Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja hömppö;25260637:Ok, eli suolaa ja suolaa....mutta mistä tietää minkä verran?
Entä sitte kun sen palan ostaa niin onko niissä ruotoja? Pitääkö ne nyppiä pois?
Ja tuo oli kyllä hyvä idea tuo pakastaminen, onnistuu varmaan leikkaaminen paljo paremmin? Onko siihen mitään "kikkaa", leikkaamiseen siis?
VOIKO GRAAVAUS EPÄONNISTUA ja mistä sen tietää, jos jotain on menny pieleen?
Käärittekö kelmuun vai miten pakkaatte sen sinne jääkaappiin?
Kiitoksia tosi paljon ketjun aloittajalle ja auttajille, tuli mullekin tarpeeseen. Ja samasta syystä kuin ap:lle.
ei se ole raakaa, kypsennetään suolaamalla.
Meillä painona on folioon ja muovipussiin pakattu tiili, juuri sopiva tiettyyn vuokaan sopiva.Mä käärin voipaperiin plus sitten vielä folio tiukasti päälle. Ja siivutus tietenkin vasta sitten kun kala on valmis. Esim. litran maito on hyvä paino.
ei se siitä mitään kypsy.