten suosikki), juhlava pullakranssi täytettynä ylioppilailla, kuivakakkua, sacherkakku jne. Noutopöytä, kahvin ehtii hvyin keitellä siinä myöhemminkin, kun suolaisia napostellaan. Osa tuli suoraan, osa oli kirkossa, ei sekään mikään ongelma, kun ilmoitettiin, milloin ollaan taas kotosalla.
   
 5. No voi... Vierailija

  Eihän se kummempaa ole kuin muutenkaan, kutsut tietenkin vieraat sen verran myöhään, että ehdit kotiin koululta laittamaan kaikki valmiiksi. Meillä päin saa lakitukseen osallistua 2-3 vierasta per oppilas koska tilat ovat rajalliset ja sehän tarkoittaa käytännössä vanhempia ja sisaruksia.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti