Hae Anna.fi-sivustolta

NHL-liput

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä jäkistelijä, 05.04.2009.

 1. jäkistelijä Vierailija

  Osaako kukaan neuvoa/onko kokemusta lippujen ostamisesta etukäteen NHL-matsiin NYC.ssä? Matka on meillä lokakuussa -09 ja käsittääkseni uuden kauden pitäisi silloin olla alkanut(?). Koska mahtaa myynti alkaa ja mistä plus miten ne tiketit kannattaa ostaa, jotta varmasti pääsisi tuohon "once a life"-tapahtumaan? New York Rangers -matsi olisi tietty ykkönen...
   
 2. ili Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.06.2007
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei huolta. Liput järjestyy helposti. Halvalla? Todennäköisesti ei. Tässä kokemukseen pohjautuva menettelytapa. Kaikilla nhl-seuroilla on sama systeemi käytössä, joten se toimii takuuvarmasti. Klikkaa nhl.com sieltä seuranlogo ja pääset seuran kotisivulle. Seuran esim. Rangers kotisivulla on ikoni. Buy tickets. Klikkaa sitä. eteesi aukeaa matsikartta sitten valitset pelin sieltä. Se on todennäköisesti loppuunmyyty. Seuraavaksi aukeaa kysymys valikko Haluatko ostaa lippuja ticket excange ohjelmasta. Klikkaa että kyllä haluan.pääset eteenpäin. Ohjelma selittää nyt pelisäännöt eli lipun myyjä ei olekaan seura, vaan kausikortin omistaja, joka ei syystä tai toisesta käytä omaa lippuaan. Seura eli Rangers toimii vain välittäjänä. Nyt sinun tarvitsee luoda oma tili ohjelmaan= sähköpostitili, johon ostamasi liput sitten lähetetään. Hyväksyttyäsi homman eteesi aukeaa katsomokartta ja kaikki vapaana olevat liput, joita voi olla jopa satoja. Ainoa huono homma on hintataso, sillä kausikortin omistaja voi hinnoitella lipun haluamallaan tavalla. Viime keväänä lippu Rangers -Devils playoff otteluun maksoi 110,- euroa kappale noin 170 taalaa. Maksu hoidetaan luottokortilla, ja lippu tulee sähköpostiisi minuutissa.Tuloste otetaan sitten matkalle mukaan, sillä se on pääsylippusi. Homma toimii viivakoodilla ja se on idioottivarma.Lipussa on ostajan nimi ja luottokortin viimeiset numerot tunnisteena. Lipun haltijalla tulee olla henkkarit(passi) henkilötodistuksena mukana. Sisään mennään siis viivakoodilla ja portilla setä vetäisee viivakoodilipun lukijasta läpi ja sillä selvä. Jos ongelmia ilmenisi niin passi, luottokortti ja lipputosite kertovat sinun olevan oikealla asialla. Sisäänpääsy on siis taattua. Viivakoodi muuttuu joka kerta kun paikan "omistusoikeus" siirtyy eli kun paikka myydään eteenpäin ticket excange ohjelmassa. SE tekee lipusta ainutlaatuisen.
  Idioottivarma systeemi siis ja jokaisella seuralla käytössä sama systeemi. "Lailinen "mustanpörssinkauppa" siis tekee mustanpörsinkaupan turhaksi. Mitä seura hyötyy = saa rahan heti käyttöönsä. Mitä kausikortin omistaja hyötyy= lipusta seuran saama hinta hinta vähennetään seuraavan kauden kausikortin hinnasta = kausikortti tulee omistajalleen halvemmaksi. Viikkoturisti maksaa . Loistava systeemi kaikkien kannalta. Viikkoturistin hyöty = saat lipun vaikka pari päivää ennen reissua kunhan olet valmis maksamaan siitä. Mutta oli se 2X 110,- ekeä kahdelta hengeltä ainakin minun mielestäni sen arvoista.
   
 3. jäkistelijä Vierailija

  ...ja iso kiitos! Ei enää voi yksityiskohtaisemmin neuvoa - jos ei noilla ohjeilla onnistu niin pitänee kävellä peilin eteen. Vielä kun tietäis mihin aikoihin mahtavat aloittaa ensi kauden lippujen myynnin....eli koska metsästyskausi alkaa?
   
 4. pudotuspeleihin 09 Vierailija

  Olen etsinyt Ragersin tai Devilsin peliin lippuja, nyt meneillään oleviin 09 playoff-peleihin. En löydä mistään lippuja jotka toimitettaisiin "printattuna". Fed Ex-toimitus on kallis, varsinkin kun on mahdollista, että peliä johon ostaa liput ei edes pelata, tällöin saa vain lipun hinnan takaisin - ei toimitusmaksuja.

  Osaako joku siis neuvoa ns. normaalin lippupalvelun josta saa printattuja lippuja, joilla voi vaihtaa printin lippuun peliareenalla. Aivan kuten musikaaliliputkin saa ostettua, osta-printtaa lippu-vaihda se teatterissa oikeaan lippuun.

  Rangersin kotisivulta en löydä lippuja joita saa muuten kuin kalliiden toimitusmaksujen kera.


   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti